Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolores1692

sponsoring...dziewica

Polecane posty

witam! mam 16 lat i jestem całkiem ładną, jasną blondyneczką z błękitnymi oczkami. Jestem miłą,kulturalną dziewczyną na poziomie . Ponadto jestem wrażliwa (piszę wiersze, maluje) oraz inteligentna. Lubię słuchać opery, klasycznej, musicale, różne rodzaje metalu.Uwielbiam czytać książki(ulubiona to Mistrz i Małgorzata) a mym największym zainteresowaniem jest kynologia. Ponadto od niedawna interesuję się filozofią. Jestem dziewicą i poszukuję pana z Wrocławia, Jeleniej Góry lub Legnicy albo Lubania w celu wiadomym. Pochodzę z małego miasta, jednak mogę dojechać do pana sponsora raz na jakiś czas, lub on do mnie w tych miastach podanych powyżej. Z racji iż jestem dziewicą poszukuję pana,który spełni moje wymagania tj.jest przystojny,w wieku do 45 lat,zadbany, wykształcony, inteligentny, mądry, zna się na sztuce, zna języki obce i jest obyty w świecie oraz jego status materialny jest wysoki.Poza tym pan musi także dbać o higienę osobistą, być miły, dobry, kulturalny. Pod uwagę biorę TYLKO SPONSORING STAŁY, tj dostaję stałą pensję miesięczną, plus jakieś premie:) za pierwzy stosunek sexualny chcę dodatkową premię tj.od 5000 tys.wzwyż. Na miesiąc chciałabym około 2000 tys za spotkania pare razy w miesiącu nie tylko na sex ale także na kawę czy do teatru albo opery tudzież do kina. Spotkania w czasie wakacji rzadko raczej, ale od września będę na stałe mieszkać we wrocławiu prawdopodobnie więc może być częściej. aha..by nie było niedomówień to na email proszę składać tylko poważne oferty. Najlepiej ze zdjęciem (twarzy i sylwetki, a nie penisa.. dla mnie to bez znaczenia jak duży jest:)), opisem siebie (może być długo;] wymagam imie, wiek, troche o swoich zainteresowaniach,ulubionej muzyce,pracy i takie tam podobne rzeczy), opisem swoich wymagań, oferty ile dostałabym pensji oraz skan dokumentu iz nie masz hiv, aids. (nazwisko można zamazać i fragment peselu) Oczywiście swoje fotki moge wysłać pod warunkiem że dostane wszystkie podane wyżej informacje.

Gość Mirandaa
:)

Gość dolores 1692
Oj ja glupia cipa wylogowalam sie; no nic zapomnialam bowiem wam dodac ze mam 17 cm penisa ale to chyba nie problem prawda? Glebokie gardlo umiem zrobic przeciez IDEALNIE!

Gość kontrola biurowa
deflores. 🖐️

Gość Tomasz_Jelenia Gora
Ale sie porobilo- niedosc ze na naszym forum oglasza sie dziwka to jeszcze stawia wymagania! Dzieczyno za 5 tys to ja moge miec dzieice co 2 dni

Gość napalona surykatka
:D

Gość Heniek Buc
Hurrra!!!! nastepna debilka na forum :-O

Purpurowa Łzo, mam 19 lat i uwielbiam Bułhakowa, też lubię \"Mistrza i Małgorzatę\" (mało tego, zawarłam tą lekturę nawet w mojej pracy maturalnej:P) nie trzeba mieć 30 lat, żeby interesować się i rozumieć Bułhakowa jeśli to nie-prowokacja, to szkoda dziewczyny:(

Gość radar rosji
pewnie jakaś kurwa męska na jagodach

Gość alfa do sąsiada
Sokół coś Ty :-)

Gość 50 zl moge dac

Gość nie oceniaj bo bedziesz
oceniana. Świete słowa, Łzo. 1. BułHakow a nie BułCHakow 2. Czy na pewno własciwie użyłas słowa "dywagacje"? Mam wątpliwości.

Gość buhahahaha
ale idiotka z ciebie !!!!!

Po co sie opisuejsz co lubisz itp.? Albo co ma lubic klient? Skoro chcesz tylko dupy dac za kase (kur.. i to nie małą) to napisz jak głęboka jest Twoja pochwa i daj foto!