Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość higienistka44556

ROBIENIE LODA - BRZYDZĘ SIĘ!

Polecane posty

Gość higienistka44556

pewnie faceci to lubią, ale ja sie brzydzę robic loda. Z resztą jak facet nie robi minety to z jakiej racji ja mam robic loda? Są tu jeszcze takie, co się brzydzą?

Gość Justynka 17
nO PROZĘ NIE JESTEM TU SAMA !!! Ja tez bym nie zrobiła tego NIGDY W ZYCIU !

Gość alllllllllla
gupie jesteście i niedorośnięte jeszcze.

Gość Justynka 17
chociaż bo ja wiem.....może gdyby ktoś mi za to zapłacił...wtedy zrobiłabym to nawet panom spod nocnego

Gość no to jak nie zrobisz
to zrobi to inna mozesz byc pewna na 100% przykro mi

Gość no to jak nie zrobisz
no spoko karolina ale jesli to bedzie twoj chlopak/narzeczony to tez nie bedziesz miala nic przeciwko zeby inna mu robiła?

Gość higienistka44556
jezu ja mam 26 lat nie mówcie że jestem niedorośnieta. Powiem tylko tak: kiedys sie odważyłam zrobic loda facetowi, bo bardzo chciał. i mi sie spuścił na twarz i do gardła, prawie sie udusiłam i byłam cała wypaprana. a on ze spokojem mowi:"moj ty brudasku!" cham jeden :/ jeszcze od siebie to zero pieszczot, nic nie dał. zero. WKURZYŁAM SIE WTEDY< no sorry, nigdy więcej lodów!

Gość jkdsjfksdkfsjdkfsk
oj tam tego kwiatu jest pół światu naprawde nikt ci nie każe

Gość erekuk
złapiesz syfa

Gość Justynka 17
TO NIE JA PISAŁAM TO KTOS ZA MNIE PISZE JA NIGDY TEZ NIE ZROBIŁAM I NIE ZROBIE A TY CO SIE PODSZYWASZ TO UCIEKAJ STąT

Gość Justynka 17
potem odkażę jamę gębową jakims spirytem

Gość karolinn22222
"no spoko karolina ale jesli to bedzie twoj chlopak/narzeczony to tez nie bedziesz miala nic przeciwko zeby inna mu robiła?" słuchaj ja jestem wolna osobą dlatego mojemu chlopakowi daje wolnosc, robta co uwazajta i robta co chceta :) jakby sie dymal z inna laska albo ona robila mu loda to co najwyzej przed stosunkiem z nim zapytalabym sie czy umył fiuta.

Gość higienistka44556
super , ktoś sie tu podszywa. ale i tak nikt sie nie da nabrać podszywaczu! :/ skad u ludzi takie nawyki :( ulżyło ci podszywaczu? :/ wstyd!

Gość karolinn55555
Ale też wymagam tego samego od niego. Zresztą mnie nie musi o to prosić. Zawsze, jak zabawiam się z moim kucykiem, myję nie tylko sobie cipkę, ale jemu pałkę! To jest dopiero zabawa!

Gość to fajnie masz

Gość rfedwwdw
robienie loda jest ohydne

Gość Damski Krawiec
Dziewczyny! Moze spróbujecie na początek w gumkach smakowych - Bananowa? Truskawkowa? Malinowa? A jak nie - to zajmą się tym wrazliwym na pieszczoty ustne instrumentem inne panie, zupełnie bez zahamowań - a wy zostaniecie... na lodzie ;-) Krótko - loda albo na lodzie wybór należy do was!

Gość erekukaa
chcesz nam wmówić, żę facet to takie bydle co bez loda nie może być nawet z najfajniejszą laską na świecie? No ładnie. Zadufane chamy, to tylko lód! sami se róbcie

dziewczyny bądzie konsekwentne. Skoro na innnych topikach w kóło piszecie, że męższczyźni to wieczne dziecie, to też jak dzieci czasem musimy dostać loda.

I co się kłócicie ? Jeżeli ktoś to lubi, to droga wolna. Jeżeli ktoś tego nie lubi, to nikt nie będzie go zmuszał. To wolny kraj.

Gość obrażona kobieta
gdyby ktos z was byl moim facetem i nie zrobilabym wam loda, to byscie poszli do innej tylko po tego loda? żałosne. a miłosci to juz nie ma , tak? :( :/

Gość rexef
a dwóm burkom na raz?

Gość higienistka44556
Wredne podszywy.. ehh szkoda słow

Gość klauudunia89
ja nie zrobilabym 1 lepszemu. swojego chlopaka bardzo kocham i moge mu robic nawet godzine jakby chcial. zadnemu innemu bo by mi było niedobrze

Gość ahjsdfakjas
o klaudunia tym razem zajarzyła temat po 3 miechach

Absolutnie dziewczyny nie powinnyście się brzydzić sexu oralnego, o ile wasz facet dba bardzo dobrze o higiene i nie każe wam tego robić nie umyjąc się. Najlepiej do tego się zabierać odrazu po kąpieli namówcie swoich facetów by stosowali specjlany płyn do higieny intymnej dla mężczyzn doskonale myje i pozostawia długo przyjemny zapach. Namówcie ich również na depilacje okolic łonowych kest wtedy znacznie przyjemniej i higieniczniej zarówno dla niego jak i dla was. Jeżeli nadal wtedy miałybyście obrzydzenie to przepraszam ale coś z wami było by nie tak, bo to dokładnie takie samo miejsce jak np. dłoń czy usta a tego się nie brzydzicie. Wiekszość facetów nie ma problemów z robieniem minety kiedy kobieta jest czysta tak samo powinno to działać w drugą strone kocha się kogoś całego a nie tylko te miejsca które sie komuś podobają i nie odmawia sie mu jednej z największych przyjemności w seksie:)