Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flyn

Jestem bi i co z tego?-

Polecane posty

super duo- Mam nadzieje że sprawiliśmy ci satysfakcję.

Gość Ciekawe czy
Dobrze, że w przyrodzie związki homo nie mają takiej dźwigni reklamowej, bo byśmy zwierzęta oglądali na rekonstrukcjach z wykopalisk. I tyle podsumowania. Wnioski dla myślących.

,,Dobrze, że w przyrodzie związki homo nie mają takiej dźwigni reklamowej, bo byśmy zwierzęta oglądali na rekonstrukcjach z wykopalisk. I tyle podsumowania. Wnioski dla myślących.'' :D:D:D

Kurde jest w tym trochę prawdy Bycie gejem stało się modne :p Jakiego masz kupla? : - geja -ok. ale ja pytam jak ma na imie :D

Gość Ale jaja jak berety
Mój kumpel ma dziewczynę shemale. Tzn. miał. Nie był w stanie odpowiedzieć sobie na pytanie, kto kogo ma przelecieć . Naprawdę very normalna sytuacja, hehehe

Gość całkowicie czarny kot
ciekawe czy muszę cię zdziwić czy wiesz, że łabędzie, pingwiny, szympansy, makaki, pawiany, alki i mewy mają zachowania homoseksualne? Poczytaj na temat homoseksualizmu wśród zwierząt. Zdziwisz się jak jest powszechny. Podpowiem Ci że każda orientacja występuje u zwierząt - nawet aseksualna :-)

A, no jeszcze cos napisze: Powpieniajcie sie na mnie, obrzuccie mnie wieksza iloscia pustych zwrotow. Na szczescie zadne z was nie jest w stanie mnie obrazic. (zeby bylo jasne - ja was pewnie tez.. bo przeciez nie mam racji). Do sedna: BEDE pisal Ma Ryja, bo takiej zawisci nie ma nigdzie jak w tym radyjku. http://www.radiomaryja.pl.eu.org/ BEDE walczyl z katolicyzmem, bo psuje nasze panstwo, bo przez to, ze koscioly sa zlote, a klerowi placi sie za nauke w szkolach, tracimy zwyczajnie pieniadze jako narod. I to naprawde fajnie, ze lubicie sobie zbudowac nastepny kosciol pod domem, ale jakim kosztem. BEDE z tym walczyl, bo to poteguje nietolerancje, bo tam oficjalnie sie naucza, ze homoseksualizm to choroba, ktora nalezalo by leczyc. Bo tam sie naucza, ze antykoncepcja i seks przed slubem to zlo (oczywiscie wy, banda hipokrytow, napewno tego wszystkiego przestrzegacie). BEDE walczyl z instytucja promujaca wrogosc, BEDE walczyl z instytucja, w ktorej otwarcie sie ze mnie kpi i z definicji jestem gorszy tylko dlatego, ze nie wierze w waszego smiesznego boga. BEDE sie w ten sposob wypowiadal, bo chociaz klerowi sie wydaje, ze ma wszystko, to przyjdzie taki dzien, gdy to sie skonczy, musi, bo wszedzie sie konczy (patrzcie na kraje bardziej rozwiniete, i TA polska tez kiedys taka bedzie). Ja mam nadzieje i gleboko w to wierze, ze polska sie rozwinie i za tym rozwinie sie myslenie. Umyslowemu kalectwu mowie nie. Teraz prosze, rzucac blotem... Powiedzcie mi wiecej niedorzecznosci, zabijcie mnie pustym krzykiem i brakiem argumentow. A ja? Ja sie tylko usmiechne pod nosem i stwierdze: jak zwykle :)

Gość Ciekawe czy
Co nie zmienia znaczenia konkluzji j.w. A może ty uważasz, że tak?

całkowicie czarny kot hahaha doskonale jestem w temacie.70% psów ma kontakty homo:-) Dziswię się tylko dlaczego ta dyskusja wrze na temat sexualności a nie tak jak pisałem braku zaangażowania w związek.

Gość sympatycznaaa
ale twórcze dyskusje:) nie wiem o co tyle krzyku:)niech każdy robi to co mu sprawia przyjemność i tyle,nie rozumiem tych ataków.

gameleon- Niezłe argumenty....ale z pewnością znajdzie się ktoś kto spróbuje je podważyć. Moim zdaniem lepiej nie mogłeś tego ująć:-)

ok, ja sie wczulem :D Sorry, teraz juz bez kitu sie wylaczam, bo to leci w zla strone, nie przeszkadzam :) A odnoscie skakania po partnerach, poznalem ludzi, ktorzy wiedza, ze beda tak zyli cale zycie, poznalem ludzi, ktorzy uwazaja, ze nie mogli by tak zyc nigdy. A moje zdanie jest takie, ze skoro sie nad tym zastnawiasz to pewnie dazysz do tego zeby byc z kims. To i bedziesz :) Wszystko w swoim czasie, w czasie gdy najprawdopodobniej nie bedziesz sie tego zupelnie spodziewal. Bo kazdy ma sposob i cel. A Flyn wygladasz mi na kogos kto sie z kims tam gdzies zwiaze down the way. Dobra mowie "czesc" wszystkim normalnym. I gorace "fuuck you" obroncom moralnosci, niech maja.

Wracając do tematu: no pewnie nie spotkałeś jeszcze odpowiedniej osoby..i z tond te wątpliwości

Sympatyczna- Zapraszamy do dyskusji:-) Ja już się zaczynam zastanawiać, czy szykują dla mnie stos. może czas zaopatrzyć się w podpałke? szybciej spłonę:-)

gameleon- z pewnością masz rację. Jeszcze raz dzięki.pozdro

ciekawostka- Coś w tym musi być. Nie tracę nadzieji i mam nadziejęna szybką odmianę:-)

No ja już też uciekam. Nie wiem czy powinno mi byc miło ,czy też nie, że stałem sie prowodyrem takiej dyskusji. W każdym bądz razie drodzy państwo, popracujcie trochę nad sobą, przemyślcie pewne sprawy i zastanówcie sie dwa razy zanim coś napiszecie. pozdrawiam tych" normalnych" i współczuję tym nieco stukniętym.

laski bi to rozumiem. ale jakoś dziwnie słyszeć że koleś jest bi . . . :))) ale spoko ;P

Gość akogotoobchodziżejesteś bi
powiedz to babci dziadkowi,wujkowi cioci,spytaj czy lubią bi podawać rękę zboczeńcu ,idx się bzykaj może hiva złapiesz i bedzie spokój

Gość akogotoobchodziżejesteś bi
super flynn dymaj się z kim ccesz ,nawet z gameleonem,bo chetny,ale spadajcie zboki na stronke dla pedziów,lubisz ogórasa w papie i pupie twój problem

Gość flynndebilu
bzykaj chomiki małpy i żbiki,razem z gamelonem,płyńcie zboki na gej party i szukajcie tolerancji u młodzieży wszechpolskiej i dresiarzy,na pewno ją dostaniecie

Godne pożałowania wypowiedzi...zastanawiam sie w jakim kraju my żyjemy....

Gość Jaap
' Zeby zycie mialo smaczek - raz dziewczynka, raz chlopaczek ' 🖐️