Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z małym problemem

czym i w jaki sposób golicie wasze myszki ?!

Polecane posty

Gość z małym problemem

dziewczyny... mam pytanie:) ... w jaki sposob i czym golicie wasze 'myszki' ... pytam poniewaz ja sama to robie.. ale... nigdy nie mogle zrobic tego tak aby byla caaaaałkiem gladka... ;( a gole sie normalnie maszynka+pianka... moze lepsze sa kremy?? albo jeszcze cos innego... zastanawialam sie nad pojsciem do kosmetyczki i wydepilowanie sie 'tam' ( ;) ) woskiem.. ale to podobno okropnie bolesne... i nie wiem ile cos takiego kosztuje... wiec jak pomozecie? :):):)

Gość tysujhd
nad palnikiem opalam włoski i po problemie

Gość Kain brat Abla nl
polej denaturatem i podpal

Gość u mnie jak................
ja co miesiąc zrzucam skórę niczym wąż,tym samym pozbawiając się futerka,polecam

Mimo iż posiadam myszkę nie jestem takim potworem jak ty i nie golę jej. No jak można nieszczęsnemu zwierzątku zadawać takie tortury ??!! Przecież możesz ją zaciąć podczas golenia. No i jak ona będzie potem wyglądała gdyby uciekła Ci z akwarium i biegała taka goła po domu ??

Gość z małym problemem
nie no poprostu super odpowiedzi... mam prośbe jesli ktos uważa to za głupie pytanie bardzo prosze o nie odpowieadanie na nie GŁUPIMY odpowiedziami?! ..po co marnowac wasz CENNY czas... chcialam zapyatc... chyba po to w konczu jest forum...

Gość Kain brat Abla nl
w kończu szkoła jesz żeby siem nałuczyć pizać, ale jak kurwa widać na załączonych obrazkach nie wszystkim się to wiedzę da wbić do pustych łbów :O

Dlatemu odpowiadamy kretyńsko,l że nie chce ci się poszukać w wyszukiwarce tematów tylko zakładasz na nowo ten sam temat. Trochę czasu i znalazłabyś odpowiedź na pytanie... ale nie, po co. Po raz 6455 trzeba walnąć taki sam temat na nowo... No i dziwisz się debilnym odpowiedziom potem :D

Gość Lolek i tyle
nooo, fajna ta myszka!