Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enchanting

Dziewczyny - jesteście zazdrosne o tancerki w klubach?

Polecane posty

Może pytanie nie jest zbyt trafne, ale chętnie posłucham opinii :) czy jesteście zazdrosne gdy na imprezie w klubie Wasz facet gapi się na wygibasy półnagich tancerek?

Gość od razu dostałby w pysk
jakby poszedl oglądac takie dziwy

wogole to nie wypuszczam psa na padline

Gość a odkąd to psy padlinę
jedzą?

nie chodzimy do klubow z takimi paniami no napewno nie razem raczej nie bylabym zazdrosna bo o co? o striptizerke? zreszta ja na swoje cialo nie narzekam

mój pies jest dobrze wytresowany, wie co mu wolno a co nie

wolno mu m.in.: - nasrać mi do ryja - tarmosić jak burą sukę - bić kablem od prodiża

w zasadzie większość klubów serwuje takie "atrakcje" - tańczące dziewczyny w samej bieliźnie. Nie chodzi mi o kluby ze striptizem, tylko zwykłe dyskoteki

mój facet do takich klubów nie chodzi, a striptizerki ogląda na wieczorach kawalerskich swoich kumpli (no i za jakiś czas na swoim) a że zawsze o tych panienkach mowi \"dziwka\" więc czym mam się przejmować? wie że to szmaty a we mnie widzi damę.. która z nas ma większe szanse u mężczyzny na poziomie?

jasne jasne ale sie slinią na widok takich dziw i marzą o nich wiem co mowie pies to pies

:o nie wspólczuję waszym facetom jak im nawet na gołą babę nie wolno popatrzeć :O:

Gość wanesa
wiadomo, ze facet co innego mowi w domu a co innego robi jak laska nie widzi, moj ma zakaz wychodzenia do klubow-ogolnie, jakby poszedl i dowiedzialabym sie to od razu tez bym wyszla,ale napewno by sie to skonczylo zdrada.. wlasnie-trzeba ich lac po pysku :)

Moj chłopak też tak ma, dla niego laski ktore by tak tanczyly to by własnie były dziwki :D ja sie z tym nie zgadzam, ale jakoś zawsze mnie podniecałuy konserwatywne poglądy u facetów :D

Gość hahhaahahhaahhaahahahahahaha
ja sie tanczy, nawet w samej bieliznie to jest sie dziwka? hahahahahaahhahhh... zasciankowość mocherowa! hahahahhahaahhahahahahahahahahaha ja swojej damie mowie..ty jestes najpiekniejsza! ale popatrzec na cialko innej lubie! i zapamietajcie kaszaloty! KAZDY FAcET LUBI!!!!!!! hahahahahahahhhahah

Gość generalnie faceci
to hipokryci i obłudnicy wiec nigdy takiemu nie wierz!

Gość wanesa
wiadomo ze faceci to psy i mysla hujem, tylko ciekawe co by powiedzieli na to jakby laski myslaly tylko cipa :)

mój tez jest zazdrosny o innych facetów i wcale tego nie ukrywa. Ale w klubach tańczą tylko dziewczyny, nigdy nie widziałam półnagiego tancerza, stąd moje pytanie

Gość hahhaahahhaahhaahahahahahaha
a wy naiwniary, myslcie ze jestescie iealne i wystarczajace! a ty co tam piszsz ze znasz jego kolegow,,hahahahahhaha a jak maja mowic przy tobie...hahhhahahahaha naiwniara! hahahahahahhahahaahahahhah usmialem sie do rozpucu, hahahahahhahaahahhhh BUaaaaaaaaaaahahahahahahahahahaah... ...ha!

Gość wanesa
jestem z moim juz 5 lat po slubie i jakos to leci tylko jak jest ze mna to nie moze sie gapic na inne dupy jestem zazdrosna i tyle on tez sie wkur... jak ja sie na kogos spojrze warci siebie jestesmy :)

kolego "hahaha"... z tego co wiem to na wieczorach kawalerskich/ panieńskich osoby zaproszone do striptizu rozbierają się do naga... byłam na kilku więc wiem.. 🖐️ a na koniec każdy/każda zawał pytanie czy panna młoda/pan młody zyczy sobie "dodatek" czy może się ubrać 🖐️ jak to nie dziwka to już nie wiem kogo można tak nazwać 🖐️