Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł-22

poznam azjatkę

Polecane posty

Gość paweł-22

Cześć, czy są tu kobiety obdarzone azjatyckim typem urody? Mi takie kobiety bardzo się podobają i dlatego chciałbym jakąś poznać. Jestem przystojnym 22 letnim szatynem z woj. podkarpackiego. Czekam na odpowiedzi.

Gość paweł-22
nie ma tutaj takich kobiet?

Gość moze i sa ale nie sa
zainteresowane netowymi podrywami :o

Gość fajniee
ja mieszkam w polsce od 13 lat, urodziłam się w Pakistanie, może być?

Gość Bellarossaaa
podoba wam sie uroda azjatek? Mnie nie. Chyba 1 może 2dwie były ładne na milion spotkanych azjatek..Azjatki nikną w porównanu z Poslkimi Nimfami;) Rysowałam twarze kobiet..ajzatki mają ostre rysy.. nie ma w nich nic z Nimfy.. ulotności.. :) mon avis

Gość fajniee
ja jestem mieszanka azjatki, arabki itp.

Gość Bellarossaaa
A mi się nie podobają.. bo są podobne jedna do drugiej.. Rózdzka ma coś z azjactki.. fajnie jak ktoś jest sobą a ne jest taki jak inni:) Nimfy górą..rude, blond, ciemnowłose.. ale azjatki..murzynki.hmm..

Gość badz bardziej konretny
:) skosne oczy- wschod, czy moze poludniowy-zachod tej azji :P

Gość Bellarossaaa
groniec ma skosne.. i taka podobna..do rozdzki.. azjtki sa oschłe.. takie nijakie.. mi się nigdy taki typ nie podbał..

Gość fajniee
długie czarne naturalne nie farbowane jak wiekszość włosy, ciemna karnacja, wielkie migdałowe oczy, mikroskopijny nosek, wydatne usta, szczupła,....coś jeszcze?

Gość paweł-22
Jeśli nie ma azjatek mocgą być murzynki albo indianki. Warunek jest jednak jeden: muszą lubić fisting analny

Gość fajniee
Bellarossaaa nie widziałaś jeszcze mnie..... piekne dziewczyny nie zostaja modelkami prawda?

Gość Bellarossaaa
hmm..kobieta jest ładna jak ma proporcje między wielkością oczu i ust i noska;) Nos z dziurami jak ser długi jak kij.. to nie nosek figlarny..;) małe oczy a wielkie usta to już nie ta uroda.. ładna kobieta ma duże migdałowe oczy, nosek i usta..lokk at stare filmy - kino;) Albo średnie oczy i średeni usta:) plus nosek

Gość fajniee
Jeśli zaakceptujesz tylko, że tak jak kazda azjatka mam myszkę głęboką jedynie na 5 cm, to może coś przedsięweźmiemy?

Gość azjatki nie maja wielkich oczu

Gość Bellarossaaa
No nie widziałam:P prawda;) Pięknie nie zostają modelkami? hmm.. tak...teraz modelki są nijakie.. mój dr z budownictwa Łoboda mawiał.. a jak myslisz.. po co te modleki są długie i nijakie? Zebys ocipiał na widok kiecki a nie jej.. one maja to ukazywac.. i tak jest z domem.. z pustakiem luksfer:P itp itde

Gość fajniee
ale ja jestem mieszanka azjatki i arabki, juz pisałam wczerśniej! i watpie bys mnie przebiła urodą heh

Gość Bellarossaaa
ta JOanna to raczje ma geny Indianki..itp;) A nie azjatki..:)

Gość Bellarossaaa
kiedyś robiłam esej na humianistyczny.. i.. miałam ukazać jak przedstawiano kobiete na przęłomie wieków..:) Powiem, że podobają mi się kobiety a la arystokratka nimfa..kruche, filigranowe, delikatne rysy a la Anna Dymna - a la jeunesse:P itp lub większe oczka i ustka..ale typ Nimfa:)

Gość Anglia górą
w Anglii jest mnóstwo pieknych indianek sa tak śliczne!!! polki im do piet nie dorastają

Gość maggieGG
to wy nie wiecie, że słowiańskie rysy twarzy są uważane za najpiękniejsze?

Gość fajniee
Nie golę sobie nóg, tak jak arabki i jem rękoma z miski, tak jak azjatki. Czy to nie jest pociągające?

Gość Bellarossaaa
od tej tatainy moja kolezanka Sylwia jest ładniejsza:) dostała propozycje bycie fotomoeldka sukien slubnych.. ale ze.. fotograf był oblesny..slinil sie..odmowila;) a w sunkniach jej pieknie mam foty:P

Gość Bellarossaaa
No ta fotka ładna..ale fotka..Dobre ujęcie..uładnia:) trzeba kogoś na żywo zobaczyć. Podobna z ujęcia do tej bohaterki z filmu Laguna:)

Gość paweł-22
piszę dopiero teraz a tamten wcześniejszy paweł to nie jestem ja. Wogóle ja chciałbym popisać tu poważnie więc zbereźne wypowiedzi pod moim nickiem nie pochodzą ode mnie.