Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesław wisniak

Co sobie myslicie gdy widzicie atrakcyjna mloda dziewczyne w dobrym aucie ?

Polecane posty

Gość Mahomed alli
SAM SE POBIEGAJ, BEDE SE WKLEJAL CO CHCE I GDZIE CHCE NIC CI DO TEGO BAMBUSIE

Gość Mahomed alli
A TO PRZEPRASZAM,KOBIET NIE TYKAM!!tOZ TO JEST POLSKA DZIEWUSZKA, JAK MOGLAS NIE POZNAC!!

Mahomed alli Ja tez przepraszam. Twój nick mnie zmylił i ciemna karnacja tej Pani.A ja jestem rasistka ale jak Polka to sobie wklejej do woli.

Gość Mahomed alli
A BARDZO DZIEKUJE :)

mysle droga rzeczywistosc, biorąc pod uwage to co pisalas wczesniej, ze moj smochod bardzo by Ci sie spodobał :P:P:P

O masakra, komiczne to taki kafeteryjny \" maczo\" tak?? ; ) \" prywatny mam na 4 \" jaka porazka czyli daje tym samym do zrozumienia ze ma jeszcze firmowy he ojjj biedny naogladal sie chyba za duzo seriali typu : teraz albo nigdy ; ) i dowartosciowuje sie teraz na kafe : )

Jeszcze takiej młodej ok. 20 nie widziałam chyba w takim dobrym aucie, chociaż ja sie nie znam bo czasami widzę jakieś auto to myśle ze kosztuje 300 tys a jak sie pytam mojego chłopaka to sie okazuje ze 100 a czasami na odwrót :D W ogóle nie mogę czasami zrozumieć, dlaczego jakiś brzydki samochód, w dodatku starszy kosztuje dużo mniej od jakiegoś nowszego ładniejszego. :D A pewni bym pomyślala tak jak ktos tam napisał, że to saamochód jej rodziców. A co do dziwek tro faktycznie raczej ie uzbierają wiele, ale do pracy nie przyjeżdzają raczej samochodem bo co, zostawią go przy drodze? Ja widziałam ostatnio taką dziwkę co sobie przyjechała do pracy taksówką! Na 10 godzinę chyba! Spała sobie do południa i jeszcze sobie taksówkami jeździ! :D Chociaz takie dziwki co dają ogłoszenia do gazety i szukają sponsorów to biorą nawet pewnie do 1 tys. za noc a opócz tego pracują to mogą sobie uzbierać :)

Gość pesa
Myślę sobie że ma bogatego starszego sponsora.Chociaż sama jeżdżę drogim samochodem i nie mam starszego bogatego sponsora :o

Billabong, ale jak zauwazyłes komiczne jest jeden...wszystkich nie zadowoli...zabłysnij:D no dawaj- olsnij nas:D

"czyli daje tym samym do zrozumienia ze ma jeszcze firmowy he ojjj biedny naogladal sie chyba za duzo seriali typu : teraz albo nigdy ; ) i dowartosciowuje sie teraz na kafe : )" jasne :D

"rzeczywistosc - dobre auto to zazwyczaj takie, ktore jest dosc rzadkie... mozna kupic sobie Skode Superb, ktora w full wersji nowa kosztuje ponad 190 tys zł i wrazenia nie zrobisz.. Ale mając nissana 350 Z kilkuletniego za znacznie mniej niz 100 tys juz sie mozesz przylansowac " No właśnie! Co z tego, że mamy Skode za 100tys. jak co drugi samochód w Poznaniu to skoda :/ Nikt na takiego uwagi nie zwraca a jak jedzie jakaś Astra Bertone czy jakoś tak, z "Penerakmi" w środkuy, super alusami, przyciemnianymi szybami to wszyscy się podniecają! Mój Ukochany zawsze sie podnia takim jepeem Porsche Cayenne, jacys sąsiedzi go mają na osiedlu i jakaś laska nim jeździ :P

Doprawdy (doprawdy3@wp.pl) jestes pewna ze twój ukochany jeepem się podnieca?:> A czym? :D Ta laska w środku to jakas baba :P nie patrzylam na nia wiec nie wiem ile mogla miec lat \"porsche to porsche a nie jeep i cayene jest wulgarne - brak mu klasy\" porshe, jeep, ja tam sie nie znam :D Moj Ukochany podniecal się koniami :D :D a marzy o BMW m5 :)

Ja maiałam Subaru imprezę jak grałam w Need for speed :D :D Ja tam nie lubię jeździś autem więc marzę o tym o czym marzy mój Ukochany czyli o BMW m5 :D (chociaż nawet nie wiem jak ono dokladnie wygląda) :D A mieliśmy kiedyś mazdę 323f, piękna była, w ogóle nie wiedziałam, ze ten samochód jest taki tani, a tak zarąbiscie wygląda, ale miała takie sportowe siedzenia, źle się ją prowadziło, jak w niej siedziałam to nic nie wiedziałam ;(

\"Chce albo suabru imprezę albo Mitsubishi Lancer Evo\" podniecają Cie faceci jezdzący takimi samochodami? :P jeep to marka smaochodu... tak jakbys napisala -ze masz mercedesa audi :D

Ty się śmiejesz a ja kiedyś powiedziałam instruktorowi jak sie o coś tam pytał, że pojechali Skodą Astrą :D :D :D A u nas w Poznaniu jest prawdziwy wysyp Hond Civic, mnóstwo ich jeździ po ulicy, ten chyba nowy model! Pewnie z nimi tak jak z Motorolą V3 - w miarę tanie i fajnie wyglądają!

skoda astra ma swoj sens bo i jedno i drugie nudne jak flaki z olejem :P Ps BMW M5 tez jest wulgarne z tej klasy Audi RS6 bije je na głowe

LeśnySłodziaczek "ale miała takie sportowe siedzenia, źle się ją prowadziło, jak w niej siedziałam to nic nie wiedziałam ;( " Ja mam własnie w swoim fotele kubełkowe.Więc wiem o czym mówisz. komiczne "Chce albo suabru imprezę albo Mitsubishi Lancer Evo" podniecają Cie faceci jezdzący takimi samochodami? Nie osiołku podnieciłabym sie ja jak bym tym jeżdziła

komiczne "Ps BMW M5 tez jest wulgarne" Znów się zgadzamy:-) Nie obraz sie LeśnySłodziaczku ale uważam ,że bmw najczęsciej jest samochodem tępaków. Wiecie jak nałatwiej zrobic ćwikłe buraczną? Wrzucić granat do BMW :-)