Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ineska Pineska

różnica wieku = kłopot?

Polecane posty

OO forbiddenxo, co za zbieg okoliczności z tymi końmi :D chociaż przyznam, że chyba ten sport znowu wraca do łask

Gość moj tata
byl od mojej mamy starszy o 14 lat niestety mam zostala wdowa w wieku 31 lat:( to bylo 23 lata temu dzis czasy sie zmienily ludzie innaczej patrza na osoby z duza roznica wieku:)

to bardzo dobrze ! to cudowny sport, samo obcowanie z tymi pieknymi zwierzetami to po prostu cudowne przezycie :PP widze,ze jeszcze tu farmaceute bede miec po znajomosci hihih fajowo :Pp

Gość Ineska Pineska
No kochana,zapraszam...wiem,ze to strasznie zabrzmi,ale jestesmy kobitkami :D ... jest w czym wybierać ;) Panowie po fachu mojego kochanego,samotni...i zeby było smieszniej..ten przedział wiekowy ,ktory nam odpowiada :PP moze napiszecie o tym jak wy wygladacie?jestem bardzo ciekawa :))

no wiec tak.. jestem wysoka -174 cm + jakies 10 cm szpilki = 184 :Pp , mam zielono-niebieskie oczy, w obecnym momencie ciemnoczekoladowe wlosy, dlugie,siegaja do polowy plecow, szczupla hmm co moge wiecej powiedziec?

Cóż, ja to nic szczególnego, chociaż mówi się, że szukasz sobie partnera podobnie ładnego/brzydkiego jak ty, więc jak na niego patrzę to wzrasta moja samoocena xD Mam jakieś 172 cm wzrostu i 56 kilo, więc miejscami jakiś wałek tłuszczu się trafi, zresztą od tych koni mam umięśnione uda i chude łydki jednocześnie i dziwnie to wygląda :) włosy w kolorze między brązem a blond, ale raczej ciemny blond, oczy piwne. Znaków szczególnych brak ^^ a wy? Pani kosmetyczka to na pewno wzór zadbania i pielęgnacji :) mnie jakoś takie rzeczy nie bawią, tzn maluję się ale dyskretnie, a w łazience też całymi dniami nie siedzę.

Gość olaboska
Zobaczcie na człwoieka który umarł w wieku 65 lat(Marian Glinka),powtarzam 65 lat.Był wysportowany,dbał o sioebie al ejak wygladał.To was czeka.Staruch 65 letni a wy 45 letnie

forbiddenxo to widzę że szczyt urody. Wspomniałaś chyba zresztą, że jesteś modelką? Ja jakoś szczególnie urodziwa nie jestem, ale znowu b rzydka też nie, ważne że się jemu podobam :]

Gość Ineska Pineska
ja z kolei urodę mam w połowie z poludnia,bo tatuś rodem z Italii :PP 173cm,szczupła,troszke przesadzam z solarium :(( (ale tylko zimą ;) ),oczy ?jedno niebieskie drugie zielone ... jakis błąd genetyczny :P ,długie ciemne włosy ... na nosku mam odorbine piegów :P Kochane moje muszę narazie uciekac...kot mi uciekł przez okno ;( ...co za łoś,potem ide do mojego pięknego i pewnie wrocę po 22...jakos przed 23 bede na necie,mam nadzieje,ze was zastanę...bede na was czekac ... całuski dla was :*:*:* ohh..juz tęsknie ;( ;p

intoxicated- owszem dbam o siebie, ale raczej wynika to po prostu z przyzwyczajenia, siedze w tym troszke i to juz jest nawyk..jednak zdziwie Cie, jak mam mozliwosc to staram sie nie malowac.. skora w koncu musi odetchnac od tych ciaglych makijazy, a nie oklamujmy sie, makijaze do sesji zdjeciowych czy na pokazy sa po prostu z trwalszych i bardziej kryjacych kosmetykow.. sa ciezkie.. dlatego jak mam mozliwosc to tylko tusz do rzes.. ale owszem dbam o skore,maseczki,kremy itd.

W takim razie miłej zabawy, piwkowania czy czegokolwiek, chociaż i tak będzie miła więc nie warto się nawet wysilać na takie bzdety. Pozdrowienia!

forbiddenxo, cieszę się, jakoś nie lubię takich wymalowanych wiecznie lal. Ja robię tylko to co muszę, o skórę dbam bo musi starczyć na dłużej :) ale w tipsy czy sztuczne rzęsy się nie bawię, zresztą jak się jeździ konno to nieporęczne jest i głupio wygląda :D całe szczęście że mój jedyny też woli mnie naturalną, razem zamieszkać na łonie natury to coś akurat dla nas. Poza tym włosy mam słabe więc z farbowaniem też boję się zaszaleć że będzie jeszcze gorzej, jak jest teraz nie jest źle, zacznę się martwić jak pierwszy siwy włos zawita na mej głowie

ale Słonko zgadzam sie z Toba w 100% , powiem CI tak..dobrze,bo zna Cie taka naturalna..a wyobraz sobie gdybys byla przestylizowana paniusia i nagle facet zobaczylby Cie bez makijazy? wyobrazasz sobie?! niezly zonk! :) zdziwilby sie naprawde koles.. ja mam kolezanke ktora jest 3 lata po slubie i facet jej -uwaga- ANI RAZU nie widzial bez makijazu! wstaje o 5 rano-idzie sie wymalowac i kladzie sie do loza spowrotem.. zero spontanicznego seksu,wypadu nad wode.. chyba,ze lezac na brzegu..

Gość modre oko
Ja sie obawiam facetow, ktorzy wiaza sie z duzo mlodszymi kobietami. Nie wtedy, kirdy mezczyzna ma 60 lat, a kobieta 50, ale gdy ona ma 20 a on 30 i wiecej. to oznacza w 99% przypadkow, ze on jest wyjatkowo infantylny i niedojrzaly, a jej imponuje swa dorosloscia - w niewielu tylko wypadkach kobitka jest inteligentna nad wiek. Aczkolwiek oczywiscie obie strony takiego zwiazku w 99% przypadkow wola sobie tlumaczyc swoj zwiazek w 2 sposob :D Mialam kolege, ktory byl ode mnie o 8 lat starszy. Ja preferuje rowniesnikow, ta proporcja byla dla mnie zbyt wielka (zreszta im mezczyzna starszy, tym mniej dba o siebie), poza tym, nie ukrywajmy, byl zbyt dziecinny dla mnie. znalazl sobie dziewczyne o 18 lat mlodsza (ja 26, ona 16) i wszystkim opowiadal, jakaz to ona jest nieslychanie inteligentna i nad podziw rozwinieta. Niestety, zachowywala sie na lat 14 :) a kolega na 17... Zenada

Tragedia wiem, to moja wielka zaleta że widział mnie prawdziwą i nie zaskoczy się kiedyś. Stwierdziłam, że pokochał taką w bryczesach, z krótko obciętymi paznokciami i w makijażu, przykurzoną i pachnącą koniem więc teraz może być tylko lepiej :D Muszę wyjść z moim psiakiem bo biedak już tu tyle razy zagląda a ja jakoś nie mam serca odejść od kompa, ale cóż, siła wyższa!

Modre Oko nie twierdze,ze takie przypadki sie nie zdarzaja.. ale nie nalezy wrzucac wszystkich do jednego worka.

Gość modre oko
nie wrzucam... zostaje 1 % :)

Wróciłam. Pies wyspacerowany, już nie będzie marudził :) cóż, nie twierdzę że ta różnica wieku to nie problem, ale nie będę zamartwiać się tym, że za 40 lat on będzie miał artretyzm a ja nadciśnienie i raka szyjki macicy. Na to przyjdzie czas.

Gość achojj
intoxicated nie za 40 lat,tylko za 20 lat :-)

Zobaczymy. Nie widzę sensu roztrząsać teraz tego problemu, bo to może dotknąć każdego, niezależnie od wieku. A ja go kocham i pewnie dlatego patrzę na to inaczej.

Gość ale mi mdlo od was
ciagle no kochana no zlotko buziaczki ojej ojej jaka ta babska przymilnosc jest falszywa bleee rzygam na was

Gość Ineska Pineska
kochana,urocza,złota,przenajmilsza,przecudowna intoxicated zebys wiedziala :) Kurcze,moj piękny wrocil do domu o 17,miał się odezwać...wiem,ze po pracy zaplanował kucie piwnicy i jakies tam sprawy(nie znam się na tym) ... nic się nie odezwał,na gg go nie ma...ahh,przeciez nie bede dzwonic i pierwsza się pytac o co kaman ;l ... ciekawie ciekawe...jest prawie 20;> pojde wyprać włoski,ogarnę się i wyjdę na dymka...moze zadzwoni? NAPEWNO... jak skonczy,tak jak wczoraj i przedwczoraj ... z jednej strony to dobrze,ze ma w sobie tyle mobilizacji i najchętnie przebudował by cały dom na nowo w tydzien... a ja głupiutka mam wrazenie,ze o mnie zapomina :( ...

Ale nie robi tego tylko dla siebie :D to cię przynajmniej powinno pocieszyć! Wiesz, zresztą cokolwiek by mówić, każdy facet to jednak dziwny stwór i czasem trzeba po prostu go zaakceptować, a nie próbować zrozumieć. Na pewno piwnica nie jest ważniejsza od ciebie, nie martw się ;] i zarezerwuj sobie ten nick, bo tu pełno podszywaczy więc żebyś się potem nie zdziwiła że "opowiadasz" jakieś bzdurki:P

Bez takiej wazeliny, bo nas tu cały świat orzyga :D A facet to jednak stwór dziwny, niepojęty i niezrozumiały, nawet ten jedyny i ukochany, więc czasem lepiej go zaakceptować takim jakim jest, nawet jak siedzi pół wieczoru w piwnicy. Zresztą, przecież kuje to dla was a nie dla siebie :]

Taaa, najpierw w ogóle nie dodało mojego posta, a teraz dodało, i to od razu dwa o tym samym. Cóż :D