Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Basia

WCHODZIC ! POLECAM !

Polecane posty

Gość Smutna Basia

Jak w temacie .. Kto był z rybką ?A może jest nadal ??A może ktoś z Was jest rybką ??Ja jestem z rybką już 2 lata .. i do dziś nie umiem Go zrozumieć :( Jest strasznie zmienny :(

Gość oczywiscieeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja jestem rybka

Gość usmiech spod czapki
bylam z rybka teraz jestem z kotem jest ciekawiej :) P.S rybka zezarla inne rybki wiec ja zaglodzilam

Gość Smutna Basia
oczywiscieeeeeeeeeeeeeeeeeee i switezianeczka - to powiedzcie mi jacy jesteście ? czy jak macie kogoś ,to ta osoba tylko dla was sie liczy ?? czy umiecie grac milosc :(?? usmiech spod czapki - ales mnie rozbawila :D

Gość kochanica marcina
o ja..albo tematy o horoskopach albo wklejanie zdjec..kafe spada na psy..albo juz dawno spadlo a ja teraz zdaje sobie z tego sprawe;P

Gość oczywiscieeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja jak kocham to naprawde i szczerze nic nie udaje i tylko jedna osobe

Gość Smutna Basia
switezianeczka - to jeszcze lepiej ;D to powiedz mi jaki on jest ?? cyz dla Ciebie poszeldby w ogien ? okazuje Ci uczxucie?? bo mo to takie ,,niedotykane jajko'' :(

ojjj poszedlby.. jest strasznie kochany czuly wiecznie chce sie przytulac baaardzo okzauje mi milosc:) taki pieszczoch zniego:P jest wierny nie oklamuje mnie jest kochany:)

Gość Smutna Basia
switezianeczka - to moj to chyba wyjatek jakis :( nie lubi calowac i przytulac :( ma problem z okazywaniem uczuc,zaraz robi sie czerwony :( jest strasznie wstydliwy :( wstydzi sie moich rodzicow :( i ciagle mu koledzy w glowie :(( takie dziecko z niego :(

jestesmy juz razem 3.5 roku i caly zcas jest taki:) nigdy nie ma dosyc przytulania:P oczywiscie ma tez swoje zainteresowania(gre:D)ale jak tylko przychodze sie przytulic to sie odrywa na troche:P

Gość Smutna Basia
switezianeczka - jak Ci zazdroszcze ;( ja z moim jestem juz 2 lata i od zawsze taki byl :(( dopiero jak cos sie dzieje to okazuje jak kocha :( a takto taki twardziel :(( nie jest czuly :( ojjj miloscia mojego ukochanego jest pilka nozna i gry komputerowe :( a jak ide sie przytulic to chlodno tuli i pyt ,,juz ?'' bo ma dosc :((

Gość Smutna Basia
switezianeczka - a moj czuly nie jest i to mi w nim przeszkadza :( aleee Ci zazdroszcze (

Gość Smutna Basia
switezianeczka - po 20 oboje :( ja jestem jego pierwsza dziewczyna a on moj pierwszy chlopak :( i gadalam z nim o tym a on na to ze juz taki jest ze ma taki charakter :( kiedys prawie z nim zerwalam o to i na kolanach az przyszedl i lzy w oczach zebym nie zrywala :( ehh ale czulosci mi brakuje z jego strony ;/ a on taki zimny :(

Gość Smutna Basia
switezianeczka - no wlasnie nie wiem :( on cale zycie z kolegami i on przy nich udaje takiego twardziela ,a jak ktos idzie z dziewczyna za reke to on sie smieje :(( taki dziecinny strasznie jest ;/ juz nie wiem co mam zrobic zeby sie zmienil :(

no i wlasnie dlatego ja bym nie wziela roWIESNIKA Z KOLEZKAMI DOOKOLA:O sory ale jakis dziwny jest:O czyli przy kolegach nie chodzicie za reke itp??:O

Gość Smutna Basia
switezianeczka - no ja teraz zaluje ze nie wzielam starszego ,bo bylby powazniejszy :( ale juz nie potrafie z nim zerwac bo za bardzo kocham a przy tym cierpie bo nie jest tak jakbym chciala zeby bylo ;( nie chodzimy przy jego kolegach za reke :( wogole wtedy mnie traktuje jak kolezanke,z dala ode mnie idzie i glupie teksty wali a koledzy mu wtedy brawo bija ze taki twardy jest a on sie cieszy eh :(

looo matko:O:O sory ale to jakis debil:O przepraszam ze to mowie:O moj przy kolegach to jeszce bardziej mnie obejmuje czy cos zeby pokazac ze jestem jego:P:P

Gość Smutna Basia
switezianeczka - nie tylko Ty tak mowisz :( sama czasem mowie ,,puknij sie w glowe,jak Ty sie zachowujesz'' ehhh :(( ja nie wiem co robic ;( a moze on mnie nie kocha skoro taki jest :(?? nic nie wiem juz :(

ej no sory ale dla mnie facet ktory tak sie zachowuje nie kocha:Ojak mozna tak sie zachowywac w stosunku do dziewczyny z ktora jest sie 2 lata?????????:Ojakby moj tak zrobil przy kolegach to by dostal w pysk i tyle by mnie widzial:O

Gość 100 pieces
jeeee... no przeciez to smarkacz jakis, norma. skoro jestes jego pierwsza dziewczyna, to logiczne, ze nie wie jak ma sie zachowywac, tym bardziej, ze mlodziak z niego jeszcze. przepraszam, to, co napisze bedzie dosc brutalne, ale sadze, ze przy nastepnej dziewczynie bedzie sie zachowywal bardziej "jak czlowiek". pogadaj z nim. a co do ryb - bylam dluuuugo z ryba (sama tez mam taki znak zodiaku) i fakt, czuly typ, uczuciowy, romantyczny itp, ale niestaly w uczuciach, zupelnie ;)

Gość Smutna Basia
100 pieces - pogadam z nim :( zobaczymy :( a on wlasnie wogole z innymi laskami ne gada,jak idziemy ulica to sie nie patrzy na inne ( tylko mi robi afere ze na innych kolesi spogldam) ,kiedys udawalam na gg inna dziewczyne i z ni gadalam i chcialam nakrecic na zdrade a on na to ze nie bo dziewczyne swoja kcha :( switezianeczka - ja juz nie wiem nic :( po jego zachowaniu tez wnioskuje ze nie kocha mnie a on zaraz mowi ze ja przesadzam i ze zle mysle :(

ale moj tez byl mlody jak zaczynalismy byc razem prawei 21 lat mial i nigdy ale to nigsdy tak sie nie zachowal,,, a w uczuciach jest staly:P

Gość Smutna Basia
switezianeczka - to ja nie wiem dlaczego moj jest taki dziwak :(( i dlatego ze tak sie zachowuje ja mam czarne mysli i jestem nieufna a on sie mnie dziwi :(