Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BigGirlDontCry20

Chłopak RYBY !!!! Jaki jest ??Czy na serio potrafi kochać ??

Polecane posty

Gość moja kumpela
ma faceta rybe. Masakra, na pierwszy rzut oka i przy pierwszym poznaniu, koles naprawde ok, towarzyski, fajny, no nic nie mozna zarzucic, ale przy lepszym poznaniu...! Odwraca kota ogonem az milo, jak chce isc na impreze sam, to kilka dni wczesniej prowokuje ostra klotnie, a potem niby taki obrazony i dlatego poszedl sam. Raz jest do rany przyloz a innym razem foch o wszystko. Zreszta moj ojciec tez jest ryba i tez jest z niego kawal ch****

Hitler i Stalin to barany. Podobnie jak Saddam Hussein, pol pot

zmiennny i to bardzo...ogien i woda...jak znak wskazuje dwie ryby plynace w innych kierunkach...podlega wplywom...szuka nierealnego...mimo ze pragnie byc kochanym i dawac milosc nie potrafi sie w tym odnalezc...nie jest zlym czlowiekiem...zagubiony pomiedzy realiami zycia ( zdobycie wykszatlcenia, kariera, w miare dobre finanse) a miloscia romantyczna...nie wie co wybrac...nie umie polaczyc obu spraw...duma ktora samego go gubi...wierny ale nie jest staly w uczuciach...tchorz....zdystansowany az za bardzo...trudnosci z okazywaniem uczuc gdy zdobedzie ofiare...gdy zdobywa jest jak ksiaze z bajki ... czarujacy ponad miare...magiczny wrecz...ehhhh... mój brat jest rybką...prawie wszystko się zgadza!

Gość facet ryby
mała-mi25 (mala-mi.78@o2.pl) zmiennny i to bardzo...ogien i woda...jak znak wskazuje dwie ryby plynace w innych kierunkach...podlega wplywom...szuka nierealnego...mimo ze pragnie byc kochanym i dawac milosc nie potrafi sie w tym odnalezc...nie jest zlym czlowiekiem...zagubiony pomiedzy realiami zycia ( zdobycie wykszatlcenia, kariera, w miare dobre finanse) a miloscia romantyczna...nie wie co wybrac...nie umie polaczyc obu spraw...duma ktora samego go gubi...wierny ale nie jest staly w uczuciach...tchorz....zdystansowany az za bardzo...trudnosci z okazywaniem uczuc gdy zdobedzie ofiare...gdy zdobywa jest jak ksiaze z bajki ... czarujacy ponad miare...magiczny wrecz...ehhhh... mój brat jest rybką...prawie wszystko się zgadza! zgadza sie. nie w 100%. nie podlegam wplywom. tchorz? nie! nie mam trudnosci z okazywaniem uczuc gdy zdobede.

Gość rymka on
A ja jestem rybką i prawie wszystko sie zgadza jestem zmienny zawsze musze miec racje ale staram sie zeby moje zdanie mialo podkladke z zycia. Jeśli cos robie czy ocekuje od kogos to staram sie zeby to bylo dla ogulnego dobra a nie tylko dobre dla mnie jestem wyrozumialy dla ludzi na ktorych mi zalezy dla tych ktorych nie cierpie nie mam szacunku. Jestem słaby ulegly ale nie znaczy to ze godze sie z tym co nastepuje. czasem mam sam do siebie pretensje ze wiem co powinienem zrobic ale tego nie robie jestli chodzi o głowe tak jest troche schorowana ale tylko wtedy gdy cos mnie dreczy wiec nie jezdzijcie tach po rybach bo to nie sa zli ludzie tylko tak jak kazdy chca miec wlane zdanie a przez to ze ulegaja innym to dusza w sobie zlosc i wkoncu wybuchaja ;p

byłam z rybką 3 lata. zmienny, humorzasty, porywczy, wiedział wszytsko najlepiej zawsze i najlepiej robił. ale przy tym wspaniały facet, duzo uroku miał w sobie. bardzo meski.

byłam z rybką 3 lata. zmienny, humorzasty, porywczy, wiedział wszytsko najlepiej zawsze i najlepiej robił. ale przy tym wspaniały facet, duzo uroku miał w sobie. bardzo meski.

Gość leśny dzban
hmmm jakoś do mojego pana ryby w ogóle nie pasują te negatywne opisy :P to już bardziej do mnie a znak zodiaku mam inny :P wy na prawdę wierzycie w te bzdury ?