Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wściekła morfina

****************JAK ZNALEZC PRACE????????????***********

Polecane posty

Skonczylam studia - ochrona srodowiska, chcialabym pracowac w zawodzie. Chodze od 3 miesiecy do roznych zakladow, wysylam maile i nic ;/ jak Wy szukaliscie pracy?? doda mze znajomosci nie mam

Gość li li
mam taki sam problem... wysylam podania, maile... i tez nic :(

Gość li li
ja tez jestem po studiach, szukam pracy od ok 4 miesiecy, mialam pare rozmow, ale po nich nic ciekawego nie wyszlo. jutro mam nastepna rozmowe, ale to w firmie posredniczej, wiec tez niczego sie nie spodziewam

Gość plisssssss
ja szukałam pól roku pracy... było mi juz obojętne gdzie i za jakie pieniadze byle wyjsc do ludzi bo w domu nie wyrabiałam... ale opłaciło mi sie... znalazlam prace w mojej mijscowosci za 2000 zł miesiecznie na reke :)

Gość li li
ja tez myslalam ze mi obojetne, byle tylko nie siedziec w domu. i skonczylo sie tym ze poszlam do takiej pracy i bylam tam tylko pare dni, bo nie moglam wytrzymac plisssssss -> masz ciekawa prace?

li li - zycze powodzenia, oby sie udalo! Ja tez bylam w takiej pracy, ktora mi sie nie opodobala tydzien inie wytrzymalam dluzej :( plisss, fajnie, tylko ja bym chciala najpoziej do sierpnia cos znalezc

Gość rttrtretrtt
ja znalazłam przez ogłoszenie, jestem w sumie zadowolona.Ale najlepiej to chyba przez znajomych.

No walsnie,... ja niestety nie mam znajomosci, wiec na to nie moge liczyc. A winetrnecie przejrzalam juz naprawde sporo golsozen i nie znalazlam ani jednego ogloszenia związanego z ochtrona srodowiska w woj. pomorskim :(

Gość wroclawiankaaaaaaaaa
co wy macie z tymi znajomosciami? wydaje mi sie,ze jednak wiecej osob znajduje prace bez koneksji niz z nimi. Ja pracy szukałam 3 tygodnie, ale w ciagu studiow zdażyłam zdobyc jakies doswiadczenie.

ja szukałam pracy ok 3 tygodnie. Znalazłam taką, w której jest świetna atmosfera, dobre zarobki, szanso rozmowoju i ... wszystko czego można chcieć. wcześniejszej szukałam 2 tyg, (zrezygnowałam bo firma zmieniła lokalizację na wioskę pod Wrocławiem i nei uśmiechały mi się dojazdy). Jak szukać? setki,tysiące , miliony wysłanych CV. Mnóstwo rozmów kończących się fiaskiem. I nagle ta jedna po której wiesz TO JEST TO. Wysyłałam CV na ogłoszenia , które co najmniej w 1 % odpowiadały moim wymaganiom. Nigdy nie wiadomo czego tak naprawdę oczekuje pracodawca (może nie napisał w ogłoszeniu wszystkiego). Wysyłałam też CV do firm , gdzie miałam za niskie kwalifikacje/doświadczenie (sporo z nich odzywa się po czasie i mówią \"wcześniej nie mogliśmy Pani zatrudnić ponieważ byli lepsi kandydaci, jednak sytuacja się zmieniła a Pani wszysła dobrze na rozmowie\".. Zero stresu przed rozmowę. Nie Ci to inni. Minimum wiedzy na temat firmy. Nie wiem co więcej? Dużo się uśmiechac :D

ja w ciagu studiow niestety nie pracowalam, mialam tylko praktyki. A teraz to powoli sie zlamuje bo naprawde ciezko znalezc cos w zawodzie. jedyne co mi propoonowali to praca w sanepidzie na umowe zlecenie za 680 zł ;/

wg mnie warto się zastanowić nad pracą , która Cię interesuje nawet jeżeli kiepsko płacą. Zawsze po 3 miesiącach możesz wystąpić o podwyżkę - ja tak zrobiłam . Z pensji 1100 zrobiło mi się 1700 :) bo byli zadowoleni :)

Gość rttrtretrtt
spróbuj może skończyć jakiś kursik w urzędzie pracy, powinien się przydać.Albo staż po studiach?

tak, ale powiedzieli ze przez najblizszy rok nie ma mozliwosci zatrudnienia, moge byc tylko na umowe zleceinie, nie wiem dlaczego. A nie usmiecha mi sie pracowac przez rok za 680 zl

idź do tego sanepidu,doświadczenie na pewno się przyda,nawet za marne grosze.

ale niestety mam taką sytuację, że potrzebuję conajmniej 1000 zl zeby sie utrzymac, weic sanepid odpada, nie dam rady oplacic mieszkania i wyzywic sie za 680 zl

Gość jfjsfidf
najłatwiej jest znaleźć pracę po politechnikach.Może idź rzeczywiście na jakiś kurs .

Gość szukajcie
a znajdziecie

Gość gość
polecam wziąć udział w szkoleniach zawodowych np kurs kasjera walutowego lub kurs animatora czasu wolnego.polecam zajrzeć na Inwestycja w Kadry szkolenia w formie e-learning jest dużo i sa tańsze tylko dlatego ,że są na platformie do nauki i nie musisz pokrywac kosztów wyjazdu, noclegu itd. dla mnie e-learning to cud nauki ;)

Gość gość
masz rację. ja ostatnio robiłam kurs kasjera walutowego e-learning i jak szukałam pracy w sklepie to szefowa zwróciła uwage ,że mam to szkolenie bo mówi,że każdy ma szkolenia ze sprzedazy więc ,że sie wyróżniam i widzi ,że inwestuje w ważne szkolenia zawodowe to mnie przyjeła;D