Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaabbaaaa

dobry fotograf w łodzi. mozecie kogos polecic??????????

Polecane posty

Gość zaaabbaaaa

jak w temacie-mozecie kogos polecic? potrzebne mi jest zdj do dyplomu

Gość zaaabbaaaa
up

Gość gość
tak www.multiarte.com.pl wszechstronny,profesjonalny fotograf

Gość AlicjaH
A okolicy jest kilku fotografów.Musisz bardziej określić do jakiej sesji poszukujesz fotografa. Bo jeżeli chodzi o sesje dziecięcą to wydaje mi się, że Paweł Otto https://www.facebook.com/pawelotto.fotograf , jest jednym z lepszych w łodzi. W takich sesjach ważne jest by mieć odpowiednie podejście do dzieci i on to zdecydowanie ma

Gość paulina_kulik
Polecam www.pawelotto.pl. Szeroki wachlarz usług - od sesji ślubnych po dziecięce i rodzinne. Ja robiłam akurat sesje z dziećmi. Cenowo w porządku, zdjęcia wywołane w bardzo dobrej jakości. Sam fotograf - fajna osobowość, kreatywny, pomysłowy. Zdjęcia naprawdę na wysokim poziomie, jak z okładki gazety.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z usługi w studio www.tomaszpawlakfotograf.pl Profesjonalne podejście i bardzo dobre zdjęcia

Gość Andrzej

Polecam zakład fotograficzny, który mieści się na ulicy Narutowicza 47 na parterze. Pan Tomasz wykonuje super zdjęcia, na których wreszcie wyglądam jak człowiek. Czas oczekiwania umila muzyka. Pan Tomasz ma dobry gust do muzyki.  

Fotograf jakiego mogłabym polecić to Tomasz Pawlak. Studio znajduje się na ul. Piotrkowskiej 25. Naprawdę miłe i szybkie sesje.