Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesław wisniak

Co sobie myslicie gdy widzicie atrakcyjna mloda dziewczyne w dobrym aucie ?

Polecane posty

Więc może właśnie mojemu chłopakowi się podoba ta wulgarność o której mówisz? :D Jemu się podobają takie niebezpieczne reflektory :D Może skoda jest nudna ale ważnijesze żeby żeby samochód był bezpieczny od szpanowania. Ostatnio mojej Mamy kolega z pracy miał wypadek (jego wina była zerowa), jechał skodą Octavią i cała poszła do kasacji i powiedzieli mu, że gdyby jechał jakimś gorszym autem by nie przeżył :((( Ponoć Volvo wygrywało w rankingach na najbezpieczniejszy samochód.

podobno SAAB jest najabrdziej bezpieczny ale ja oczekuje od samochodu przyspeiszenia i wyglądu na tym etapie zycia dodam:-)

Znam tylko jedną osobę, która ma BMW ale to kolega mojego Taty a on jest informatykiem więc nie wiem do jakiej grupy osób należą te samochody :D Wprawdzie na mieście często widzi sie dresiarstwo ale to w takich bardzo starych BMW a w takich "Siódemach" to faceci, którzy wyglądają na biznesmenów :D :D

gdyby jechał gorszym autem :D:D bo auta gorsze od skody to juz tylko jakies totalne szroty :D

"Nie osiołku podnieciłabym sie ja jak bym tym jeżdziła" szkoda ośliczko, bo juz miałem nadzieje :P

Ja się nie znam na autach :D wiec kierowąłam się tylko i wyłacznie ceną :P jeśli takie auto kosztuje 100 tys. to uznałam, ze jest cała masa gorszych aut :P

"W sumie to smutne, że jak kogoś nie stać na drogi, bezpieczny samochód to może zginąc bna drodze przez jakiegoś pijaka ;(" to nie smutne - to zycie... nie stac Cie na prywatne leczenie - idziesz w piach nie stac Cie na dobre żarcie tylko zajadasz szajs z dyskontów, krócej żyjesz

komiczne "szkoda ośliczko, bo juz miałem nadzieje". Prosze napisz ,że nie masz subaru bo naprawde juz wtedy bedziesz mi sie snił po nocach....Ale stawiam,że masz jakies wypasione audi Quatro

Gość nie da sie ukryc
ze obecnie jazda BMW jest kiszkowata wlasnie z powodu glownie ich burackich kierowcow-podrasowanych drechow:P, nawet te bardziej wypasione sa po prostu w zlym guscie moim zdaniem-zenujacy mowiac dawnym jezykiem:)-szpan, nie ma to jak skromne nie rzucajace sie w oczy furki o dobrych parametrach.

To tak samo jak wstyd wychodzić z tymi psami szaffordami, pittbullami itp. bo dresy je sobie przywłaszczyły, biedne niczemu winne pieseczki :P ALbo te małe yorki, z nimi to dopiero wtyd się pokazać, bo te znowu zagrabiły dziewczyny yorków albo takie co by chciały wyglądać jak Doda ale warunki im na to nie pozwalają

Gość nie da sie ukryc
osobiscie skreslam kolesi, ktorzy obnosza sie ze swoja kasa, to jakies w zlym guscie:P

Gość nie da sie ukryc
hehe slodziaczek:) wiesz wszystko ok, jak sie ma te psy naprawde z sympatii akurat do danego egzemplarza, problem pojawia sie, jak ma sie tylko dla pokazowy, ale moze za duzo skromnosci wymagam od ludzi:P

Gość nie da sie ukryc
slodziaczek-swieta racja twoj ostatni post.

Czasem nie ma nic złego w tym, ze człowiek chce się czymś pochwalić :P A psy można mieć, ale jak mówię, przesz to, ze taka grupa iosb a nie inna jest z nimi identyfikowana to może to odstraszać potencjalnych nabywców :D