Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabryś233

W KTORYM TYGODNIU CIĄZY BADANIA KRWI I MOCZU??

Polecane posty

Gość gabryś233

HEJ , ZASTANAWIAM SIE WLASNIE W KTORYM TYG POWINNO ROBIC SIE PODSTAWOWE BADANIE KRWI ITP , ja jestem w 13 tyg i jak do tej pory nie mialam robionbych zadnych badan oprócz usg , troche sie niepokoje , kolezanki powiedzialy zebym zmienila lekarza bo ten jest jakis niedouczony , ja u was sprawa wyglada?

badania krwi co miesiąc mocz też, jak Ci nie daje skierowania to się upomnij a jak chodzisz prywatnie to i tak bez róznicy robisz na własna rękę bo i tak są płatne

ja pierwsze takie badania dostalam zaraz po potwierdzeniu ciazy, czyli w 7 tyg, pozniej takie badania jak jest ok gin kaze robic mi co 2 wizyte

tak czy owak muszisz wykonac całą serię badań: morfologia, WR, grupę krwi, antyRh, poziom cukru na czczo, mocz więc się upomnij u swojej lekarki by może stwierdziła że to jeszcze za wcześnie

tak czy owak muszisz wykonac całą serię badań: morfologia, WR, grupę krwi, antyRh, poziom cukru na czczo, mocz więc się upomnij u swojej lekarki by może stwierdziła że to jeszcze za wcześnie

ja miałam robione od początku. Pierwsze chyba w 8 tygodniu, następne na każdej szkole rodzenia, czyli co około miesiąc. Tyle że mi lekarz robi wszystkie badania za darmo w ramach wizyty.

ja skierowanie dostałam zaraz po potwierdzeniu że w ciąży jestem... potem co miesiąc... na każdej wizycie dostawałam w sumie stos skierowań... zawsze na mocz i krew... jeszcze było wr, toxoplazmoza, glukoza, usg,