Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enchanting

Dziewczyny - jesteście zazdrosne o tancerki w klubach?

Polecane posty

Gość wanesa
pewnie sa takie co sie puszczaja i to sa dziwy, ale sa tez takie co tylko tancza..

Gość hahhaahahhaahhaahahahahahaha
minki by wam posmutnialy, i byscie tyle nie pyskaly jakbyscie zobaczyly jak wasi"mezczyzni " gapia sie na inne z wywalonym jezorem.... hahahhahaahahahhahhah

ja mam podejscie takie: po to kazdy ma oczy aby sie spojrzec, popatrzec.....nie widze nic w tym zlego. I jesli mowimy o tancerkach w klubach co maja jakies szorty na sobie i krotkie topy to zaraz musi byc dziwka?

nie napisałam nigdzie, że mieliby tańczyć na rurze, wyraźnie powiedziałam, że nie chodzi mi o kluby ze striptizem tylko o zwykłe dyskoteki :)

Gość wanesa
no wiadomo ze sie gapia. no i co z tego?? dac w pysk to sie nie bedzie gapil hahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

człowieku jesteś tak tępy że aż żal czytać twoje wypociny :o czy ja gdzieś napisałam że te kobiety ich nie podniecają? że im się nie podobają? po coś chyba je tam zapraszają, a kaszalot w tej branży byłby bezrobotny więc może i sa seksbombami ale jak ktos ma seksowną kobietę na wyciągnięcie ręki, niepłacąc jej to chyba wiadomo do kogo wraca... a twojej kobiecie współczuję takiego bezmózgowca za męża/chłopaka

Na rurze to rzeczywiscie smiesznie by to wygladalo, ale bez rury...opalony, dobrze zbudowany i w sexy spodenkach - mniammm. Szkoda ze w wiekszosci klubow tancza dziewczyny :( A swoja droga ciekawe czy faceci byliby zazdrosni o tancerzy???

droga pani od tych kolegow! jestes normalna? tu jest mowa o paniach tanczacych w klubach a nie striptizerkach i prostytutkach wiec czytaj ze zrozumieniem, i naprawde wieze ze na tylu bylas tych wieczorach, ale co do tego ma kobieta tanczaca w klubie , nawet w pol naga? ojojojo..moze do szkoly sie cofnij?

Gość wanesa
no wlasnie tu jest problem. bo wszyscy faceci sa tacy wyzwoleni- przeciez mozna sie pogapic itp. jestem tylko facetem itd ale jak by sie role odwrocily to juz gorzej..to wtedy afera w domu

gdyby nam przed nosem tańczył jakiś fajny, dobrze zbudowany, przystojny i opalony facet, to mój chyba by zwariował z zazdrości choć wie, że dla mnie on jest najwspanialszy na świecie. Znam go już na tyle że wiem że nie miałby wesołej miny :)

Gość wanesa
moj by mi chyba oczy wydlubal :D

chodźmy razem bo ja nie zrozumiałam co Ty napisałeś, a Ty nie zrozumiałeś co ja napisałam.. i w dodatku piszesz z błędami ortograficznymi że aż oczy bolą a teraz żegnam 🖐️ :)

szkoda gadac. waneska:) hehehheh prawidlowe podejscie:)

:)

Eee to ja już chyba też wolę patrzec jak tańczą dziwczyny niż kolesie :/ A autorko ci chodzi jak tak sobie przychodza prywatnie i tańczą w skąpych strojach czy o takie wynajęte przez dyskotekę? A i mi nie chodziło, że jest dziwką dlatego że oprócz tego, ze tańczy półnaga to dodatkowo dupy daje tylko już takie tańczenie niektórzy moga postrzegac jako dziwkarskie zachowanie.

Gość wanesa
dobra ide potanczyc

ja jak sie zapomne i sie gapie, to dostaje przez łeb..)heheheheheheehhehehe.. i najbardziej podoba mi sie zona, kocham ja i szanuje, ale jak sie cos przed oczy napatoczy to i sie czlowiek gapi...hehheh..jestesmy tylko ludzmi. waneska, papapap! chyba jedna normalna kobieta na tym topie!:)

Gość olllaaaa
kiedys w jakims klubie o 24 mial byc stiptiz i ja powiedzialam mu ze nie chce zeby to ogladal i zostal ze mna przy stoliku i nie poszedl ogladać. pewnie jakby byl sam to by poszedl z chlopakami, ale uszanowal moje zdanie i nie poszedl.

Jeśli chodzi o takie małolaty na dyskotekach to mój chłopak takich wyjątkowo nie lubi. A jesli naprawde by jakas lacha fajnie tanczyła to mój Ukochany mógłby być pełn uznania ale musiałby takze zauwazyć, że ja " i tak jestem ładniejsza i lepiej tanczę" :D

Gość olllaaaa
no ja pewnie jakbym byla sama to bym tez poszla z ciekawosci, ale nie chcialam zeby przy mnie to ogladal. czego oczy nie widza...

chodzi mi o normalny klub, dyskotekę i o dziewczyny które wynajmuje dyskoteka :) taki był przynajmniej zamysł tego topiku :) wieczory kawalerskie i tego typu imprezy gdzie striptizerki są zamawiane to już zupełnie inna kwestia, choć dobrze, że i o tym tu piszecie :)

Gość angelOna
do "hahahhahaha(..)" stary masz jakies kompleksy czy jak? Nie mierz wszystkich swoją miarą. Współczuję twojej dziewczynie czy tam żonie;)

Gość Coyote
Poszukuję tancerek i hostess do klubu, nie taka praca straszna, jak opisujecie. Polega głównie na rozmowie, kokietowaniu i uwodzeniu mężczyzn, bez żadnego kontaktu fizycznego. A taniec na rurze, bardzo modny ostatnio, to samo zdrowie :-)