Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to to

Piękna elegancka i wreszcie bez gorsetu jaki ma każda - co myslicie??

Polecane posty

Przepiękna :) Prosta, elegancka, i nie trzeba się martwić że się nie utrzyma na cyckach. I właśnie ten kolor mi się baaardzo podoba :)

ja tez wybralam bez gorsetu,nie moj styl. twoja sukienka ma ladny kolor,ale jest bezowata.

Gość to to
no może i trochę bezowata jest ale właśnie o to chodzi, to jedyny raz w życiu także nie chce wyglądać skromnie

Gość szczęśliwiutkaaa
Bardzo ładna. Ja też sądzę, że raz w życiu możnz zaszaleć, a co tam :p Ja mam z gorsetem bo mam troche boczków no i mnie baaaardzo wyszczupla, no i w biuście mam stówkę, wiec ma sie na czym trzymać :D A to moja (tylko mnie nie zjezdżajcie ja jestem w niej zakochana) http://www.susanblanche.com/public/imagedes2/35

mi tez gorset nie mialby sie za bardzo na czym trzymac,pewnie zsunalby sie w dol przy pierwszym podniesieniu rak:O

Gość to to
Pierwsza najładniejsza, uwielbiam koronki:)

ja tez:-),ale mi sie wlasnie podoba kolor twojej sukni, i nic w koronkach w tym wlasnie kolorze nie widzialam:-(

Tez mi się podoba :) Slubną mam z podwyższonym stanem, gorset miałam w mojej studniowkowej, poszłam w niej na niejedną imprezę i musze przyznać, że te usztywnienia maja sens jak człowiek chce conieco zakryć. Ale mi się juz gorsetowce przejadły, podobnie jak "gołe" dekoldy.

Gość mnmnmnmnmn
Kazda suknia bedzie swietnie wygladala na kobiecie z piekna figura i cialem. NIestety malo ktora wyglada w sukience tak jak panie z katalogow.

tez to zauwazylam,jak ogladam fotki na allegro i jest zdjecie sukienki na modelce,a obok na zwyklej dziewczynie,to ta sukienka jakos dla mnie traci urok

lorna tez ladna,ale z gorsetem wlasnie,a tez w pierwszym momencie sie na nia napalilam,mogliby to bolerko przyszyc czy cos.

ej wiecie co jest przykre,ze te wszystkie suknie tak pieknie wygladaja na modelkach a w rzeczywistosci niestety duzo gorzej przy licznych defektach fugury:D

Moja i tak ladnie na mnie lezy:D szukałam takiej zebym dobrze w niej wygladala a nie jak chodzacy koszmar:)

Ale ta lorna jest jednoczesciowa a nie z gorsetem? przynajmniej tak wyglada

no a pozatym jeszcze tak fajnie sa zriobione foty,ladne kolory suknie sa takie piekne a potem np na allegro ktos sprzedaje taka suknie to w ogole nie da sie poznac hehe niestety

Ja mam zamiar wazyc gdzies tak 55 kg w dniu mojego slubu. Mam 171 cm wzrostu wiec na pewno bede bardzo szczuplo wygladac, jeszcze w dodatku w szpilkach :) Tylko mam nadzieje,ze jak schudne to biust mi zostanie ;)

a ja mam problem ze swoim wzrostem,niby proporcjonalnie zbudowana,rozmiar 34,wszystko na swoim miejscu,a tu 153 w kapeluszu:O i dupa