Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinka134

miesiączka

Polecane posty

Gość kalinka134

ekhm.. mam problem. z góry dziękuję za pomoc. No więc już chyba 2-3( a moze nawet 4?) miesiace nie mam miesiaczki.. onanizuję się..ale palców tam nie wkładam.. czy to przez to ? przez masturbacje? bo chyba nie jestem w ciąży nie mam chlopaka! nie robilam tego z nikim! mam 15 lat. boje sie i wstydze isc do ginekologa :( pomóżcie.. :(( boje sie że ze mna jest cos nie tak ; (

Gość też tak miałam
jak miałam 14 lat nie miałam miesiączki przez pół roku. idź do ginekologa. nie musisz mówić, że się masturbujesz. u mnie jest podejrzenie zespołu policystycznych jajników.

Gość no chyba jest coś nie tak

Gość kalinka134
co to jest ?? :(

Gość też tak miałam
ogólnie nic strasznego. wpisz sobie w google. czytając o tym, można się trochę przerazić, ale w sumie dużo kobiet to ma.

Gość kalinka134
chyba pójdę do ginekologa.. albo moze poczekam miesiac? jak nie bede miala to pojde. wstydze sie.

Gość kobieta z end.......
nie musisz isc do gina jestes młodą dziewczynką i takie przerwy zdarzają sie na początku , to jest całkiem naturalne . Twój ukad hormonalny jest jeszcze niewyregulowany , bo jestes młoda i pewnie od niedawna misiączkujesz .

Gość też tak miałam
nie ma się czego wstydzić. to nie boli. ;) a za pierwszym razem może cię nawet nie badać na fotelu (ja tak miałam). pewnie skieruje cię na badanie krwi, może na usg jajników.

Gość też tak miałam
jak nie ma miesiączki ok. pół roku, to nie jest normalne. ginekolog tak mi powiedział. nie ma się, co zastanawiać. kiedyś trzeba iść i tak. ;) 15 lat to nie jest "mała dziewczynka"... ja mam 19 i nie czułam się mała jako 15latka.

Gość kalinka134
od roku miesiaczkuję. na rok chyba z 5 mpiesiaczek mialam, nieregularne, ale i tak sie boje :[