Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie jestem pewna

Sterylizacja

Polecane posty

Gość Nie jestem pewna

Nie jetem pewna czy temat juz sie przewinal przez Kafe i czy sa tu kobiety, ktore maja za soba zabieg i zechca sie podzielic swoimi refleksjami. Sama mam czworke uroczych , zdrowych dzieci,skonczone 40 lat i nie bede juz ani mlodsza ani zdrowsza. Nigdy nie bralam pigulek, bo podchodze do nich z dystansem a zreszta ani pigulka ani spirala nie jest 100 % gwarantem. Szukam trwalego zabezpiecznia i stad mysl o sterylizacji. Jesli, ktoras zechcialaby sie podzielic swoim doswiadczeniem, to chetnie sie wslucham....

Gość Nie jestem pewna
No tego to nie przewidzialam !....:-( Ja mieszkam w kraju, w ktorym mozna go zupelnie legalnie przeprowadzic i nie przyszlo mi do glowy, ze w PL moze byc inaczej. Ale moze znajdzie sie mimo tego ktos , kto ma to za soba ?

były już takie tematy, musisz poszukać w wyszukiwarce niestety sterylizacja tez nie jest 100%, setne procenta zostają...

Gość Nie jestem pewna
Poszukalam ale najwiecej trafien dotyczy sterylizacji kotkow, suczek i smoczkow....:-) Bylo kilka tematow, ale faktycznie zaden nie przezyl wiecej jak dwoch stron co wiaze sie zapewne z faktem, ze metoda jest w Pl zabroniona. Mozna dyskutowac nad jej slusznoscia , co nie zmieni istoty, ze polska kobieta praktycznie nie ma w tym temacie zadnych doswiadczen . Widac daleko nam do Europy a tym samym wolnosci w podejmowaniu decyzji dotyczacych wlasnego ciala. Szkoda wielka !