Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasunia19

wygral ktos kiedys duuuzo kasy grajac w pokera???

Polecane posty

Gość lasunia19
wygrałam kiedyś bilet wstepu do szaletu miejskiego

Gość Prawdzwy Pokerzysta
Moja najwikesza jednorazowa wygrana to 879$, w turnieju online z wpisowym 22$ na okolo 120 osob

Gość qrypsie
na full tilt poker, 40 euraczy ostatnio wyciagnalem...ale zazwyczaj grywam na mikrostawki i freerolle. skonczyla mi sie juz kasa z premii depozytowej wiec nie wsadzam na razie wiecej w tym miesiacu

Gość gargantua
no ale wyciągnąłeś 40 euro, więc chyba masz za co grać ? :) no chyba, że zdeponowałeś, to przepraszam. ale i tak 40E to niezła już kwota jak na grę w karty. fajny ten poker room?

Gość grypsie
no ja grywam teraz tylko na full tilt, kiedys obskakiwalem inne roomy, ale teraz juz nie mam czasu na to. na full tilt jest dobra premia depozytowa, nowe lobby, idzie pograć

Gość gargantua
tam jest fajna atmosfera gry. nie jest to taki moloch jak poker stars, raczej spokojny "kameralny" poker room, ale jednak już na tyle duży, że fajne premie mają

full tilt poker jest kameralny? no bez przesady przecież tam sa grane wieksze stawki niz na pokerstars

Gość qwertty
pewnie mu chodzi o klimat w sofcie a nie wysokosc stawek. na full tilt jest najwieksza ilosc profow, ale tez i najwieksza ilosc amatorow :P

Gość gargantua
dokładnie, chodzi o klimat. poker stars jest wg mnie straszny przepych i przesyt wszystkiego. może to dlatego, że p* jest tak strasznie reklamowany. w full tilt jest też dużo osób, duże stawki, ale wszystko jest jeszcze mimo wszystko na spokojniejszym poziomie. to jest zaleta tego poker roomu.

full tilt też jest mocno reklamowany tyle że głównie w Ameryce zreszta widac to najlepiej po tym ze połowa graczy z USA i Kanady gdzie gracie najczęściej ? Gdybym układał chronologicznie gdzie rozegrałem najwięcej rozdań to wyglądało by to tak: full tilt bwin paradisepoker chilipoker (obecnie tu gram najwięcej) everestpoker unibet reszta pokerromow sporadycznie pokerstars, party poker, 888, tytan, betclick, i4poker, holliwodpoker, betfair

Gość gargantua
widzę, że u Ciebie też sporadycznie p*. szczerze mówiąc to nie próbowałem wiele poker roomów. poza full tilt i poker stars, to nie przypominam sobie, żebym gdzieś grał. ale w sumie nie żałuję, bo na full tilt gra mi się dobrze. i nie przeszkadza mi to, że najwięcej jest amerykanów :)

Gość pantofeleen
u nas o full tilt pokerze informacja idzie poczta pantoflowa, ktos grał, polecił innemu, ten z kolei następnemu i tak to u nas jest. Poker mało popularny jeszcze, chociaż według mnie to kwestia czasu, bo na on line, można sobie dorobić

Gość myszoooon
full tilt poker bet365 betwin w takiej kolejności u mnie...ale teraz raczej już tylko siedze na full tilt, ugrałem się troche, a że lobby odnowione, to już się zadomowiłem na dobre.

Ja wygrałam dużo żetonów. Na drugi dzień poszłam do kantoru, ale pani w okienku powiedziała, że nie wymieni mi tego na złotówki bo nie ma takiej waluty:o Co za zacofana baba:P

Gość Pokerzysta - profesjonalista
Mi się raz udało wygrać 8zł jak grałem z kumplami w Texas Hold'ema.

Gość pokson
Buehehehehe....pokerowa twarz Phila Ivey'a...gruby filmik...takich profów mają na full tilt? :P

Gość Zoltan
dokładnie takich, albo może i nawet lepszych :) Erik Seidel też jest świetny w swojej reklamówce :D myślę, że samo podejście do reklamy tego poker roomu pokazuje, że tworzą go ludzie z poczuciem humoru, a nie tylko tacy co chcą kasę zarobić.

Gość sołczru
ja na fulltiltpoker.com wygrałem kiedyś 400 $ :D:D:D oj mówię wam, czysta przyjemność :P

Gość natalusia88
znam to, mój chłopak czasem gra i nawet nieźle mu idzie, ja też kiedyś próbowałam na mikro stawkach :) i nawet mi wychodziło a grałam może z 3 raz w życiu :P

Gość przez internet jest o wiele tr
trudniej wygrać. zawsze jest ktoś, kto jakby wiedząc co mam. grałem na bet-at-home :opolecam się przejść do prawdziwego kasyna. zapraszam ;)

Gość zielony pies
wcale nie jest trudniej. masz w pyte stolikoow, dobre systemy ich przesiewania, poza tym na mikro stawkach nie ma profow, latwiej wygrać

Gość Gargantua
ale też zysk mniejszy :) niestety - coś za coś. niemniej warto grać, bo jest jeszcze satysfakcja :) no i jednak raz na jakiś czas się wyciągnie co nieco grosza.

Gość mikro makro
na mikro stawkacha tez mozna ukrecic fajna kaskę, oczywiscie nie tak wysokie wygrane jak w przypadku duzego wejscia....ale to trzeba wejsc i pograc troche.

Gość Gargantua
no nie wiem... jakoś nie jestem przekonany. rozumiem, że coś można wygrać, ale wg mnie nie są to oszałamiające pieniądze.

Gość mikro makro
można i to sporą kasę kosić na pokerze, ale nie bez ryzyka...im większą wygrywasz, tym większą ryzykujesz dlatego ci co nie chc,a ryzykować zostają na mikro stawkach albo po prostu się bawią we freerolle i traktują pokera jako niedzielną gierkę do kawy

Gość Gargantua
ano i tutaj trafiamy dopiero w sedno :) ryzyko jest tutaj punktem kluczowym, dlatego ja chyba zostanę przy mikrostawkach jak będę grał, bo fajnie jest pograć, ale stracić dużą kasę już nie będzie tak fajnie.

Gość Rabarbaro
ale przecież ryzyko jest tutaj chyba tym czynnikiem, który przyciąga. to on napędza adrenalinę i sprawia, że poker jest bardzo ekscytującą grą!