Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dasiek

sen dzidziusia

Polecane posty

mój ośmiomiesięczny syn budzi się w nocy z płaczem. oczki ma zamknięte i płacze, nie da się uspokoić, w nocy jest to samo. dodam ,że ząbkuje. przeczytałam gdzieś, że mogę mu podać na noc 2,5 ml Melisalu. co sądzicie?

sadze ze to durny pomysł. podaj mu coś przeciwbólowego na zabkowanie- mam na myśli jakąs maść. ewentualnie po rozmowie z lekarka mozesz podać jakies przecibólowe środki dla dzieci a nie leki na uspokojenie.

Tez jestem tego zdania.Ja miałam to samo tydzien temu,smarowałam tylko mascia.Teraz odsypiam 💤

smaruje mu dziąsełka dentinoxem.nie mów, że to durny pomysł, bo to juz trwa jakieś dwa tygodnie, więc szukam jakiegoś rozwiązania, bo pracuje, a jestem nie przytomna. uważasz, że lepsze i zdrowsze dla tak małego dziecka sa leki przeciwbólowe???

dasiek moim zdaniem lepsze jest "przeczekanie" chyba ze juz naprawde bardzop dziecko boli no to trzeba mu w tym bólu ulżyć. uwazam ze leki na uspokojenie nie są dla dzieci! rozumiem ze ci źle tez przez to przechodziląm i to juz kilkakrotnie. musisz zacisnąc zęby. kup jakąs dobrą masc na zabkowanie dawaj schlodzoone gryzaczki w dzien. zadzwon do lekarza! zrobisz jak chcesz bo to twoje dziecko ja tylko wyrazilam swoje zdanie na ten temat.

wiem , MaMani ale przykro mi jak co noc moje dziecko budzi się z płaczem i ja nie mogę mu pomóc.

Gość smialo podaj melisal
i nie jest to durny pomysł :}

dasiek oj wiem o tym doskonale 🌼 a jak sprawdzalas zabki to widać już ze coś się przebija?

Gość smialo podaj melisal
melisal to wyciąg z melisy ,a nie specyfik nasenny ,mozesz podać,nie słuchaj niedoswiadczonych mamusiek

nie podwaj dziecku niczego na wlasną reke! zadzwon do lekarki. melisal to wyciąg z melisy ale nie jest wskazany dla niemowląt! nie sluchaj zadnych mamusiek tylko zadzwon do lekarza. Proszę!

MaMani, jeden ząbek na górze już jest prawie na wierzchu, a ten na dole ledwo prześwituje, ale już można go wyczuć.

lek dziala usypiająco i obniża ciśnienie krrwi. mam to w domu i nie zdecydowalabym sie podac dziecku chyba ze wedlug wskazania lekarza!

dasiek to juz wam nieduzo zostalo. jak juz wyjdzie to przestanie boleć. no chyba ze sie nastepny zacznie przedostawac.

Gość elttaa
Nam lekarka zaleciła tabletke przeciwbólową NA NOC dać, żeby dziecko mogło spokojnie sie wyspać i my przy "okazji" też ;)