Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce byc wiecznie gorsza

Dlaczego uroda w zyciu jest taka wazna ? Przeciez nie kazdy moze byc piekny

Polecane posty

sa osoby mniej atrakcyjne a nie powinno byc tak ze tacy maja gorzej niz ich urodziwsze kolezanki :-o mam taka kolezanke - wokol niej caly czas kreca sie faceci, jest adorowana podrywana, ciagle pewna siebie wrecz dumna przebiera w nich jakby zmieniala rekawiczki a ja ? sama, cicha, mezczyzni nie zwracaja na mnie uwagi:-( co z tego ze mam skonczone studia, praktyke i staz w dobrej firmie skoro wygladu nie mam to nie mam szans na dobra prace. kolezanka skonczyla ledwo wieczorowke a i tak ma lepsze stanowisko jak ja, choc poznala fantastycznego faceta i nie bedzie musiala pracowac bo on dobrze zarabia :-( dlaczego to zycie jest takie niesprawiedliwe ? :-( nie chce byc gorsza, nie chce :-(

Gość że też macie silę i chęci
żeby po raz tysięczny walkowac ten sam temat :O

Gość megabalon
poczytaj sobie o atawizmach a wszystko stanie sie jasne

może i mam siłę i chęć :-p nie chce czuć się gorsza od koleżanek że nie mam takiego wyglądu jak one to muszę być zawsze gorsza ? nie ma tak, ja na to nie pozwole :-(

Gość megabalon
ktos po cos wymyslil operacje plastyczne prawda?

Gość że też macie silę i chęci
no i co zrobisz? takie jest życie, grunt to ladna sylwetka i dbanie o siebie a piękno to już pojęcie względne, chyba że masz np. poparzoną w 70% twarz :) a jak nie wiesz jak to zrobićto polecam wizytę u stylistki, naprawdę warto w to zainwestować :)

Gość megabalon
kobieta ladna, zgrabna, z duzym biustem, wypetymi posladkami, zdrowa cera to dla mezczyzn idealna kandytka do rozplodu, taka wlasnie chca zaplodnic, bo ma dobre geny i jest bardziej plodna. Oczywiscie to wszystko jest podswiadome, swiadomie facet chce seksu zeby sie zaspokoic a tak naprawde za tym stoi genetyczne zaprogramowanie na rozsiewanie swojego nasienia u jak najwiekszej liczby samic, zdrowych samic, ktore dostarcza zdrwego silnego potomsta i przez to zapewnia przetrwanie genow samca

Gość J_Sparrow
oj kobieto zamiast narzekac to do chirurga, dzis nos, piersi mozna przerobic, nawet oka bardziej powystawiać, odsysanie tłuszczu i botox , czego ci wiecej potrzeba, chyba rozumu :)

Tak jak ty nie zainteresujesz się żadnym zapryszczonym pinglarzem 1.50 cm wzrostu, który jest typem nieśmiałego milczka :o Tak i toba nikt się nie zainteresuje pasztecie, przecież to normalne i oczywiste :)