Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifi_niezapominajka

Przylapalas-es partnera na masturbacji ?

Polecane posty

Gość fifi_niezapominajka

Przylapałaś (-eś) partnera na masturbacji? Jakie byly Twoje i ich zachowania ? Ja czulam sie okropnie, gdy przyłapałam swojego mężczyznę...

Gość ona ona ona ...
ja masturbuje sie przy partnerze a on przy mnie

Gość pytanie dnia
masz za to kwiatuszek 🌻

Gość dorian27
mnie przyłapała raz kuzynka i to w chwili jak kończyłem a raz mojej siostry koleżanka w toallecie u nas w domu ale potem z nią rozmawiałem i w sumie podobało się jej i była ciekawa jak wygląda finał i po jakimś czasie gdy przyszłą do mojej siostry a jej nie było zaprosiłem ją do domu żeby weszła i po chwili spytałem czy chciała by jeszcze raz zobaczyć ale do końca no i wiadomo co było potem

Gość dorian27
bo potem przyszedł jej tato który jest panem typu bears i obciągnałem mu z połykiem aż mu się uszy trzęsły z zadowolenia

Gość fifi_niezapominajka
dorian, bardzo smieszne ... pytam powaznie, bo nie wiem czy to normalne gdy ma sie zone, badz meza i ta druga osoba sie masurbuje gdy np ty jestes w pokoju obok ! Idziesz do pokoju, szukasz partnera, a ten wlasnie spuszcza sie na łożko ;) I co ?

i co teraz powiesz jełopie pomarańczowy powyżej z 8.40 ha ha ha wymyśl coś innego

fifi ten z 8.40 to gówniarz śmierdzący teraz będzie pomnie jechał jako inny śmieć bo sam nie potrafi nawet nicka wymyśleć ja wpisałem jako dorian27o 8.36 , pozdrówka

pewnie że normalne jak nie zanidbuje cie w łóżku to jest ok ja często tak się zaspokajam a z seksem jest u mnie ok a że sprawia mi to przyjemność to nawet moja partnerka od czasu do czasu robi mi ręką i spuszczam się na nią a ona jest wtedy ubrana i fajnie wygląda brudna od mojej spermy

Gość ma li na
ja to robie czasem przy komputerze, w pokoju brata jak on jeszcze spi--- wkładam sobie rączke i dotykam łechtaczke, na ogól szybko dochodze, on sobie spi i nic nie widzi... mam 24l. a on 23l. jeszcze mnie nie przylapal

Gość ma li na
nie

Gość ma li na
przez cale nasze zajebiste zycie ani razu

Gość ma li na
a cos taki ciekawy. jakbym przylapala to bym napisala. nie jestem wscibska. jak podejrzewałam co jest grane to sie po prostu nie pchałam