Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilijkaa

do lekarz?

Polecane posty

Gość lilijkaa

chciałabym sie poradzić czy powinnam udać się do lekarza.Mam nieregularne miesiączki, tak od 30 do 34 dni. Okres mi się spoźnia. Dzis jest 35 dzień cyklu, więc zrobiłąm sobie test ciążowy i wyszedł negatywny.Ale martwi mnie to że od ponad tygodnia źle się czuję, jest mi mdło, zbiera mi się na wymioty i tak przez cały dzień. Kuje mnie w obu jajnikach, ten objaw to już od 2 tygodni. Podejrzewałam że jestem w ciąży bo 20 dnia cylku miałam stosunek. I teraz nie wiem czy powinnam iśc do ginekologa, nie chce mu zawracać głowy no bo co on może mi powiedzieć. Może ktoś miał podobnie, może to jakiś stan zapalny, a może wynik stresów?

Gość DariaLodz
jesli nie wierzysz wynikowi testu to albo powtorz test albo zrob badanie beta hcg(chyba tak to sie zwie i kosztuje ok 30zł w labolatorium) albo umow sie na wizyte.a co do mdłosci itd to najczesciej wystepuja od 6 do 14 tygodnia ciazy.

Gość radddaaa
nawet jesli jestes w ciazy to za wczesnie na wizyte u lekarza:) Poza tym tak jak oprzedniczka pisala mdlosci zaczynaja sie troche pozniej. Zrob jescze jeden test jutro rano, albo badanie krwi

Gość lilijkaa
Myślę jednak że nie jestemw ciąży. Raczej obawiam się że to może jakiś torbiel. Czy powinnam zgłosić się do lekarza, czy jeszcze odczekać?