Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten dzień

dzis czeka mnie zabieg

Polecane posty

Gość Ten dzień

Troche się boje, ale muszę usunąc. Nie nadaję się na matkę, nie mam srodków na wychowanie dziecka, mieszkam kątem u znajomych. zarabiam 800zł. Oby się udało. Jestem w 4 tygodniu. Boję sie:(

Gość ale...
a skad wiesz ze jestes?bylas u lekarza?

przeciez nie musi byc zle! sa rozne instytucje ktore pomagaja samotnym matkom! mozesz dostawac zasilek a co z facetem? oprocz tego,ze cie zaplodnil nie gwarantuje wam opieki?

Nooo, zasiłek dla samotnej matki w kwocie ok.50 zł/m-c :o Nic tylko szalec za te pieniadze, ledwo na pampersy starcza

nie starcza na pampersy, bo jedną paczkę kosztującą te 50 zł to mój ponad roczny syn ma na zaledwie półtora tygodnia ale faktycznie jest przecież jeszcze "zapylacz"

Gość ja tez nie wiem
zapylacz to raz a dwa ze jak ktos malo zarabia to nie kupuje pampersow, do tej pory sa mamy, co stosuja tetre i nie umieraja one ani ich dzieci... temat czysta prowokacja :)

jestem mamą, do tego samotną, "pampersy" są owszem, mój błąd i za złotych 25, czyli na niecały miesiąc starcza, a tetrowych pieluch musisz mieć ok. 40. (przerabiałam) i dodając wodę, płatki mydlane i częstość prania wychodzi dokłądnie na to samo, bo tez chciałam być mądra taka i zaoszczędzić - uchetałam się zawsze jak perszeron za pługiem a wyszło na to samo, w każdym razie - suma jest malutka,a le zawsze to coś, niestety musz abyć w przypadku panieńskiego dziecka zasądzone alimenty, zeby otrzymać jakikolwiek dodatek

Gość Ten dzień
Witam nie miałam jak napisac wcześniej. Odnośnie wyższego postu. To nie jest żadna prowokacja. Jestem w 4 tygodniu ciąży...może już nawet 5. Usunięcie było przemyślaną decyzją. Moja druga połowa ją uszanowała, choć na początku nie był zachwycony. Warunki i jego i moje nie pozwalają nam na dziecko. Jeszcze nie teraz. Chcę w przyszłości mieć to kochane maleństwo, ale w żadnym wypadku nie czuje się gotowa. Co do lekarza u którego byłam. Okazał się starym obleśnym bezzębnym tłustym dziadem, jego gabinet mieści się w domu jednorodzinnym. Syf i malaria. Do badania użył metalowego wziernika, który po poprzedniej pacjentce wypłukał tylko pod kranem. Wyszłam stamtąd załamana. Wiem, ze czeka mnie aborcja farmakologiczna. Na zabieg jeszcze jest za wcześnie. Na stronie women on web zamówiłam tabletki. Czekam na przesyłkę i z nerwów głupieję. Chyba piszę troche chaotycznie, ale chcę się wygadać i mam 1000 myśli na sekundę. Nazwiecie mnie pewnie potworem, ale nie znoszę tego embrionu, który we mnie kiełkuje. Nie mogę się doczekać kiedy w końcu bedzie po wszystkim. Nie potrafie go pokochać. Traktuję go jak intruza, który zagnieździł się w moim ciele. Jak wroga. Nie mogłabym go urodzić, bo wiem, ze nie potrafiłabym go pokochać ani zapewnić mu ciepła. I od razu uprzedzając wszelkie komentarze typu" pieprzyć się umie, to niech teraz ponosi konsekwencje"-- zabezpieczalismy się. Brałam tabletki anty już od kliku lat. Nie wiem jak to sie stało, ze zawiodły. Pilnowałam terminów, nie miałam żadnych przypadłości typu wymioty, czy biegunka. Jeśli chodzi o te kwestie to jestem odpowiedzialną osobą. Trzymajcie za mnie kciuki;) pozdrawiam.

Gość ile kosztuja te tabletki
?

???????

Gość Marzena1986
Witaj! Mam nadzieje ze wszystko u ciebie skonczy sie ok tak jak u mnie. Dokonalam aborcji farmakologicznej w 8 tyg, wszystko sie udalo, minely juz 2 miesiace. Mam nadzieje ze dobrze przemyslalas ta decyzje

dowiem sie?

ogladalyscie wczoraj "rozmowy w toku" ? byla kobieta ktora miala juz 3 dzieci urodzonych przez cc i zaszla w 4 ciaze, nie mogla urodzic bo mialo by to konsekwensje zdrowotne... wziela tabletke poronna kiedy dostala skurczy porodowych( tak tak! tabletka wywoluje standardowy porod) wyla z bolu weszla do wanny, parła, wstala usiadla na kibel dziecko wpadlo do muszli! ona je wyjela urwala nózke, ciałko bylo cieplutkie plod mial oczka,uszka,raczki i nozki umyla zwloki i tulila do piersi! cialko stawalo sie zimne... zeby nie zgnilo wlozyla do lodowki zawiniete w husteczki maz tylko zapytal"jak sie czujesz" to wszystko kobieta wyrzuca sobie to do dzis, umiera z bolu po tylu latach, ma wyrzuty sumienia... zastanowcie sie milion razy zanim bedzie za pozno, szansa zawsze jest, pomoc napewno sie znajdzie! to co obejzalam bylo tragiczne ale wynioslam cos z tego materialu...

mandzia ale nie kazda kobieta ejst taka sama piszesz ze ona z powodow zdrowotnych, nie no jasne, lepiej niech urodzi dziecko i umrze, facet sam zostanie z 4 dzieci, coz za wielkie szczescie prawda?:o nie kazda chce byc meczennica:o

tak wiem i rozumiem ja ale ona byla taka zalamana,ze przysiegla,ze gdyby mogla cofnac czas to by donosila to dziecko ja jestem zwolenniczka wolnego wyboru ale trzeba pamietac zeby nic pod wplywem emocji nie robic,ze szansa zawsze jest,ze pomoc mozna otrzymac trzeba tylko chciec!

jesli ja mialabym decydowac o tym czy umrzec i zostawic dzieci, czy usunac kolejna ciaze, usunelabym bez przesady trojka dzieci, facet, mam dla kogo zyc fakt ze moze pokochala juz to dziecko ale ma dla kogo zyc

?

po co te glupie pytania ile kosztuja? jasne, napiszecie zaraz ze jak ma kase na tabletki to i ma kase zeby dziecko wychowac:o nawet jak 5 tys kosztuja to autorka sie zapozyczy jednorazowo i bedzie miala "spokoj", a na dzieck by musiala caly czas pozyczac skoro kasy nie ma..

Gość 20zł za sztuke

pytam, bo chce kupic gdzie widzisz glupote w pytaniu o cene???????? tez przezywam dramat i chce wiedziec ile kasy musze przyszykowac nie dobijaj mnie!!!

Gość 20zł za sztuke
wiesz co po piszesz ze nawet gdyby kosztowaly 5tys to sie zapozyczy nie jestes w jej sytuacji wiec nie wiesz jak ona zyje i czy starcza jej na chleb mam dziecko i wiem ile kosztuja pampersy chusteczjki oliwki itd zastanow sie co Ty bys zrobila gdybys miala 800zl na miesiac

wlasnie dlatego to napisalam napisalam to zalozywszy ze na kafe pouczaja mohery wiec tak na zapas to napisalam;) chodzi o to ze nawet jesli musialaby pozyczyc od kogos, to bedzie to tylko jeden raz, i jak napisalas, pampersy drogie, oliwki tez nie tanie, wiec musialaby ciagle pozyczac majac 800zl, rozumiesz?

Gość 20zł za sztuke
anabella9@tlen.pl odezwij sie osobo ktora potrzebujesz pomocy

Gość 20zł za sztuke
pamietajcie jezeli ktos bedzie chcial to zrobic to to zrobi nawet jezeli bedzie musial pozycyc kase wiec nie piszcie i nie gadajcie glupot ze jest ktos wyrodna matka

ale czy ja napisalam ze jest wyrodna matka?:( ja popieram aborcje ze wzgledu na finanse co da dziecku majac 800zl? milosc? 40zl dostanie rodzinnego i heja tak?

mam teoretyczne pytanie, widziałam tą stronę 'women on web' i oni wysyłają tabletki po wpłacaniu pieniędzy ? bez żadnych ...zaświadczeń że jest się w ciąży , czy badania, czegokolwiek? Poprostu wysyłają je pocztą po wypełnieniu ankiety ?

Gość nie potzrbuja zadnego zaswiadc
zenia ze jestes w ciazy

Gość 20 zl za sztuke
hej osobo ktora potrzebujessz pomocy gdzie sie podzialas?

Gość a nie mozesz
a nie mozesz po prostu oddac dziecka do adopcji po urodzeniu?

Gość 20 zl za sztuke
wiesz ile dzieci jest w domach dziecka?????????