Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania1970..

Dziś przyłapałam moją 16 letnia córkę na obściskiwaniu sie ze swoim chłopakiem.

Polecane posty

Gość napletek
..mamuśka......zazdrościsz córce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Żancia-16
Weżcie wy się wszyscy ogarnijcie bo kobieta ma problem a wy sobie jaja robicie!!! trochę szacunku!!! naj wyrażniej nie dorośliście do tego:P:P

jest z chłopakiem 1,5 roku i ma 16 lat hmm jak na moje to już nie jest dziewicą :) ale nie ma co sie przejmować w końcu to nie tak mało ;]

Gość dfgdfyhdty
Pociesz się, lepiej 16 latka która uprawia seks, niż 30 latka, która jest jeszcze dziewicą jak większość tu osób na kafe :D

Gość gucio gucio gucio
to sie ciesz ze tylko na calowaniu... a jakby laske robila to bys chyba zawalu dostala

Gość musisz iść ...
Teraz to chyba babcią jesteś, bo córka pełnoletnia nie musi się matki bać bzykać się już może, to z tego jakieś są efekty ruchania. Napisz co dalej

Gość Ania1970..
Spadam bo mnie cipa swędzi

Gość foxxylove
jest już młodą kobietką. To jest jej ciało i może robić znim co chce. Jak Ci na na niej zależy to nie rób jej awantur tylko na spokojnie powiedz, że nie masz nic przeciwko o ile będzie się zabezpieczać i że wrazie wpadki powie Ci szybko(są pigułki po) jeżeli wiesz, że ona ma stałego partnera, z którym uprawia sex i jesteś postępową matką i o ile uda się Ci ją namówić wybierz się z nią do ginekologo, który ją zbada i jeżeli ona wyrazi taką chęć dobierze jej odpowiedni środek antykoncepcyjny. Nie ma co się oszukiwać, pełno jest ciężarnych gimnazjalistek. Większość wydaje się być cnotkami ale nawet w dobrych szkołach, wśród dziewcząt z dobrych domów prawie połowa nie jest już dziewicami i nie są to przechwałki