Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz jest raz niema

Odeszla bys???

Polecane posty

Gość raz jest raz niema

6lat razem,4 w malzenstwie... Dzisiaj powiedzial mi ze mnie nie kocha... Juz nie jest tak ja bylo... Wieczne pretesje o wszystko slowa: pakuj walizy jedz do mamy, zostaw mnie... Ale ja go kocham...powinnam odejsc??

Gość raz jest raz niema
stracone 6 lat najlepsza mlodosc... Robiac cos przez te wszystkie lata robilam z mysla o nim...Mielismy plany... hm... o on dzisiaj...nazywa mnie szmata,obraza... I dla kogo to?czy warto kochac?

może jakaś szczera rozmowa?? to on dał Ci wybór? sam nie odszedł?

Gość ja raczej
kurcze twoje zycie i twoja decyzja ale jesli pytasz co ja bym zrobila? tak odeszla bym. po 1: skoro zaszlo juz tak daleko i takimi slowami sie posluzyl to nie sa przelewki, rzadko ktory facet mowi takie rzeczy jesli naperawde tak nei mysli- ale to jest tylko moje zdanie i pewnie malo jeszcze o zyciu wiem. to nie kobieta zeby stosowac testy, podchody, gre polslowekk, faceci na ogol sa bezposredni po 2: moze popelnil najwikszy blad w zyciu tylko jeszcze o tym nie wie, a wyprowadza pomorze tylko przejrzec na oczy po3: jesli nie bedize chcial zebys wrocila, a zazwyczaj facet zrobi wszystko jesli chce odzyskac kobiete, przynajmniej bedziesz miala czarno na bialym, i czas na nowe zycie i szanse zeby je sobie ulozyc z kims kto cie doceni. ale to tylko moje zdanie

Gość ja raczej
szacunek przede wszystkim pokaz mu przynajmniej ze sobie neio pozwolisz na traktowanie cie gorzej niz kumpeli bo przeciez nawet do kolezanki by tak nei powiedzial szacunek to podsatwa, bez tego za jakis czas zalozysz topik ze facet molestuje cie psychicznie, lub pt: jestem zdradzana. uwierz...

Gość raz jest raz niema
Boje sie rozlaki, mieszkam w niemczech nikogo tu niemam.Musialabym spakowac walizy i wrocic do polski sama bez grosza... Zawsze myslalam ze jezeli w zwiazku konczy sie milosc to jeszcze jest nadzieja poznanc kogos zakochac sie i odejsc nie cierpiac... Niestety tak niejest...jestem sama Zle wybralam i wsyd mi!!!

Gość raz jest raz niema
i co ja biedna zrobie!!

Gość zmanierowana krytykantka
nie marwt sie :)

Gość taka sobie jedna zwyczajna
Przestan , jaki wstyd.Codziennie to kogos spotyka.Napislas ze stracilas 6 lat, chcesz stracici wiecej?

Gość ó co kaman
myslicie ze on zda sobie sprawe z tego co zrobil.. a co z moja praca?? wiem ze jak odejde zawiode tylu ludzi, wszyscy mysla ze jestesmy udanym przykladnym malzenstwem, ze niczego nam nie brakuje... a tymczasem...

nie jest wstydem sie mylic wstydem jest nie wyciagac wnioskow :)

odejde zawiode tylu ludzi oni wszyscy maja cie w samym srodku dupy

Gość a ty dla siebie
czy dla tych wszystkich zyjesz? eh, nawet nie chce mi sie pisac. otworz oczy p.s. a prace masz? jelsi nei to co za problem znalezc? sory ale jakakolwiek , nic gorszego niz byc uzalezniona od faceta ktory tak cie traktuje- to dopiero wstyd, i wtedy owszem rowniez przed wszystkimi:-( pogadaj znim, jak nie pakuj sie i nie marnuj soebie zycia. dasz rade, ludzie nie z takich niesczesc wychodzili.