Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie

Leginsy

Polecane posty

Gość co myslicie

co sądzicie o białych leginsach za kolano ? z czym najczesciej je nosiecie?

Gość leginsy
ja wole czarne niz biale do luznej tuniki np

Gość hihi hu hu
ja lubie takie biale jak z rajtoki zazwyczaj do krotkiego topu ala stanik nike :D:D ;) zartuje do tunik albo krociusienkich spodenek jeansowych

Gość legginsy a na to jeszcze spode
nki ? :O to moze pod legginsy zaloz jeszcze rajstopy :P

Okropna moda :O Jak widzę te balerony w świecących leginsach (bo z lykrą), to . . . A białe to już dresiarskie na maksa :O

widziałam fajne stylizacje i dziewczyny na ulicy w legginsach super wyglądające ale dużo więcej widziałam porażek:P ja nie ubiorę nie podobają mi sie. ostatnio na ulicy widziałam super ubrana dziewczynę w krótkich dżinsowych szortach (które same nadawały by się tylko na plaże lub gdzieś w swobodnym miejscu. ultra krótkie:P) pod białe legginsy + luźna biała bokserka i torebka worek na buty nie zwróciłam uwagi. fajnie wyglądała na luzie, swobodnie, a zarazem nie wyzywająco pasowało to do niej i jej figury. legginsy da się ubrać fajnie tylko nie wszyscy to potrafią :P nie pasują do mnie i mojego stylu więc nie nosze.

ostatnio widzialam dziewczyne w czarnych leginsach (takich matowych) i widzialam ze maja niziutki stan i byly takie dosc cieniutkie nie wiecie gdzi emozna takie dostac?

Gość przyszla księgowa
nie lubie leginsów, w nich mój wielki tylek bylby ogromny :D

Ja uwielbaim nosic leginsy. najbardziej lubie brazowe. Macie moze jakies fajne tuniczki na oku, ktore mozna nosic razem z legisnami?

no to ja powroce z pytaniem... moze ktoras z was wie gdzie mozna kupic czarne legginsy do kostki koniecznie z obnizonym stanem i bez widocznych szwów na tylku? niestety zamowilam z allegro ale przyszly nie takie jak chcialam, choc na zdjeciu wlasnie tak wygladaly. jakies konkretne sklepy znacie?