Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola-aaa

ale wstyd mnie dzis spotkal...

Polecane posty

Gość karola-aaa

bylam na zakupach dzisiaj i spacerowalam sobie po centrum handlowym i nawet nie zauwazylam ze mi sie jedna ponczocha odpiela od pasa i spadla prawie na sam dol i tak chodzilam chyba przez godzine. dopiero jedna pani mi powiedziala. ale wstyd... :-)

Gość dsx
gadzie tam wstyt każdemu sie może zdarzyc

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeetam
pończocha sie zsunęła... Mnie kiedyś nad morzem fala zmyła dół od kostiumu kąpielowego a ja zostałam w samej górze stojąc po kostki w wodzie i cała płaża się na mnie gapiła. Nawet nie było gdzie zwiać...

jak to możliwe, żeby nie poczuć ? :D ja kiedyś kupiłam jakieś lewe pończochy gatty i nie było bata, żeby nie czuć, takiego dyskomfortu nie da się przeoczyć ;P

Gość comtessa
a mi kiedyś otworzył się zamek w spódnicy (tył) i tak chodziłam z tyłkiem na wierzchu a miałam stringi na sobie, dopiero powiedziałam mi o tym kobieta na ulicy, najgorsze, że widział to facet, który strasznie mi się podobał :o a jeszcze większy obciach był jak siłowałam się, żeby ten zamek zapiąć a on się zaciął i za cholerę nie dało się go ruszyć :o

Gość coś takiego...
dobre, dobre, a ja kiedyś byłam naocznym świadkiem jak dziewczyna (w nietrzeźwym stanie) całując się z chłopakiem zwymiotowała na niego (leżała na nim, a on leżał na plaży). To było coś!

Gość karola-aaa
ooo widze ze wam sie tez rozne przygody takie trafialy to nie ma zemna zle...

Gość e..tam...
takie rzeczy się zdarzaja mi np.zdarzyło się ,ze spadł mi stanik od kostiumu kapielowego ,a było to w brodziku dla dzieci na basenie,gdzie poszłam latem z moim dzieckiem. druga porazka ,to seks z mezem po imprezie i wymioty w trakcie stosunku.Całe szczescie ,ze zdązyłam "zwrocic "za łozko, a nie na niego. trzecie;plama na spodniach podczas okresu mysle,ze prawie kazdy ma kilka takich porazek na koncie

Gość kkkakakkaka
a ja kiedys dostalam okres w szkole zadna kumpela nie miala podpaski i zdesperowana wlozylam sobie zwiniety papier toaletowy bo nie chcialam miec brudnych spodni , to byl szary papier i jak bylismy na przerwie ten papier mi sie przesuwal i wystawal ze spodni z tylu i jeden chlopak go wyciagnal nie chcialam do szkoly przez to chodzic to bylo ladnych pare lat temu w 8 klasie

Gość Heniek Buc
A ja kiedys przez pomylke zalozylem gacie na glowe i tak chodzilem przez tydzien.