Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta w rozpaczy

wszyscy faceci mnie krzywdza co jest zle?

Polecane posty

Gość kobieta w rozpaczy

zawsze tak jest ze chca sie tylko zabawic sam seks nic wiecej zaden zwiazek albo rozkochaja zrobia andzieje porzuca i maja nast nie wiem co jest zle...? nikogo nie prowokuje bo niesmiaal jestem w kontaktach z facetami a jednak takie typki sie kolo mnie kreca:(

Gość no to nie godź sie na seks
jak mu nie zalezy na tobie to mu sie znudzi czekanie i sam odejdzie

Gość kobieta w rozpaczy
nie zgadzalam siena seks z zadnym ale oni juz na 1 spotkaniu mowia o co chodzi ....i to mnie dobija bo tylko tacy sie kreca kolo mnie :(

Gość Psychoza81
Bo może ubierasz sie zbyt prowokująco i wyzywająco, a faceci zazwyczaj w chwilę oceniają taką kobietę po wyglądzie do czego się nadaje...:/

o ja jestes naiwna i wierzysz w takie bzdety. Prawdziwy normalny facet bedzie normalny a nie bedzie ci melancholijnych kitow, potrzebnych im zeby pojsc z toba do lozka, wciskac. Za latwo ulegasz penie i nie faceci cie krzywdza tylko Ty sama siebie na wlasne zyczenie. Jak wiekszosc kobiet...

autorko - masz taki styl pisania, ze az mam ochote Cie wykorzystac i porzucić :P

Gość Ju............................
Z Tobą nic źle - to z facetami coś się ostatnio porobiło.

Ju - masz jakies gorsze dni ? Zauwaz, ze zawsze są jeszcze tacy mili, grzeczni i porządni jak ja :P

Gość SMIESZNE DLA MNIE
NO JA TEZ TAK MAM CIAGLE WYKORZYSTYWANA,NIKT NIE CHCE BYC ZE MNA NA STALE

Komiczne, zauważam i doceniam.:) Ale podtrzymuję swoje zdanie, nie piszę, że wszyscy tacy są, jednak zdecydowana większość mężczyzn mnie przeraża. Co się w ich chorych główkach porobiło? Wszystko po najniższej linii oporu. Łatwo nie znaczy dobrze, nie zawsze.

Gość rudy lisek81
Piszesz, że jesteś nieśmiała, to dobrze ale podstawa to się cenić, jak facet wyczuję, że rządzi w związku to po Tobie, bedzie oczekiwał byś spełniała jego zachcianki i byś się w pewnym stopniu podporządkowała! Tak generalnie to bład Twój polega na tym, że wybierasz tych nie odpowiednich czyli z Twoim kryterium wyboru jest coś nie tak...

Ju - z kobietami jest identycznie, tylko nie zauwazasz zjawiska bo patrzysz z innej strony... teraz kazdy chce łatwo

Gość a to dlatego ze
pozwalasz sobie na takie traktowanie... jest troszke zbyt ulegla, puch marny;) heh

Gość pluskwiak
bo Wy jesteście na tyle głupie czasami, że dajecie się tym pasożytom "doić"

Nie ma co ukrywać - im jestes lepszy dla innych, tym ciężej masz w życiu, nie docenią. Tzn. może kiedyś, kiedyś... Chcesz mniej cierpieć? Nie przejmuj się tyle tym i czerp ze znajomości tylko to, co dobre, resztą niech się faceci martwią.:P

Złosliwa - bo byłe kobiety to swietne pogotowie sexualne do wykorzystania w naglych wypadkach

Gość kobieta w rozpaczy
z moim kryterium cos nie tak? sama nie wiem faceci ktorzy kreca sie kolo mnie od razu przystepuja "do rzeczy" na samym poczatku czesto sa to glupie aluzje jego lub kolegow chamskie zarty czyny tez sie zdarzaja:( smutne bo ja raczej nikogo nie prowokuje jestem niesmiala pierwsza nie zagadam :( umieram sie raczej normalnie stroj odpada a mimo to mam pecha... zgadzams ie z facetami cos nie tak czesto ida na latwizne...bo jak widza taka co od razu nie che isc do lozka to odpada biora nast....

Prawda, Koboieto. Ale przecież nie musisz się zgadzać, jeśli nie masz ochoty.:) Jeśli to sprawi, że facet odpuści, to znaczy, że nie jest Ciebie warty. To raczej normalne, że facet spróbuje - o wiele jesnak bardziej liczy się to, jak zachowa się później.

Złośliwa - ale Ty sie sama odzywasz czy oni? bo do mnie to moje byłe same dzwonią pod róznymi pozorami - a to cos z prawem związanego, a to spytac o cos z samochodem

Gość rudy lisek81
W jakich kręgach się obracasz, że faceci tak Cię "obskakują" Widocznie sprawiasz wrażenie osoby, która na wiele pozwoli, a, ze do tego masz zanizoną samoocenę to bierzesz co popadnie. Zamiast czekać na odpowiedniego, sama lepiej się rozejrzyj dookoła bo bardziej wartościowi ludzie nie rzucają się na innych jak na mięso!

Gość dowjones
Przestan rozkladac tak latwo i szubko nogi, to ci, ktorym chodzi tylko o seks dzadza sobie spokoj.

Seks to nic złego - pod warunkiem, że interesy obu stron są zbieżne.:)

Gość kobieta w rozpaczy
Przestan rozkladac tak latwo i szubko nogi, --> jakbys przeczytal wczesniejsze moje wypowiedzi to bys wiedzial ze z nikim z tch typow nie spalam zawsze sobie ich odpuszczam i rezygnuje ze znajomosci nawet jesli mi zalezy jakos na tej osobie a mimo to ciagle tacy sie "kleja"

Gość inna dziewczynkaa
obskakuja cie bo pewnie jestes ladna atrakcyjna dziewczyna i na dodatek niedostepna a to dziala na facetow i chca taka dziewczyne zdobyc za wszelka cene czesto stanowi ona dla nich wyzwanie i chec spr sie czy mi sie uda:P tak niestety jest z tymi pananmi

No wiesz... jest ich tyle, że nie ma szans, żeby na co najmniej kilku nie trafić - nawet mimo usilnych o to starań.

Gość kobieta w rozpaczy
Ju ----> wiem ze to jest niemozliwe ale jata takich ost caly czas trafiam nie wiem chyba mam pecha do facetow...:(tak tez bywa