Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlumaczkaaa

Czemu tak wielu mezczyzn boi sie zwiazku z atrakcyjna kobieta?

Polecane posty

Gość tlumaczkaaa

Gość american pie
bo tak:P

Gość wietrzny szczyt
nie lubią być w cieniu

Gość Lillyen
Bo z góry zakładają,ze mozemy jedynie zdradzać ... wczesniej czy pozniej ... zapewne tez serca mamy z kamienia a w główce kosmetyki,imprezy,uzywki ,ble ble bleee...

Gość tlumaczkaaa
wietrzny szczyt --> spodobala mi sie twoja odp:) Lillyen ---> zgadzams ie tak mysla ale czemu jakie maj ku temu podstawy? to glupie

Gość amis
ja strachu przed atrakcyjna kobietą nie mam ale o co chodzi tak po krótce

Gość wiosenna mgla
Bo moze to tylko im sie wydaje ze sa takie atrakcyjne a inni wcale nie musza tak myslec:)))

Ja sie nie boję związki z atrkcyjnymi są ciekawsze, wogóle mają o wiele mniej komleksow i są najczęściej bardzie interesujące. W przeciwieństwie do tych brzydkich nie muszą dawać dupy aby mieć chlopaka i często można znaleźć śliczną porządną dziewczyną

Gość Lillyen
z tym cieniem tez racja ... nie mam pojęcia dlaczego tak jest... Byc moze obawiają się konkurencji?miałam kiedys faceta,wydawało się,ze łączy nas prawdziwe uczucie..tylko ta jego zazdrość ;/ zaborczy do potęgi ! nigdzie nie wychodzilismy ... nawet nie mogłam pomyslec o kolezankach,nie wspominając juz o kolegach i wspolnych wypadach GDZIEŚ ... ;] najlepiej się czuł,kiedy siedzielismy w domu przed tv ... przynajmniej nie musiał się stresowac 'głodnym wzrokiem pedałów' ... o basanie,jeziorze i miejscach gdzie mogłam pokazac odrobinę ciała...mogłam pomarzyć ... szybko jednak się opamiętałam i uwolniłam z tego TOKSYCZNEGO ZWIĄZDKU !

Gość krotko i na temat
Bo te atrakcyjne sa strasznie zadufane.

Gość fdsddff
widocznie wcale nie jestes taka atrakcyjna skoro nie masz faceta. nie rozumiem czego faceci mieliby sie bac? wrecz przeciwnie, by sie cieszyli jakby mieli fajną babkę u boku. cos krecisz chyba

Tyle atrakcyjnych dziewczyn pisze, ze nie moze sie odpedzic od chlopakow a u Ciebie jest odwrotnie?

Gość czarna woda
Moze oprocz urody nie ma juz w tobie nic ciekawego i po pewnym czasie zaczynasz byc nuzaca.

Gość a kto się boi
chyba jakis zakompleksiony baran, ja bzykam te najładniejsze i czym ładniejsza tym mi bardziej zalezy i tym jestem bardziej nachalny :) bać się? LOL a co , gryzą? :P

Gość tlumaczkaaa
Krzych1981 --> ciesze sie ze chociaz jeden facet tak mysli ...podbudowala mnie twoja wypowiedz dziekuje ci:):):)

pytanie bezsensowne... zaden mezczyzna nie boi sie zwiazku z atrakcyjną kobietą

Gość Lillyen
Sądze ,ze kazdy jest piękny na swój sposob ... jedni nie muszą,drudzi przy delikatnej pomocy fryzury,makijazu,czy ubioru mogą podkreslić swoje walory ... reszta popada w narcyzm ;]

tez znam takichtypow co sie boja ze raczej dziewczyna wybierze innego po pewnym czasie a co do reszty wyp gdzie autorka pow ze to o niej? juz zaczynacie naskakiwac ze swoimi glupimi odp ze narcyzm ze glupia wiecie co zalosne sa wasze odp:P

Zapytaj, dlaczego tak wielu zdobywa doświadczenie z pięknymi i znającymi się na tym albo starszymi ;) a żeni się "tylko" z ładnymi, młodszymi i mniej od nich doświadczonymi? ;) Nie boją się, raczej są realistami.

Gość Invisible Kid
Nie boję się, to one raczej mnie się boją.

"Nie boją się, raczej są realistami." ale te realia wyniaja z kompleksow raczej

Atrakcyjna kobieta to taka, z którą mężczyzna po prostu chce być. Nie musi być super piękna. Facet nie baba, nie ma tak, że i chciałby, i się boi. Może nie umiesz spojrzeć na siebie realistycznie? :P

komiczne Zgadza się, realizm w wyborze najczęściej wynika z kompleksów. Tylko niewelki procent ludzi (płci obojga) jest w stanie "przeskoczyć" własną, mentalną poprzeczkę. Reszta tworzy tzw. standard. Dlatego średnio atrakcyjne kobiety rzadko są widywane u boku amantów jak z obrazka, a faceci w przeważającej większości wybierają niższe partnerki.

Gość ofe rma
"a faceci w przeważającej większości wybierają niższe partnerki." no, ale zbyt dużego wyboru to nie mają bo kobiety są w przeważającej większości niższe od mężczyzn. napisz jeszcze coś równie odkrywczego :D

Gość ale faktem
jest ze wola te nizsze ok 150-160 niz te o wroscie 170 ...

170 cm to wysoki wzrost? tzn. kiedyś na pewno, ale teraz to już chyba średni

"Dlatego średnio atrakcyjne kobiety rzadko są widywane u boku amantów jak z obrazka, a faceci w przeważającej większości wybierają niższe partnerki." uwaga ofermy jest czesciwo sluszna... poza tym ja nie chcialbym baby wiekszej ode mnie chocby dlatego, ze dla mnie bylaby malo seksowna...

Gość wcześnie wstajesz komiczne
:D, :D, :D zmiana zaczyna się o szóstej? :P

Gość katharsisfhhh
boją się że ich będzie robić na boku albo znajdą bogatszego