Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnWawa

Niezobowiązujący, zniewalający flirt online

Polecane posty

🖐️ net mi padł wczoraj, rano też nie miałam neta :( mieszkam w rybniku i wczoraj była tu burza, tak w ogóle to ja się boję burzy 😭

no tak............... wiedziałam........... i znów te blondynki!!!! a co z fajnymi zdgrabnymi zwariowanymi brunetkami???????? wszyscy wolą brunetki newet wtedy gdy to pasztet!!!

🖐️ wam :) Crazy a kto powiedział że ja jestem blondynką ? :P ciemności się jeszcze boję :P

Hej Crazy! Dlaczego kolor włosów ma o czymś decydować? Dla mnie może być i brunetka.

hmm.. Ty taki zdeterminowany że szukasz flirtu online czy tak szybciej i łatwiej ? :)

Dlaczego zaraz zdeterminowany? O tym dlaczego online było bodaj na poprzedniej stronie. Generalnie każdy powód jest dobry.

a tak, coś pisałeś że pracoholikiem jesteś :) naprawdę nie lubisz chodzić na imprezy??

Poważnie wszyscy? Aż sprawdziłem, bo zacząłem mieć wątpliwości czy jestem facetem. Muszę tu podważyć Twoją teorię, bo jednak nie wszyscy.

też uważam że nie wszyscy wolą blondynki :) kwestia gustu tak jak ze wszystkim

tak tak , co do pracoholizmu -własnie siedze w pracy zgadz sie !!! a mam pytanie coo sądzicie o potarganych ciemnych lokach , bo ja sie juz przestałam czesac heheheheh

mi się z reguły podobają takie włosy potargane. dawaj zdjęcia to Ci powiem dokładnie co myślę :P

maila masz pod nickiem, tak na wszelki wypadek :) :D On.. rozśmieszyłeś mnie :D

Ależ Twoje towarzystwo jest czymś niezwykłym. Myślałem, że jeszcze jakiś bonusik będzie.

ciekawe co chciałbyś w tą nagrodę ;) zaśpiewałabym Ci ale fałszuję 😭

Oj, teraz to pojechałaś. Nie wierzysz w swoją atrakcyjność, teraz w umiejętności... Martwi mnie to. Chyba będę się musiał Tobą zająć. Moja terapia musi wyprowadzić Cię na prostą.

:))))))))))))))) hahaha to nie tak że jestem zakompleksiona czy coś takiego. po prostu co do wyglądu to tylko stwierdzam fakt, a co do umiejętności to nie mam żadnych zdolności- nie śpiewam, nie tańczę, nie umiem malować.