Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkakakkaka

czy wam nie przeszkadza jak wasz maz czy facet siedzi ciagle przy kompie?

Polecane posty

Gość kkkakakkaka

Bo moj przed praca a idzie na 6 wstaje i kompa wlacza jak przychodzi tez pierwsze to komp i drazni mnie to jego pisanie maili i na forum bo sie zastanawiam czy ci wszyscy nie sa dla niego wazniejsi

Gość pobudynka
Są jego rozrywką, ale nie są ważniejsi

Gość kkkakakkaka
W sumie to ja nawet jeszcze z lozka nie wstalam. Ona pracuje na nasze utrzymanie. Wzielam laptopa i tak ledwo po otwarciu oczek napisalam glupawy temacik, bo co innego mam do roboty dzisiaj?

Gość kkkakakkaka
On mialo byc :/

Gość parabola
mój też tak robił, ale po kilku awanturach stara się ograniczać siedzenie przy kompie :p

Gość trtr
Mój idzie też na szóstą i wstaje o czwartej żeby na grach się pobawić, na których rozmawia z kolegami z pracy. Wraca i od razu siada do kompa. Gdy jest poza domem, wchodzi na gry internetowe przez telefon komórkowy i wykonuje rozmowy z kolegami o tych grach. I tak dopóki nie zaśnie. W domu siedzi przed komputerem cały czas, no chyba że je obiad albo śpi.

Gość kkkakkka
ja pisalam powaznie a reszta to byl idiotyczny podszyw widze ze nie tylko u mnie tak jest a w sumie nie mozna miec zaufania do meza a ja wstalam rano bo to pracy ide na 7 beznadziejny podszywaczu

Gość chikitka
Mi by na pewno przeszkadzalo. Nie chcialabym miec faceta, dla ktorego jedyna rozrywka jest swiat internetowy.

Gość kkkakkka
no wlasnie ale czy ja nie przesadzam majac mu za zle ze siedzi tyle przy kompie bo on jest zly kiedy mam pretensje

mi to badzo przeszkadza gdy na chwile siądzie zamiast sie mna zajmowac , oczywiscie komp, nie ma ze mną żadnych szans:D:D:D ,

moj pracuje na kompie 11 godzin dziennie, w domu nawet sie nie zbliza do komputera, chyba, ze musi.

moj tez siedzi non stop przy kompie ale mamy 2 wic mi to nie przeszkadza. czasem mnie to wkurza ale jak powiem cos to przychodzi do mnie i siedzi:P

Gość loollaka
a moj tak samo rano kawka i komputer a po poludniu siedzi ciagle i odpisuje na forum i na meile nie wiem nawet z kim niby jest ok ale np osttanio jakas laska jest u niego na Naszej Klasie i twierdzi ze nic nie dodawal sciema

Gość chikitka
Moze poobserwujcie jakie strony odwiedzaja wasi faceci. To raczej dziwne, ze facet zamiast spedzac z wami czas lub robic cos konstruktywnego siedzi np. na babskich forach.

Gość kkkakkka
moj nie siedzi na babskich forach ale wkurza mnie to jego uzaleznienie jakos kiedys mozna bylo zyc bez kompa

Gość wkurza i to jak
oj bardzo mnie to wkurza wstaje rano - odpala kompa, jakieś ta giereczki idzie do pracy a gdy wraca zje obiad albo i nie bo nie jest głodny i.... odpala kompa- do tego piwko, filmy oglada, robi przerwe na papieroska, coś przekąsi i dalej komp i tak aż do zaśnięcia, a gdy proszę by zajął się dzieckiem to co robi? włańcza bajkę z int kładzie się z synkiem On zasypia a synek robi co chce, wiem że to brzydko tak na męża gadać ale wku...a mnie ostatnio to zachowanie

Gość wkurza i to jak
ja siadam na komp tylko wieczorem albo w nocy gdy synek już śpi, nawet teraz mąż śpi a bajka jeszcze leci , dobra kończę do synka bo sie nudzi A tatuś, czasami to się nie dziwię że kobiety kochanków se znajdują...

Gość u mnie w pracy mezczyzni
tez graja, najlepsze jest jak czasem 2 rozmawia kur...a napadli na mnie zabrali zloto i metale szlachetne, pozycz mi, niektorzy patrzyli na nich ze zdziwieniem:) hahaha a panowie maja po 40 lat a potem jak sie dowiedzieli ze to gry to padali ze smiechu

Gość gośćygfv
na szczescie moj facet uzywa kompitera tylko jesli potrzenuje i jak chce obejrzec film. Nie gra, nie traci tam czasu. Nie oglada nawet telewizora. Nie ma innych dxiwnych zainteresowan. Lubi jak ja film, kino, dobrze zjesc, wyjsc do restauracji, lubi spotkania rodzinne, lubi wycieczki, spacery ogladanie nowych miejsc, lubi mode, dbanie o siebie. Lubi minimalizm.

Gość gość
sama taka byłam,obchodziła mnie tylko moja gra plus kilka innych zabaw net,nie interesowało mnie kiedy dzień noc ze ktoś cos do mnie mowi czegos chce,wkurzało mnie ze musze isc do pracy albo gdziekolwiek wkurzalo mnie ze facet czegos chce,ale on to akceptowal ,potrafiłam go obudzić w nocy i opowiedzieć o jakiejś rewelacji z moich zabaw,po pół roku znudziło mi się i wrocilam do swiata ,nasycilam się,no jakby mi wtedy jakas baba truła jak wy to by było

Gość gość
mi to nie przeszkadza. sama tez sobie lubie posiedziec przy kompie