Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elttaa

Dlaczego moja córka tak mało się śmieje na głos a ma 5 miesięcy?!???

Polecane posty

Gość elttaa

Od kuzynki córka śmieje sie głośno jak tylko ktoś się uśmiechnie do niej, zrobi jakąś minę bądź powie coś z uśmiechem na twarzy. Moja nie :( trzeba sie naprawde duuużo namęczyć żeby zaczęła sie śmiać, raz na kilka dni może sie uda..

no przecież różne są dzieci, różne maja charaktery i temperamenty... to tak jakby wszystkie miały mieć niebieskie oczy i blond włosy...

moj jest taki sam, wogole nie za duzo sie usmiecha, to bardzo powazny gosc. jest bardziej zainteresowany chodzeniem, majstrowaniem, otwieraniem wszystkiego, pilka, ogolnie ruch. tez nie potrafilam sie pogodzic z tym, ale zaakceptowalam mojego syna takim jakim jest. szanuje go i pozwalam mu byc soba, nie zmuszam do smiania, nie wysilam sie zanadto, jak go cos rozbawi to sie zasmieje.

Każde dziecko jest inne.Mój na przykład nie lubi bawic sie zabawkami,zero zainteresowania.Ale wszystko co zakazane jest dla niego frajdą.

Gość bebe c.
moze ma mniejsze poczucie humoru niz oczekujesz;-)

Gość elttaa
Szkoda, czasem mi przykro że tak mało się cieszy :( i zabawki też jej nie interesują..

Gość elttaa
GŁUPIE MASZ TE TEKSTY ....

Gość hub
moze nie umiesz jej rozbawic??? moja smieje sie tylko do tych ktorych bardzo dobrze zna i trezba sie postarac aby to zrobila