Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY KTOś

CZY KTOś PRZEFARBOWAł WłOSY Z CZARNYCH NA BRąZOWE?

Polecane posty

Gość CZY KTOś

Gość HALOOOOOOOOOO

Gość brązowa
oj chyba ciezko bedzie

JA przefarbowałam, ale czekałam ze zmianą koloru ok. 1,5 tygodnia, gdy już kolor wypłowiał nieco...

Gość HALOOOOOOOOOO
persymona ale pokryło? jaka to farba?

Niestety pallette :( pokryło mniej więcej, tzn. włosy pozostały dość ciemne, ale nabrały ciepłego, brązowego odcienia. Ale wkopywanie się w używanie pallette nie jest dobrym pomysłem-żadna inna farba tego nie pokryje :/ :/ :/

Gość atlantica23
tak, ale u mnie to trwalo hmmm moze z 2 lata;)

Gość HALOOOOOOOOOO
napiszcie dokladniej prosze a jaki odcien palette mialas? 2 lata? czemu tak dugo?

Gość hhhhhhhhhhhh
wlasnie chcialam zalozyc taki temat :) tez chcialam przejsc i dwa miesiace po tym jak zfarabowalam na czarno zafarabowalalm na braz tez tej firmy i zafarabowlaaly mi sie same odrsoty :/ :/:/:((((

Gość hihi hu hu
ja zchodze do bladu mojego naturalnego z czarnego palette niesety rozjasnialam juz 2razy w przeciagu miesiaca i tygodnia za pierwszysm razem mialam braz czaekoladowy teraz mam jasnybraz z rudawymi przeblyskami w piatek cisne znowu kupilam jakies farby szwedzkie ktore rozjasniaja z ciemnego brazu na blad polecane przez fryzjerow ale zobaczymy ile w tym prawdy jajk mi wypadna wlosy ale ryzyk fizyk a do fryzjera sie boje tutaj ( sztokholm ) bo nie iwdzialam tutaj ani jeden jbabki z ladnymi wlosami chyba ze czarnymi :p

Gość atlantica23
dlaczego az tak dlugo......poniewaz nie siegalam po takie srodki jak rozjasniacze itp. zaczelam od farbowania odrostow na brazowo, czasami cale wlosy farbowalam na braz bo czarny jak sie zmywa to taki szpetny rudy poblask pozostaje, podcinanie wlosow aby stopniowo pozbyc sie tych ciemniejszych koncowek i tak oto doszlam do brazu