Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirująca postać magii

nie wygladalam mlodo

Polecane posty

W 6 klasie zaawsze mowili mi ze wygladam na 3 gimnazjum...czy wy drogie panie tez tak mialyscie? to byl powod do radochy czy raczej do.. martwienia sie? Chodzi oczywiscie o wyglad twarzy..,rysy,figura itp. I ze romawialo sie ze mna jak z taka starsza osoba.. ______ teraz to mam 22 lata i jestem super kobita:D 🖐️

a jakim sposobem mając teraz 22 lata , gdy byłaś w 6 istniały GIMNAZJA???

Oczywiscie!

Gość fjo
istnialy, to byl pierwszy rocznik gimnazjalny

To chyba od wieku zalezy :) jak jestes mala to cieszysz sie ze ktos Cie postrzeba jako starsza,wtedy sie mozesz taka dorosla poczuc :P a im starsza jestes tym bardziej bys wolala zeby jednak widzano Cie jako mlodsza :) ja tez mam 22,i akurat mi zawsze dawali mniej :/ teraz mi daja srednio tak 17-18 :| ale juz sie przyzywczailam :P takze akceptuj siebie taka jaka jestes i nie przejmuj sie ;) wazne ze sobie sie podobasz :)

Też tak miałam, że jak miałam 12 lat to dawali mi więcej i się bardzo z tego oczywiście cieszylam :D ale potem to się wyrównało i teraz wyglądam na tyle, ile mam.

nie no jest niemożliwe, gimnazjum powstało później . osoby 22 letnie nie zahaczały już o gimnazjum a co dopiero aby istniały od nich osoby conajmniej 3 lata starsze i były w tej 3 gimnazjum (aby było co porównywać :P)

Gość hyhhyyhhy
nie zebym sie czepiala:) ale w 99 weszly chyba dopiero gimnazja wiec w 6 klasie ktos urodzony w 1986 byl w 1998/1999, to skad wtedy sie brala 3 gimnazjum?

Gość nie no osoby
majace teraz 22 lata to byl pierwszy rocznik gimnazjum, wiem bo sama mam 21, ale zeby ktos przed powstaniem gimnazjum (skoro autorka byla w 6 klasie to przeciez jeszcze go nie bylo) mowil o kims ze wyglada na 3 gimnazjum...eeee....;p

No też mam 21 lat i autorka mówi prawdę w tym gimnazjum, bo ja byłam drugim rocznikiem. Może powiedziała tak tylko dla porówniania, albo rzeczywiście ktoś mógł iść do tego gimnazjum musiało ono najpierw powstać, a nie powstało w wakacje, wcześniej było wiadomo przezcież że ten rocznik pójdzie już do gimnazjum i może tak rzeczywiście mowili.