Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Nikiii

Facet RAK ?! jacy Oni sĄ ????

Polecane posty

Gość Lady Nikiii

znacie jakich facetów z pod znaku Raka jacy oni są ???

Gość okropni ohydni beznadziejni
:O

Gość Mala89
Ja właśnie ostatnie dwa tyg szukałam opinii o nich wiec może razem coś wskóramy ten którego poznałam jest romantyczny miły czuły wrażliwy, z poczuciem humoru, opiekuńczy, ale upierdliwy troche też hi hi humorzasty :D

Gość Mala89
dlaczego okropni ohydni i beznadziejni...? Może nie jest aż tak źle?:)

Gość raki są beznadziejne

Bardzo ważne miejsce wich miejscu zajmuje rodzina. Są czuli, ale po ślubie mogą stać się sknerami. Muszą ciągle być dowartościowywani, jak nie przez kogoś to przez samego siebie:P Wiecej grzechów nie pamiętam;)

Gość są i tacy
którzy biją i znęcają się psychicznie nad żoną i dziećmi zazdrośni, z kompleksami wszystko znam z osobistych doświadczeń

Gość marz dalej
dla Wodniczek są beznadziejni. Upierdliwi despoci, a jak się ich oleje, to skomlą. Nigdy więcej Raka!!

Gość hehheeheh...
a nieprawda, zależy od tego kiedy się urodził w której dekadzie!!!!!! ale ogólnie ja mam miłe doświadczenia:)

Gość marz dalej
OOO, zgadzam sie z osobą powyzej własnie. Psychiczni tyrani jak trafią na słabszych od siebie. A jak ktoś się nie ugnie jednak i obroni, to glupieją.

Gość maje
beznadziejni, takie ciepłe kluchy

Gość kochanica marcina
poczytaj sobie na magia.onet.pl

Gość wszystkie zdania są
sprzeczne :D

Gość raki są beznadziejne
miałam raka 4 lata i nigdy wiecej raka, rozlazłe płaczliwe i myslace tylko o sobie niby dla kogoś ale to tylko pozory wszystko co robią robią dla siebie tak naprawde, zero charakteru zero umiejętności a przy tym przerośnięte ego

Gość noityle
znam paru..dobre chłopaki, łakomczuchy, cenią dobrą kuchnię i wyszukany seks,domatorzy raczej,z ambicjami, obrażalscy....takie cechy u każdego...

Gość żyję z rakiem 30 lat
mąż urodził się 10 lipca. Jest wrażliwy, opiekuńczy, troskliwy- teraz taki jest, bo jest facetem średniego wieku;) ale wcześniej musiał sie "wyszumieć" Kilka lat mi zajęło aby zrozumiał co jest ważne w życiu ;) Na początku naszego małżeństwa na pierwszym miejscu była jego mamusia, ale odkąd mamy dzieci to ja jestem ta najważniejsza :D Mój rak jest dobrym kochankiem; ale jest też wygodnicki - lubi wydawać polecenia dzieciom jest bałaganiarzem i nie lubi sprzątać świetnie gotuje :D i lubi to nie jest skąpy, wręcz rozrzutny ma poczucie humoru Można było by jeszcze dużo pisać , wiem jedno, że kocham swego raka:D

Gość rżnie od tyłu
i ma cie w dupie :P

Gość klatkaa
o to straszni kretacze , wygodniccy i egoistyczni potrafia bajerowac a ukrywaja sie pod maska niesmialych i niewinnych chlopcow..nieszczerzy ..dupek :O niestety

klatkaa powiem Ci ze masz racje :D \"o to straszni kretacze , wygodniccy i egoistyczni potrafia bajerowac a ukrywaja sie pod maska niesmialych i niewinnych chlopcow..nieszczerzy ..dupek niestety\" jako ze jestem rakiem to powiem Ci ze ten opis w 99% pasuje do mnie :o tak wiec faktycznie cos w tym jest z tym ze ja nie potrafie nawet bajerowac :o 😡

Gość klatkaa
alone4ever pewnie potrafisz bajerowac .. widzisz ja poznalam takiego co to mi mowil ze nie potrafi bajerowac flirtowac a ja jakos sie w nim zauroczylam i mnie urzekl ... swoja droga sama jestem rakiem :P wiec moze poprostu nadawalismy na tych samych falach ..podobno dwa raki to genialne polaczenie .. podobno;')

Gość pinacoladacc
oj raczki raczki :D

Gość nie wierni
j.w.

Gość skojarzonaaa
tak sobie czytam opine o raczkach facetach i wychodzi ze sa jacys straszni :O jakos ciezko uwierzyc ze maja tak malo pozytywnych cech..

Gość raki są nieprzywidywalne

jestem rakiem. jest troche fikcji w prawdzie ktora tutaj inni forumowicze opisali, ale jest tez troche prawdy w tej fikcji :)

intrygujacy i tajemniczy z drugiej strony ... mnie to kreci .. na dluzsza mete by wytrzymac z rakiem trzeba miec charakterek... bo nie sa one stale w swych uczuciach i humorach..

Gość malinowa dama
Faceci raki to humorzaste dupki,wiem coś o tym.

Gość Softina
Mój były jest rakiem i nie polecam , oczywiście ludzie są różni, ale mój raczek był egoistą. humorzasty, kłamał, wypierał się prosto w oczy, bo "bał się mówić prawdy, bo nie chciał, żeby było źle między nami", myślał tylko o sobie, narzucał swoje zdanie, po każdej kłótni sprawiał tak, bym to ja czuła się winna... związek z nim to same łzy i cierpienie, jeszcze ta jego chorobliwa zazdrość i zabraniał mi kontaktów z kolegami :O nie polecam!

Gość agah
Rak: bałaganiarz,egoista,wygadany cwaniak,slomiany zapal,brak wyczucia chwili,czy spoźni się godzine czy pięć to dla niego wszystko jedno,nie dotrzymuje obietnic,badzo niesprawiedliwy w osądach,racja musi być po jego stronie itd... Moj rak zawsze przeprasza pierwszy i nigdy nie jest agresywny,ale to kwestia raczej wychowania niż znaku zodiaku. Czasami potrafi zaskoczyć pozytywnie,ale to tylko czasami. Życze dużo cierpliwości i wyrozumialości dla tych co chcą być z rakiem.