Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flyn

Jestem bi i co z tego?-

Polecane posty

Duuuuuuuużo czasu upłynie zanim w naszym państwie się coś zmieni. Trudno wyglądać innych opcji skoro naszym krajem rządzą zababony....

Gadasz od rzeczy koles.. wnioski, sa oczywiste. A przez "kurwa" tolerancja ma mi spasc, bo...? Gubisz sie czlowieku w tym co mowisz. Przypomina mi sie taki kon, co ciagnie woz z rolnikiem, ma klapy na oczach i widzi tam kawalek drogi prosto ale nic wiecej... sam sobie dopasuj analogie. Ale pewnie to co mowie to i tak bzdury.. prawda?

Nie tylko zabobony ale też ludzka głupota :-) A wogóle z najbardziej tolerancyjnego państwa w Europie staliśmy się najbardziej nietolerancyjni!!! Ja się pod to nie podpisuje. Toleruje wszystko w granicach rozsądku:-)

całkowicie czarny kot- Dzięki za mądre słowa. Nie sądziłem ,że mój temat wywoła taką falę nietolerancji. Jestem naprawdę zszokowany. Masz rację co do mojego braku zaangażowania. przemyśle Twoje słowa. dzięki:-)

Inga...i tyle- Zgadzam się z tobą, choć granica rozsądku może być pojęciem bardzo płynnym

Gość lola90
Flyn to ja juz ci wczesniej pisalam ze twoja orientacja seksualna nie jest jednoznaczna z latwiejszym zaangazowaniem sie w zwiazek :P wszak zwiazek to zawsze bedzie 1 na 1 :)

Gość całkowicie czarny kot
:-) Dobrze, że to tylko internet, bo mam smutne przeczucie, że sa osoby, które nie wahałaby się na Ciebie splunąć, popchnąć Cię czy uderzyć - mimo, że przecież Cie zupełnie nie znają.

Gość Tolerancja3
Jeżeli tolerancją nazywacie przymusowe tolerowanie braku waszej tolerancji choćby w stosunku do tzw. moherów, to sami sobie odpowiedzcie na pytanie, kto jest nietolerancyjny. Tak samo, jak każdy ma prawo robić z sobą to, na co ma ochotę, tak samo każdy inny ma prawo nie być zmuszanym do tego, by to oglądać. Ale tego pewnie nigdy nie skapujecie, kryptoliberaliści!

Wow. Jestem chłopakiem, który właśnie kończy studia, mam kasę, zdrowie przyjaciół i naprawdę nie miałem powodu do smutku. Drogie panie i drodzy panowie, dziękuję wam za otrzeźwienie mnie.Widzę ,że na świat patrzyłem przez zbyt różowe okulary.W życiu nie spotkałem się z taką nietolerancją i zarazem głupotą. To straszne. Teraz dopiero widze w jakiej żyłem nieświadomości.

Gość Co za bicie na pianę
Zostawcie pedałów w spokoju! Niech sami zadbają o przedłużenie gatunku!

Gość Mahabharatta
Jakiś Ty biedny, Flynn. Aż mi Cię się żal zrobiło ... Dziulek, nasz malutki ... Teraz musisz zmierzyć się z życiem!

całkiem czarny kot- Przyznaję się ,że czuje się fatalnie. Tak jak mówisz to tylko internet. Wierz mi ,że w realu nigdy mnie coś takiego nie spotkało.

Lola90 Owszem, ale myślisz że skoro jestem bi nie mogę byc w monogamicznym związku?

W sumie Flyn, trzeba miec tych ludzi gdzies.. I tak pewnie sie tym nie przejmujesz, bo po co tracic czas na cos czego oni chca? :) Trzymaj sie, ja spadam, bo to jest gadanie do siebie :)

Gość Mahabharatta
A czemu Gamaeleon mają niby siedzieć w domu? Może niech Flyn posiedzi w domu? Albo Ty? Jesteś w jakikolwiek sposób lepszy od "moherów", że próbujesz rozdawać karty?

może masz rację - anonimowość powoduje bezkarność w realu za przyłożenie komuś w pysk, można dostać przyłożenie zwrotne:-) tu odważnych brakuje:-) pozdrawiam :-)

mahabharatta Sam/a siedz w domu. I proszę cię, nie masz mnie co żałować-pożałuj trochę tych co piszą tutaj te głupoty

Gość Po co wycierać sobie
gębę tolerancją? Jeżeli ktoś pisze "ma ryja" zamiast "Maryja" sam wystawia sobie świadectwo, jak beznadziejnie mały sam jest. Obrażanie uczuć tysięcy ludzi jest OK, prawda? Ale niech tylko oni powiedzą, że im się coś nie podoba. To tak jak z PiSem Takie prawo i taka sprawiedliwość. I taka wasza śmieszna tolerancja, odmieńcy!

Gameleon Masz rację- Zupełnie się nie przejmuję, a rozmowa z niektórymi przypomina gadkę z Lessie:-):-):-) dzieki za wsparcie:-)

ciekawska ma rację każda orientacja (biseksualna, homoseksualna, heteroseksualna, aseksualna) może tworzyć związki monogamiczne :-)

Gość Super duo
No, to super duo już się ukonstytuowało: Flyn I Gameleo, hahaahha

Gość Mega Gej
A jutro będą nas miliony!!!!!

ciekawostka- Nie wydaje mi się żebym miał problemy w wytrwaniu w związku. Większość internautów bierze mnie chyba za sexoholika i przegiętasa. Ja po prostu jestem normalnym facetem, który po prostu nie umie się zaangażować.

otóż to ciekawska :-)