Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ku ku ra

dentysta w poznaniu. kogo polecacia.pilne

Polecane posty

Gość ku ku ra

szukam dentysty, ktory za rozsadna cene naprawi zabka, w gre wchodzi zarowno panstwowy jak i prywatny zaklad.polecicie coś?

ja uważam, że sprawdzonym i bardzo dobrym gabinetem dentystycznym jest Stomadex, mają bardzo dobre ceny, sprawdzonych lekarzy, od lat są na poznańskim rynku do tego panuje tam bardzo miła atmosfera, więc nie ma się czego bać

Gość gość
Zarówno prywatnie tak jak to ujęłaś, ale także z udziałem NFZ możesz spokojnie odwiedzić www.dentlaprestige.com.pl, moim zdaniem jeden z lepszych gabinetów stomatologicznych w Poznaniu. Uczęszczam tam nie tylko ja, ale także moje dzieci, a o ich zdrowie w tym zęby dbam najbardziej. Regularne wizyty kontrolne i doświadczenie lekarzy pozwala nam utrzymywać zęby w najlepszym dla nich stanie.

Mieszkam niedaleko Poznania w mieście Wolsztyn i zawsze chodze do gabinetu pani Henschke. Kiedyś zakładałam mi aparat na zęby, teraz są ładne i proste. Od tamtej pory chodzę już tylko do niej.

Jesli chodzi o Poznan i okolice to ja moge z autopsji polecic www.medykdent.pl - szczegolnie specjalizuja sie we wstawianiu implantow.

Witam, przede wszystkim proszę zwrócić uwagę na sprzęt i doświadczenie lekarzy aby leczenie zębów wcale nie musiało się kojarzyć z bólem i nieprzyjemnymi odczuciami, zakres usług czy jest wystarczający dla nas i rodziny, jak mamy dzieci czy możemy wspólnie korzystać z usług tego samego stomatologa, przeglądając oferty zwróciłam uwagę na http://eurodent.poznan.pl/

Gość Dorooota33
Ja polecam dr Huberta Kardacha. Jest naprawdę dobrym specjalistą, my całą rodziną jak mamy jakieś dolegliwości zębowe to do niego chodzimy. Dzieci go lubią, ma naprawdę dobre podejście do maluchów.

Gość gość
Jestem pod wrażeniem gabinetu Chilli Dent. Pierwszy raz byłam w tak ekskluzywnym miejscu jeśli chodzi o leczenie zębów i ten cały efekt wizualny idzie tutaj w parze z jakością leczenia. Ząbki już zdrowe, a konieczne było leczenie kanałowe między innymi. Bezboleśnie, szybko, dokładnie. O samym gabinecie jest sporo informacji na www.chillident.pl

Gość gość
Sprawdzonego fachowca macie tutaj - http://www.newdentclinic.pl/ To obcokrajowiec, nie pamiętam nazwiska, ale pewnie jest o nim info na stronie. Konkretny, delikatny, faktycznie leczenie bez bólu. Chodzę tam od dwóch lat. Kontrole i przeglądy za darmo. Płaci się dopiero za faktyczne leczenie.