Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierniczka1122

wolicie byc cholernie szczuple czy troszke przy kosci?

Polecane posty

Gość tarantulla
ja jestem eufeministycznie rzecz ujmujac cholernie szczupla (co niektorzy nie bawia sie w ceregiele i nazywaja to po imieniu...no chuda jestem) co ja bym dala za chociaz dodatkowe 5 kilo uwazam sie za w miare atrakcyjna kobietke ( w porywach dobrego nastroju, poza tym staram sie byc bardzo zadbana), ale czasem marza mi sie takie kobiece ksztalty

ja postanowilam nie pic dzis :) jutro musze wczesnie wstac.....ale jeszcze posiedze troszke ;)

Gość Chudzinka---dhod
tylko kobiece kobiety - skad w ogole taka chora teoria. Wez sie lecz!! Ja jestem bardzo szczupla, ale nie uwazam sie za osobe zimna, pozbawiona uczuc itd. Wrecz przeciwnie. Tarantula - mam dokladnie to samo, co Ty. Waze zaledwie 45kg i bardzo chcialabym przytyc. Jem wszystko, na co mam ochote, opycham sie kababami, pizza, pije cole, jem po godz 22, jakies nocne podjadanie i w ogole nie tyje. A bardzo mi z tym zle, to moj najwiekszy kompleks:( Jestem juz na studiach, a przez moja wage wszyscy mysla,ze mam 16 lat:| Tak mlodo wygladam:( Moim marzeniem jest przytyc 5 kg.... Moze jeszcze z wiekiem przyjdzie...

jednego mam fajnego kolege na gg mmmmmmmmmmmm 😍 nie znam go osobiscie, ale z fot jest niezly, moj ideał pod wzgledem wygladu, ale olewa mnie ewidentnie :] niby odpisuje jak napisze do niego, ale zero inicjatywy :O kurde ja juz o niczym innym nie umiem gadac, tylko o facetach :O :O

tego to akurat znam od ponad roku z jakiegos portalu ;) na gg kiedys napisalam do takiego jednego... po 3ch miechach sie spotkalismy i tyle go widziałam, o! :D :D nie wyszło no :D hehe

Gość złudzenie a ty nie wiesz
co się dzieje z sową? nie ma jej coś długo:( 😭

Gość złudzenie a ty nie wiesz
a to nie wiesz:( sorry