Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika79

jaki bukiet na auto???

Polecane posty

jaki wybieracie bukiet na samochod z żywych czy sztucznych??? czy pasuje bukiet z sztucznych kwiatów, gdy ślub w sierpniu? podobaja mi się takie gotowe zestawy bukiet na maske, na drzwi do tego tablice.

Myśmy woleli uniknąć dużych, gotowych bukietów, bo mieliśmy kawał drogi do przejechania tym autem, i prawdopodobnie zgubilibyśmy ten bukiet na pierwszym zakręcie:) Zresztą mój brat jak się żenil, też miał takie wielki bukiet, i odpadł nam już 50 m za domem, ścigałam go po chodniku:-D Kupiliśmy sztuczne róże, białe i niebieskie, i ponaklejaliśmy na masce, do tego walnęliśmy biało niebieskie kokardy na klamki i tablice rejestracyjne ze stosownym napisem, i było bardzo ładnie:)

nie podobają mi się takie tablice i będę robić wszystko by ich uniknąć. my się chyba zdecydujemy na jakiś mały bukiet na masce i koniec. nie lubię przesady :P Brunette_in_the_bath :)

my tez dajemy tylko bukiet na maskę (nie żadne lalki, obrączki Bóg wie co jeszcze :o ) i tablice, zastanawiam sie cyz nie zamowic tych z allegro z imionami :)

mi się podoba, na pewno lepsze niż te charchary co zasłaniają pół auta...ale ta cena? 85 zeta? mamo :o

no hm, za pare sztucznych kwiatkow to chyba duzo...ale moze sie nie znam ;)

a sknera nie jestem tylko tka rpzeliczając ile kosztują sztyczne na bazarze + jakaś tam wstążka no to nie wiem...może że to normalna cena ;)

hehe sekata pytalam w kwiaciarni i pytalam o sztuczne to powiedzieli mi 150. ja powiem tak, to duzo niby, ale gdziekolwiek nie pojawi sie slowo SLUB to zawsze jest drozej.

Gość
wiosenka Twój najpiekniejszy subiektywna ocena ;)

Wiosenka sliczny ale cieżki i trudno go bedzie utrzymac na aucie jak nie musisz dalego jechac to jeszcze ok ale jak dalej to porażka z doświadczenia wiem że takie duże sie nie spisują te przyssawki poprostu nie trzymają

Heh, zawsze sie zastanawiałam jak to się przyczepia do samochodu. Powiem wam, że jak byłam we Lwowie, widziałam ichni samochód ślubny to była masakra. Wstążki, takie jak się daje na prezent co się pociąga z dwóch stron i wychodzi taka dekoracyjna kokarda (może wiecie o co mi chodzi) i chamsko przyklejone na kilometry taśmy klejącej :D

Dzięki dziewczynki:) My już mamy bukiet na samochód wliczony w cenę wynajmu i facet powiedział, że mamy tylko dostarczyć opis bukietu, kolor itp. i jego kwiaciarka mu przystroi. Dam mu więc zdjęcie takiego bukieciku i myślę, że jak pracuje w tym fachu już parę ładnych lat to wie jak co przyczepić żeby nie spadło.

Gość arlekinka
a ja nie bede miala nic!!!! zwykly samochod,nawer nie bialy, dla mnie wszystkie te "kwiotki", wstazki nie mowiac juz o tablicach, misiach i lakach wygladaja kiczowato..ale kazdy lubi co innego;)

Nie wiem jak w innych kwiaciarniach, ale mój bukiet na auto był na takich ssawkach!Jechaliśmy dosyć szybko z 50km. i nawet jeden kwiatek nie odpadł!Pozdrawiam!