Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlumaczkaaa

Czemu tak wielu mezczyzn boi sie zwiazku z atrakcyjna kobieta?

Polecane posty

Gość krytykowana ktytykantka
albo komiczne wmawianie sobie atrakcyjnosci ktorej nie ma

aha - napisales o tym dla starych ciotek kazda jest ladna, ktora jest odpowiednio skromna i nijaka

ja jestem uważana za atrakcyjną, a przez niektórych nawet bardzo, i nie zauważyłam, żeby ktoś się mnie bał raczej odwrotnie - nie mogę sie pozbyć wielbicieli i starających się, za dużo ich wokł mnie, czasami zaczyna to być męczące poza tym trzeba by zdefiniować pojęcie "atrakcyjnej kobiety" bo dla każdego to może być co innego

"ja sobie nie wmawiam że jestem przystojny jestem realista " Ty jestes nudziarzem, smęcidupą i cykorem a obok relisty, to nawet chyba nigdy nie stałeś

komiczne a ty jesteś chyba optymista tez realista tylko przystojny :)

"dla starych ciotek kazda jest ladna, ktora jest odpowiednio skromna i nijaka" Krytykantko, brawo!! tak własnie zauwazyłam, każda skromna jest ok kiedyć narzeczona mojego brata przyszła z nim na urodziny którejś ciotki, i wszystkim starszym kobietom bardzo się podobała, wszystkie mówiły: taka skromna ta Beatka, żadnej innej cechy nie wymieniły, tylko tą skromność dlatego ja nie podobam się ani mojej teściowej, ani starym ciotkom, bo jestem babką z charakterem, znającą swoją wartość, a skromności próżno się we mnie doszukiwać:) Krytykantko, czy Zmanierowana Krytykantka to Ty, czy 2 rózne osoby?

tzn tez sobie nie wmawia - jak ty :)

czesc kobieto komicznEGO to ja tylko bez klasy i swego dawnego nicka ktos zastrzegl mi juz dwa czekam na ciag dalszy poznacie mnie jednak po braku klasy :p i skromnosci :p

krem- przyslij mi swoje zdjęcie- ocenię cię obiektywnie, poznasz prawdę o sobie i podejdziesz realnie do swoich możliwości:D

krytykantaka- to ty jestes tą dawna zmanierowaną, która tu wszyscy lubili zanim się pod ni.ą ktoś podszył ?:>

Doprawdy, nie zauważyłaś, ze ludzie nie muszą okazac się takimi jak Ty sobie raz ustaliłaś? dlaczego niektórzy tak bardzo boja się stracić swoje ustalenia i przekonania? nie boja się nowego, ale boja się rozstać ze starym ...