Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlumaczkaaa

Czemu tak wielu mezczyzn boi sie zwiazku z atrakcyjna kobieta?

Polecane posty

Gość ladacocomanaco
a czy po wyjęciu silikonowych wkładek typu filety z kurczaka.odczepieniu sztucznych pukli,paznokci.zdjeciu nakładek na zęby tzw,porcelanek ,wypuszczeniu botoxu z warg (nie dociekam górnych czy dolnych)i po pracowicie zmytym błyszczyku,podkładzie matującym,różu z drobinkami,i tuszu 600%przedłużającym,pogrubiającym i zagęszczającym są jeszcze takie kobiety???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Też myslę, że często wynika to z kompleksów i braku wiary w siebie, czasem dotyczy to obu stron. Podobno jestem nawet ;), ale nie wierzę w siebie + niesmialosc. Prędzej zemdleję niż podejdę do fajnego faceta. A jeśli on się na mnie zerka, spuszczam wzrok i łapię buraka :o To też jest strach przed odrzuceniem, myśli typu \"może być z każdą, pewnie solaryjnych celebritis ma na pęczki, jest zajęty, wysmieje mnie itp\" i odpuszczam, nie wysyłam zadnych sygnałow :o Pewny siebie facet nie bedzie sie bał, nie będzie się bał, że ona go zdominuje, ale wielu facetów tez napewno boi sie odrzucenia, to oni chcieliby \"być górą\" itd.

Katherin- więcej wiary w siebie:) kiedy na mnie zerka przystojny mężczyzna to patrzę mu prosto w oczy, uśmiecham się (jeśli mi się rzeczywiście podoba), on uśmiechając się podchodzi i zaczynamy rozmowę. No chyba, że mi się nie podoba...to nie zauważam tych ukradkowych spojrzeń;)

Gość Upsssss
ofe rma "a faceci w przeważającej większości wybierają niższe partnerki." no, ale zbyt dużego wyboru to nie mają bo kobiety są w przeważającej większości niższe od mężczyzn. napisz jeszcze coś równie odkrywczego Ach Oferma, Oferma ! To był dwuwarstwowy komunikat, mogłeś choć Ty dojrzeć jego ukryty sens, nie było to takie trudne. Rozczarowaleś mnie :( Szukanie, ciągle się od Ciebie czegoś uczę ;) 🖐️

Co do wysokości- zawsze interesowali mnie wysocy męzczyźni, nie ma niczego bardziej fascynującego jak otaczające mnie wielkie, bezpieczne ramiona:

Dzięki Doprawdy :) Gdyby nie te wszystkie nasze obawy, strach, "złe" myśli, niesmiałość, brak wiary itp mogłoby być o wiele więcej dobranych par :)

Ktherine- fakt, mi się jeszcze nie zdarzyło zmarnowac okazję do poznania fajnego faceta, tylko dlatego, ze nie miałam śmiałosci spojrzeć mu w oczy, uśmiechnąc się, czy zagadać. Podoba mi się to biore- teraz już nie doslownie bo jestem w związku ale nei stronię od niewinnych flirtów- poprawiają mi chumor:D

Doprawdy, tak trzymaj :) Wiesz... Ja się chyba tak w ogole boję zaryzykować, jeszcze nigdy mi nie wyszlo. Dlaczego nie mozemy miec pewnosci co do danej osoby...

Gość krytykowana krytykantka
odpowiadam na pytanie z tego samego powodu, z ktorego kobiety boja sie zwaizku z bogatymi

kobiety boja się związku z bogatymi? no jak to? a tyle tu bylo topików, ze kobiety to podłe materialistki ktore na tylko kase lecą i za mamonę dadzą dupy w dowolnie wybrany przez sponsora sposób!

Gość silnoręki
ktoś wcześniej napisał ze są są realistami i to jest prawda a tak w ogóle to zainteresuj sobą jakiegoś przystojniaka i po kłopocie

"krytykowana krytykantka ..troche to tak jest jak napisałaś" coz za tresciwa wypowiedz... :P:P Haris nie bierz wypowiedzi krytykantki doslownie, tylku wczuj sie w analogie

Gość krytykowana ktytykantka
a mezczyzni boja sie zwiazku z atrakcyjnymi kobietami haris? pelno tu watkow typu -poznalismy sie na gg (zagadka mojego zycia jak w taki sposob mozna sie poznac ale coz) i umowilem sie z nia ale miala tak cudowny biust, ze sie przestarszylem i juz wiecej sie nie umowie. ze strachu caly sie trzese :)

Gość krytykowana ktytykantka
a ty chudy dlaczego ryczysz?

problem takich panienek jak opisane w tym temacie jest: koszmarny charakterek lub przyjecie jako podstawowego kryterium swej atrakcyjnosci głósów rodziny i kolezanek - te ciocie na uroczystosciach rodzinnych "taka ładna dziewczyna a nikogo nie ma" a potem widze jakąś aseksualną lelije, kanon jej urody był ideałem w czasach Wielkiej Schizmy Wschodniej