Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka z jajami

W jaki sposob pokazac facetowi ze to ja rzadze w zwiazku i on ma sie dostosowac?

Polecane posty

Gość kobietka z jajami

Jestem typem silnej kobiety i to mnie sie slucha. Trafilam teraz na faceta ktory nie daje sie owinac wokol palca a ja inaczej nie umiem:-p Zaczyna mnie to frustrowac bo to zawsze ja bylam gora a teraz jakos mi to nie wychodzi. Jak go zlamac ? Co mi radzicie ? Chce by facet jadl mi z reki i nawet przepraszal za rzeczy ktorym ja jestem winna ;-) Pomozcie prosze

Gość sobotni koles
zal mi ciebie kobieto:(

Gość Psychoza81
Mam taką samą kobietę jak Ty. W poprzednich związkach rządziła i w tym też by chciała. No ale niestety...ja sobie nie daje i kiedy czuję, że zaczyna się w niej odzywać syndrom rządzenia szybko odkopuję topór wojenny i zawsze kończy się tym, że płacze ze swojej bezradności, mowi mi jaki to chamski jestem itd. Na co ja się tylko uśmiecham. Jak facet jest choć trochę kumaty to wie kiedy jest jego wina a kiedy jest wina kobiety i nie przeprasza za jej widzimisie. Związki w ktorych ktoś przeprasza za kogoś zachowanie i ciągle sobie wmawia, że to on zawinił (a znam dużo takich) są po prostu żałosne. Ludzie chyba nie znają swojej wartości. A poza tym...z czasem jak tylko się rządzi to staje się to nudne, bo nikt Ci się nawet postawić nie potrafi, nie uważasz? :)

Gość kobietka z jajami
no sory ale facet musi wiedziec ze kobieta ma nad nim kontrole:-p tak bylo jest i bedzie :-D kazdy facet siedzial mi pod pantoflem a jak byly jakies fochy to mial kare - zero sexu itd:-p pozniej na kolanach przychodzil i przepraszal a ja bylam gora :-D tylko jakos teraz nie udaje mi sie a chce tego :-p tylko jak go zlamac ?

Gość sobotni koles
gdzie sie takie baby rodza?Kara ze sexu nie bedzie? koles byl głupi bo wczesniej czy pozniej to by cie zaswedziała cipa i sama bys skomlała.Miałas frajera po prostu.Wspolczuje temu kolesiowi co teraz jest z toba.ZENUA

Gość a to moje zdn
zastanów się trochę nad sobą kobieto... kup sobie pieska-tak będzie najlepiej

Gość Psychoza81
Nie...to kobieta musi wiedzieć, że myśli, że ma nad nim kontrole. A podświadomie takimi kobietami jak Ty można bardzo łatwo manipulować. Na prawdę :) Nie mówie tego złośliwie tylko wiem z autopsji. A co to za kara brak sexu? Wszystko da się obejść. Wystarczy umówić się z koleżanka tak, żeby CIe Twoja "władcza" kobieta widziała. Jeśli jeszcze dodatkowo ta kobieta jest zazdrosna to najpierw zrobi Ci awanturę co to była za kobieta a pożniej sama przyjdzie oferując sex, żeby czasem facet nie poszedł w tango z kimś innym :) Proste jak świński ogon :)

pojawiają się u Ciebie stwierdzenia typu "rządzić w związku", "być grórą", "przepraszać, nwet jesli się nie zawiniło" ... Ty po prostu chcesz sobie wychować zwykłego ciamjdę, pantofla- nieudacznika, który będzie tańczył, jak mu zagrasz. W ten sposób stworzysz chore relacje i zawsze coś będzie zgrzytać - albo stwierdzisz po jakimś czasie, że ten facet Cię nie pociąga lub nie spełnia twoich czekowań, albo on się w końcu zmęczy takim ciągłym dyrygowaniem ... Naromalny dbry układ to nie jest w każdym razie W związku jest natomiast coś takiego, jak osoba bardziej dmimująca, ale to po prostu się klaruje w naturalny sposób, wynika z charakterów partnerów i z realcji, które się buduje. Ale nie chodzi tu o bzdety, o których Ty piszesz, np. że partner przeprasza, kiedy Ty zawinisz lub że robisz mu karę w ostaci szlabanu na seks ... To jest głupota zwykła

Gość kobietka z jajami
to nie bylo tylko z jednym facetem a moj sposob zawsze sie sprawdzal:-p przy okazji - poaje wam dziewczyny sposob na faceta - wtedy bedzie wasz :-p na poczatku zwiazku facet ma wszystko co chce, sex jaki tylko marzy doslownie wszystko wszedzie i ile chce. jak juz sie przyzwyczai do tego to wtedy zonk, za to ze nie zrobi tego co my mu mowimy nie ma sexu. facetowi ktoremu bylo bosko dotychczas bedzie ciezko bez sexu w wysokim wydaniu i wroci skruszony do nas - i mamy co chcemy :classic_cool: raz jednak musialam sie ostro wysilic bo az kolezanke do trojkata zaprosilam - takie marzenia mial facet :-p no ale pozniej to tylko jadl mi z reki i mialam co chcialam:-p ja moglam wychodzic z kolezankami na balety facet nie bo faceci to swinie zdradzaja itd. ja mialam jego hasla do gg, do maili itd a on moich nie mial. jak nie chcial mi dac swoich hasel to wystarczylo ze powiedzialam ze ma cos do ukrycia i od razu dawal. a jak chcial moich hasel to walilam mu focha i mowilam jak on wogole moze po tym jak mialam focha przez kilka dni to on mnie przepraszal ze chcial wogole moje hasla itd i bylo po mojemu :-p wlasnie teraz chce zlamac nowego faceta ale jakos nie moge, moze sami mi cos podsuniecie, jakis sposob ?

kobietka z jajami ---> najwidoczniej spotykałaś sie ze zwykłymi desperatami, totalnymi kretynami i ofermami zyciowymi (wspłczyję). Normlany, inteligentny facet nie pozwoli sobie na takie absurdy

Gość brak seksu za karę
dobre mój kochanek mi mówił że jego żona też takie fochy strzela

Gość kobieta7a
pomoc to ci lekarz moze ..:O cycki mu pokaz! poza tym skoro teraz nie udaje ci sie owinac go wokol palca to o czyms to swiadczy i nie potrafisz tego zrobic z kazdym..mysl kobieto to nie boli..:O

Gość mausee.
Ty naprawdę taka szurnięta jesteś czy tylko udajesz? Wspólczucia dla faceta, ktory z Toba jest. Chyba nie jest świadom jaki egzemplarz mu sie trafił...

Gość kobietka z jajami
dlaczego szurnieta ? bo wiem czego chce i nie daje sobie wejsc na glowe ? :-o sama jestes szurnieta i na dodatek nie szanujesz sie :-o

Gość ty za to nie szanujesz
partnerów. :P to się leczy panienko :classic_cool:

Gość żal mi takich głupich suk
:o do tej pory trafiałaś na frajerów i sądząc po tym, ze juz ich nie ma koło ciebie, szybko dawali sobie z toba spokój :o A sankcjonowanie jakichś twoich wymysłów brakiem seksu będzie skutkowało zdradą :o Żal mi ciebie bardziej nich tych poprzednich pantoflarzy

Nieważne, że to prowokacja. Ile kobiet robi tak na poważnie myslać, że to świetny sposób? \"na poczatku zwiazku facet ma wszystko co chce, sex jaki tylko marzy doslownie wszystko wszedzie i ile chce. jak juz sie przyzwyczai do tego to wtedy zonk, za to ze nie zrobi tego co my mu mowimy nie ma sexu. facetowi ktoremu bylo bosko dotychczas bedzie ciezko bez sexu w wysokim wydaniu i wroci skruszony do nas\" Ile kobiet czeka na skruszenie faceta - a to zonk - bo facet znajduje kochankę?

Gość kobietka z jajami
bo to jest swietny sposob i kazda dziewczyna o tym wie, tylko ze wiekszosc sie nie szanuje albo brak im odwagi i nie stosuja tego:-p facet jest nam podleglym i to my rzadzimy a jak mu sie cos nie podoba to nie ma sexu a jak dalej jakies fochy to drzwi otwarte tego kwiata jest pol swiata a jak ktos jest atrakcyjnym to moze przebierac w fascetach :-p

Gość mausee.
owszem szanuję siebie i szanuję faceta, z którym jestem. Z wzajemnością zresztą :p Znałam kiedys taką laskę jak Ty.Typ "Władczyni", która pomiata facetami. Az trafiła na faceta, który absolutnie nie dał sie poporządkować i to on jej dyktował warunki. Zwijała się jak piskorz bo nie docierało do niej jak facet może byc tak obojetny na jej wdzięki i nie płaszczyc sie u jej stóp. Szczerze mówiąc takie układy sa żałosne!

Gość hubciomen
widocznie się zestarzałąś i nie chce się już im walczyc o ciebie az tak bardzo :]