Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia09

J a JUŻ nIe dAJe RADY z Tym WyPADAnIEm Włosów - co mam robic??????????

Polecane posty

biore leki od dermatologa ale nic nie pomaga 0 efektów ja juz mam tego dosccccccc

Gość b66
spróbuj mydło lub szampon na wzmocnienie cebulek włosowych Medycyna Arabska, na stronie www.lauro.pl znajdziesz je i poxzytasz. Naprawdę działają ale ludzi jeszcze ich nie znają bo to jest nowość w europie. Szampon jest bardzo wydajny i starcza na pół roku. Pozdrawam

Gość pomagajcie
myj szamponem ze skrzypem polnym, sa tez takie tabletki wiec je lykaj... efekt bedzie, pamietaj ze wszystko potrzebuje czasu!!!!!! jak dlugo bierzesz te leki od dermatologa?

Gość bobik z maslem
gonia, mi wypadlo 3/4 wlosow, dramat. zauwazylam, ze wypadanie wraca jak tylko zaczynam stosowac kosmetyki pantene pro-v. tak wiec przerzucilam sie na zwykly szampon Joanny - Rzepa, do wlosow przetluszczajacych sie i ze sklonnoscia do wypadania. pozniej nakladam odzywke joanny tez do wlosow oslabionych. poza tym wcieralam lotion seboradin z czarna rzepa. nie mowiac juz o wcierce robionej w aptese i loxonie 5%. poza tym lykalam zincteral, calcium panthotenicum i wit. A+E. jeszcze pare tygodni temu ywpadalo mi okolo 300-400 wlosow dziennie, teraz cos okolo 50-80, wiec widac, ze wypadanie wyraznie sie zahamowalo, a moj facet sie smieje z mojej mini-grzywki, ktora zaczela mi odrastac u nasady wlosow :)

Gość aga1234
mi pomogła skrzypowita do tego mniej mi się łamią paznokcie i cera jakby ładniejsza;)

ja bralam juz biosilice , silce , teraz biore taki kompleks witamin do tego osobno witamine B5 calcium panthotenum tez. takie cos do wcierania ( teraz lekarka mi dala mocniejszą dawke) oporcz tego laticort , kupilam Henne wax;/ i mylam włosy szamponem JOanna czarna rzepa;/ i zero efektów aha robilam badania na tarczyce wszstko wporządku .. mama mowila te to stres i fakt ale juz miną a z tymi wlosami to juz rok tak mam;/ nawet jak podcielam

aha lekarz wpisalm mi jeszcze APLICORT kosztuj 75 zl. nie mialam teraz kasy i jeszcze nie wkupila. ALe moze ktos stosowal? czy byly jakies efekty potym?

Gość emilka90
po pierwsze nie uzywaj tyych przesiaknietych chemia szamponow, znajdz sobie dobry szampon o prostym skladzie zawierajacy jakies fajne rzeczy :) np ziola 2. skrzyp i pokrzywa, mozesz pic herbatke albo lykac sumplementy 3. maseczka z nafty i olejku rycynowego (przyciemnia wlosy ale super dziala)

robilqam taką maseczke ale wlosy bly po tym suche;/ a o przyciemnienie to nie mam se co martwic jestem brunetką:"

Gość emilka90
acha zapomnialam o najwazniejszej rzeczy mianowicie o diecie. jezeli bedziesz ciagle jadla bialy chleb, cukier, jogurty owocowe, owoce, soczki to bedziesz chora i slaba, przez te cukry proste i puste kalorie.

staram sie jesc zdrowo nawet mam zamiar prowadzic diete odchudzająco-oczszczającą .. tyle ze mi sie ciągle chce jesc .. tak pozatm to ja nigd nie mialam problemow z wloasami zawsze dlugie zdrowe i gęste ;/

a od czego wypadają włosy? stres, złe odżywianie? Bo mi ostatnio też bardzo zaczęły wypadać, zastanawiam się dlaczego :o

wypadanie wlosow jest wywolane brakiem witaminy pp w organizmie proponuje polaczyc ja z cyniekm nie beda ci tylko wlosy wypadac ale i cera sie poprawi jak i paznokcie