Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RadosnyChlopak

Jestem zaniepokojony...

Polecane posty

Gość RadosnyChlopak

Rocznikowo mam 20 lat i już niedługo przestanę byc prawiczkiem. Poznałem pewną piękną i inteligentną kobietę, tyle, że jest starsza ode mnie o 11 lat. Zaimponowałem jej chyba tym, że może ze mną pogadac jak równy z równym na każdy temat, że nie zachowuję się jak niedojrzały gówniarz. I teraz jest mój problem... Będę u niej co najmniej tydzień, a potem będziemy przedłużać jeśli będzie fajnie. Ona nie wie, że jestem prawiczkiem :/ pisałem jej, że po prostu dawno tego nie robiłem. Do tego mówiła, że jest wymagająca, ale tak ogólnie, a nie tylko w seksie. Tak samo powiedziała mi, żebym się nie martwił, że za 1 razem dojdę szybko, bo to jest normalne dla mężczyzny. Uspokoiło mnie to jednak nie wiem jak będzie dalej... jeśli nadal będę za szybko dochodził... nie zdążę założyć prezerwatywy i będzie już pewnie koniec... Do tego ten stres, chęć pokazania się, zaimponowania. Chcę naprawdę wykorzystać tę okazję, chcę cieszyć się życiem i z niego korzystać. A jeśli nie będzie mi się udawało? Chcę żeby ona była zadowolona... Co robić?

Gość renia69
Zwal konia ze dwa razy wczesniej to powinna pomóc...a póżniej bądź przede wszystkim delikatny i czuły ale i władczy i stanowczy to kobiety lubią...ja to uwielbiam

Gość RadosnyChlopak
Ona myśli, że nie jestem już prawiczkiem, ale że dawno tego nie robiłem. Więc chyba nie domysli się, że jestem ;p ale chodzi po prostu o to, żeby jej nie zawieźć. Żeby nie okazywało się, że za każdym razem będzie to trwało chwilę... Jakieś rady? Jak się przygotować?

radosny chlopak z seksem jest jak z jazda na rowerze - tego sie nie zapomina. z tego stresu mozesz miec np klopoty z erekcja wiec lepiej jej powiedz, albo cie wezmie za impotenta;p bo sie nie domysli, ze jestes prawiczkiem, tylko stwierdzi, ze beznadziejny jestes;]

Gość taka jedna doswiadczona
nie myśl o tym, że chcesz jej zaimponować. To dobra myśl, abys powiedział jej prawdę, że nie miałes jeszcze kobiety i chciał byś aby nauczyła Cię pewnych sztuczek ;)

Gość RadosnyChlopak
Ale ona sama powiedziała, że jeśli mężczyzna za pierwszym razem szybko dochodzi to to jest normalne i tylko chyba gej by tak na kobiętę nie zareaował ;) no dobrze, jesli tak mówi... boję się jednak, że za drugim razem może być to samo... i co wtedy? renia69 napisz więcej coś, poradź mi :)

Gość RadosnyChlopak
Nie zapytała mnie o to wprost, ale podczas rozmowy tak wyszło jakbym to już miał za soba, to znaczy ona to wzięła za pewnik i nie chciałem zaprzeczać, żeby jej nie wystraszyć. Raczej mi nie opadnie... mam już pewne doświadczenia z kobietami i tego problemu nie było ;)

jak bedziesz się tak denerwowal to napewno Ci w niczym nie pomoże,a czy musisz jej mówić zę to twój pierwszy raz , tak samo jak ona nie musi ci mówic ile razy spala i z kim, myśle że to nie jest aż tak istotne, najważniejsze abyście czuli to \"coś\" i oboje chceili tego , zobaczysz pragnienie zrobi swoje ,:D kiedys i tak musisz zacząć, i dobrze sie bawić życze powodzenia i miłej zabawy:D

Gość krulefna z bajki
Ja też proponuje się przyznać. Bo inaczej ona pomyśli, że np Cię nie podnieca i ją zranisz a tak, jak będzie wiedziała że to pierwszy raz dla Ciebie to będzie Ci "pomagała" i nie rozłoży się na wyrku czekając na porządny seks a pokaże Ci jak on smakuje. To tak jak facet z dziewicą. Jak nie wie, to ma spore oczekiwania co do umiejętności a jak jest świadomy że to pierwszy raz to sam poprowadzi akt do końca aż się dziewczyna nie rozkręci. Zaufaj jej i się nie wstydź bo kurcze, nie ma czego. A każdy kolejny raz będzie coraz lepszy i lepszy... Hmm... powodzenia i miłego...yyy...tego no wiesz :-p

Gość wfwfwfw
Wiesz co... Ona nie powinna być zdziwiona. Skoro w ogóle zainteresował ją chłopiec w twoim wieku, to znaczy że ma zapędy na opiekunkę. Pomoże ci więc i na pewno nie rozczaruje się. :S Uważaj na nią przy małych dzieciach. Może ona się ogląda za chłopcami i trzeba ją leczyć.

Nie przejmuj się kolego. To, że jesteś prawiczkiem wcale nie znaczy, że jesteś gorszy. Glowa do góry. napewno staniesz na wysokosci zadania.

Gość krulefna z bajki
I popieram Renię. Władczy i stanowczy facet jest "cool" :) Tylko jej tam nie zmaltretuj ale bądź taki ten... dominujący, np sam ją przekręc albo coś a nie czekaj az ona się domyśli, bo uwierz- nie zawsze łatwo się domyślić a już jak się kochacie pierwszy raz ze soba to w ogóle. W końcu Ty jej nie znasz a ona Ciebie. Ale polecam tez pogadać normalnie i zwyczajnie po ludzku spytać jaki seks ona lubi, co jej się najbardziej podoba, jaka pozycja itp...

Gość RadosnyChlopak
Ale moim problemem nie będzie to, że nie stanie tylko to, ze za szybko skończę ;) poza tym ona wie, że nie jestem doświadczony, więc chyba to będzie tłumaczyło jak mi się coś nie uda i mi pomoże. A zainteresowałem ją, bo tak jak mówię może ze mną rozmawiac na poważne tematy, sama mi mówi, że z nikim tak nie rozmawiała jak ze mną. Poza tym uważa, że wiek nie ma tutaj znaczenia i jej nie przeszkadza. No i podobam się jej ;) Nie uważam się za gorszego, miałem kontakty z rówieśniczkami i nie jestem zielony, zresztą już za pierwszym razem wiedziałem co i jak, chyba mam to wrodzone ;) nawet stanik udało mi się wtedy od razu rozpiąć :D więc sztywniakiem nie jestem, stresuje mnie tylko to, że ona jest doświadczona ;) A i ona nie nalezy do tych co to wysmieją.

Gość RadosnyChlopak
Wiem, nie chcę być nudny w łóżku ;) a co jaki czas zmieniac pozycje? ;) i jak?

Gość krulefna z bajki
Wszystko wyjdzie samo. Jak jej będzie dobrze i Tobie to sami się pokierujecie... Nie ma na to żadnych reguł, seks to wielka dowolność dwojga ludzi i zawsze jest inny...

Gość się uspokój
co się martwisz na zapas :D

Gość tak szczerze
a skad wiesz,ze stanie? moj chlopak gdy robil sam sobie dobrze,to zawsze mu stawal,a jak mial zaczac cos robic ze mna,to ni huhu...ani troche nie twardnial,taki slimak i tyle...potrzeba bylo 2 miesiecy zeby go odblokowac...teraz skala:)

Gość RadosnyChlopak
Bo miałem już kontakty z dziewczynami ;) co prawda nie wsadziłem, ale nawet nie było możliwości, żeby opadł ;) nic nie wykluczam, ale nie sądzę ;) właśnie wtedy stawał mi tak mocno, że nigdy samemu nie udało mi się go tak pobudzić ;)

Gość RadosnyChlopak
Chciałbym, żeby te wakacje z nią potrwały jak najdłużej... ona mieszka sama, do tego ma własną firmę i nie pracuje w ściśle określonych godzinach. Obiecała, że jak ja będę to postara się ograniczyć jakieś spotkania w interesach.