Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielorybek86

Ja w ciąży, a on codziennie na imprezy lata...

Polecane posty

Gość Wielorybek86

Co mam z tym zrobić, bo już nie mam siły...

Gość teraz to już nic
trzeba było brać tabsy albo gumek używać

Gość Jupijej
Hmm,to przykre,ale naprawdę trzeba było wcześniej myśleć o konsekwencjach :( Nie wiedziałaś wcześniej o jego stylu życia?

Gość zółtko jajka plus nafta plus
dobrze ze ja myśle głowa a nie macica:)

Gość ale o czym Wy mówicie
co ma jedno z drugim wspólnego :O a mówiłaś mu o tym że Ci to przeszkadza?

a no to ze gdybym ja wiedziała zę mój facet lubi balowac i nie przeszkadza mu czy ja będę mu towarzyszyła czy nie to ja bym sie na dziecko z takim człowiekiem nie robiła sobie dziecka. potem urodzi bedzie siedziała w pieluchach a tatuś dalej będzi ebalował:o mój na szczęsie jest domatorem:)

Gość Wielorybek86
Jak mozecie być tacy okrutni? SKąd ja mogłam wiedzieć, że on tak się zmeini. Wcześniej taki nie był.

A nie martwisz się że przyjdzie do domu i powie ..no że nie tylko ty spodziewasz sie jego dizecka ?? ...

Gość nic nei mowie ale
moj znajomy wlasnei tak pusil bokiem swoja zone w ciazy od tego sie zaczelo tzn braku bzykanka podczas ciazy i tak latal, latal , az wylatal sobei kochanke ale nic nei mowie bo twoj moze tylko imprezowac ale boadz czujna

to się mówi: "kochanie albo ja i dziecko, albo imprezy i spierdalasz" załoze się ze do pozmywania po sobie i zaniesienia skarpetek do kubła też ma lewe ręce

Gość Wielorybek86
Boję się, że jak postawię sprawę zbyt jasno, to mnie zostawi.

Gość Wielorybek86
Myślę sobie, że to przecież ojciec mojego dziecka i mężczyzna którego kocham. Dla was to wszystko jest takie proste. Założę się że w mojej sytuacji też obawiałybyście się szczerze porozmawiać ze swoim facete,m.

Nikt tu nie myśli, że wszystko jest takie proste. Ale Ty go kochasz, a on Cię olewa. Co my możemy na to poradzić? :o

Gość jiiubjnkj
Pogadaj z nim, żeby czasem też posiedział z Tobą wieczorem. Nie chodzi tu o zabranianie każdej imprezy. Ale o to żeby poza imprezami bywał też z Tobą, powiedz mu, że go potrzebujesz. Jeśli jest mądry rozumie, ze nie ma nic zlego w imprezach, pod warunkiem, ze nie zaniedbuje sie calkiem ukochanej osoby.

Gość jiiubjnkj
to ze lubi imprezy to nie znaczy, ze Cie zostawi, zdradzi itp nie zabraniaj mu calkowicie rozrywki, przedstaw mu tylko swoje potrzeby, jesli Cie kocha to zrozumie niech sobie czasem pojdzie zkumplami na piwko, ale nie codziennie moi znajomi 10 lat po slubie, on prawie codziennie wychodzi na 2 godzinki na piwko do pubu, ona to rozumie bo wie,ze za dwa-trzy godzinki (czasem za pol godzinki, roznie) przyjdzie do domu i spedzi z nia i dziecmi czas w weekendy on np spedza zrodzina caly czas, po prostu w tygodniu lubi po pracy isc na piwko pogadac z kumplami swietnie sie dogaduja, ona calkowicie mu nie zabrania relaksu -mimo,ze on inaczej lubi sie relaksowac od niej a on rozumie potrzeby rodziny i jest fantastycznym facetem i ojcem porozmawiajcie-uzgodnijcie cos, na spokojnie, mysle,ze on moze zrozumiec, czasem trzeba po prostu powiedziec o swoich potrzebach