Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna migotka pl

jak się czułyście po odstawienu tabletek?

Polecane posty

Gość panna migotka pl

jak się czułyście podczas przerwy w braniu tabletek?? bóle podbrzusza? plamienia? pogorszenie cery? spóźnił Wam sie okres? czy dostałyście w terminie? i ile miałyście tej przerwy?

Gość panna migotka pl
up up

Gość takatamjaksja
brałam tabletki 4 lata. Odstawiłam. Jedyne co było nie tak to ponad 60 dni bez okresu i totalny rozpierdol organizmu. Reszta ok.

Gość panna migotka pl
ja odstawilam (w byłą sobote powinnam wziać nastepne opakowanie) i mi jakos tak dziwnie, podbrzusze mnie czasem pobolewa, i jakies takie gorąco mnie przechodzi czasem. Krwawienie z odstawienia miałam i w czasie tej 7-dniowej przerwy współzyłam z zabezpieczeniami , ale od tamtej pory nic. Tabletki brałam 16 miesięcy, czy możliwe jest, że przez to ze odstawilam mam takie dziwne uczucie w podbrzuszu itd?

ja odstawiłam jakies półtora miesiaca temu a brałam...ho ho bo az ok 8 lat...no i teraz postanowiłam rzucic na dobre bo ilez mozna sie truc :( a za jakis czas chciałabym zacząc myslec o dziecku wiec chce dac organizmowi sie porządnie oczyscic... a jak sie czuje? na razie super! okres dostałam o czasie,zobaczymy jak bedzie z następnym... nie mam zadnych skutków ubocznych i czuje sie ok :) pozdrawiam wszystkie które rzuciły lub mają zamiar :)

Gość malatorunianka
ja odstawilam po 2 latach... okres spoznia mi sie 4 tyg... zauwazylam ze rosnie mi wiecje wloskow na twarzy, znowu schudlam (przy wzroscie 175 waze 50 kilo) ale poza tmy ejst ok..tylko neich ten okres w koncu sie pojawi :(:(

ja odstawiłam na miesiąc bo miałam operacje na biodro.. i teraz troche sie martwie, bo nie wiem czy po jednym miesiącu jestem normalnie zabezpieczona, chociaż zaczęłam w 1 dniu cyklu. ktos moze mi cos powiedziec< czy któraś z was miała podobny przypadek?

ale przez ten miesiąc nie licząc bólu biodra i dyskomfortu, bardzo bolały mnie jajniki podczas owulacji i sutki, nie mogłam wytrzymać, do tego byłam bardzo płaczliwa przed okresem, ryczałam jak głupia. teraz jak biorę to poza bólem pleców i jajników i humorków nic mi nie jest.