Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotana__15

Bóg nie istnieje... Pomocy, błagam, wejdźcie....!

Polecane posty

Gość Zdruzgotana15
Dzięki wszystkim którzy mi dopisywali :) mamie powiedziałąm wczoraj, bo przedwczoraj byla w pracy. wczoraj się zajerestorwaliśmy, a dzisiaj pojechałyśmy. Przed chwilą wróciłam. Okazło sie, zę wdarło sie jakieś tak niegoźne zakarzenie i lekarz przepisłą jakąś tam maść i witaminki na wzmocnienie :) Szczerze [pwoeim ze jak tam weszłam to się wcale nie wsydziłam .. :) jakoś tak hehe dzieki jeszcze raz że mi pomogłyscie :*

Gość Pureevil
PATHETIC! >:(

Gość Pureevil
FUCK! There is no sad. There is only evil! >:-(

Gość desfrt
żałosna jesteś, ludzie chorują na duzo gorsze choroby, a Ty pierdo lisz, ze na ciebie wszyystkie nieszczescia swiata spadaja. Noge niech ci urwie to zobaczysz co to nieszczescie

Gość xYennyx
Ja mam chorobę skóry . Pierwszy objaw był taki sam jak twój , guzek na lewej piersi obok pachy . Był żółto siny . Potem przeniosło się na lewą rękę miałam wtedy jakies 13 lat może mniej nie pamietam . Powiedziałam mamie zaprowadziła mnie do dermatologa teraz guzków nie ma jest gładka skóra ale jakby ciut przezroczysta i brazowa widac mi żyły jakbym zamiast skóry miała folię . Brałam sterydy i róznego rodzaju maści . Choroba sie dalej nie posuwa . Lepiej powiedz mamie . Mi lekaz powiedział że dobrze ze nie mam tego w organach wewnętrznych bo wtedy nie czułabym tego nie widziala i prawdopodobnie umarłabym bo nie wykrytoby tez choroby . Ale nie martw się jeśli to tylko choroba skory to ok . Da sie z tym zyc .

Gość Religijnychłopak
Szkoda mi Ciebie.Nie bój sie,wszystko bedzie dobrze,nie zaniedbuj modlitwy,bo ona pomaga,wiara w Boga potrafi góry przenosić,nie wolno wątpić,może to próba.Widze ze jestes bardzo wrazliwa,moja matka kiedys miała podobny problem,pojechała do warszawy, do szpitala i okazało sie ze to nie rak, tylko zapalenie jakieś.Módl sie do Boga,nie jestes sama,On jestz Toba.Ja tez nie mam przyjaciól,nikogo,jestem sam ale wiara i modlitwa pomaga mi przetrwac kolejne dni.Pozdrawiam Cie:)

Ale autorka ma rację, że bóg nie istnieje. A modlitwa to nic innego jak tylko bardzo głęboka rozmowa z samym sobą