Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małolatkaaaa

kocham starszego faceta

Polecane posty

Gość małolatkaaaa

Zakochałam się w starszym o 18 lat koledze z pracy wiem że ja też mu się podobam tylko nie wiem jak dać mu do zrozumienia że ja jestem nim na poważnie zainteresowana że ten niewinny flirt który prowadzimy jest naprawde prosze napiszcie coś jak to zrobić

Gość małolatkaaaa
nikt mi nie pomoże:(

Gość babay
jesli sie toba zainteresuje to bedzie mu chodzilo tylko o sex. a ty pewno sie nim tylko zaoroczylas. bedzie ci obiecywal wszystko co najlepsze a na koncu zostawi a ty zostaniesz z glupimi nadziejami.

Gość słodko-gorzkaaa
to nie ma raczej sensu ...

Gość małolatkaaaa
ale jak to zrobić żeby się zainteresował wysylam mu delikatne sygnały on mi też ale to juz trwa miesiąc i się nic nie zmienia zawsze to samo miła rozmowa uśmiechy przypadkowemuśnięcie dłoni itp ale nie ma nic dalej a ja chce dalej

Gość małolatkaaaa
dlaczego nie ma sensu wyjaśnij prosze

Gość słodko-gorzkaaa
szczerze?odradzam Ci...ale Twoja historia podobna jest do mojej...moj kochany jest odemnie starszy o 11 lat ... ten ,o ktoreym wspominasz ma kogos?czy jest sam?

Gość herrona
A może te sygnały z jego strony są oznaką tylko sympatii do Ciebie, a Ty odbierasz je inaczej? Nie warto w to brnąc.

Gość małolatkaaaa
nie wiem napewno po rozwodzie ale czy ma kogoś nie wiem herrona może nie wiem chć wydaje mi się że za często mnie przypadkiem dotyka i bywają momenty że patrzy mi się w oczy tak długo i głęboko i sama nie wiem ale bardzo chce spróbować

Gość małolatkaaaa
wiem że to dziwna sytuacja ale chce spróbować tylko nie wiem jak mu to dać do zrozumienia też się do niego uśmiecham przypadkowo dotykam patrze w oczy itp ale może on się boi że żartuje nie wiem a może nie chc i nie jest zainteresowan ale jak się przekonać

Gość małolatkaaaa
ktoś mi coś doradzi prosze mam dość tej niepewności

Gość a moze onjest madry i wie ze
gdzie sie zyje i pracuje tam sie ch..nie wojuje ?? nie myslalas o tym?

Gość małolatkaaaa
fajna rada naprawde dzięki a my nie tak calkiem razem ze sobą pracujemy tylko jakby w sąsiednich firmach

Gość małolatkaaaa
Ludzie nikt tak nigdy nie miał nie ma tu jakiegos faceta żeby mi ktos cos wreszcie doradzil a nie pisał co jest dobre a co źłe tylko jak mu to pokazać

Gość she19
hmm ja mam 19 lat i od roku spotykam sie z 32 letnim facetem... od razu jak sie spotkalismy od razu miedzy nami zaiskrzylo . rozwiodl sie z zona dlugo przed tym jak sie poznalismy... rozmawialismy o tym czy nasze bycie razem ma sens, bo w sumie zadne z nas nie powiedzialo tej drugiej osobie ze ja kocha czy cokolwek, ale laczy nas tak wiele i ta chemia... doszlismy do wniosku ze dobrze jest tak jak jest bo to nie ma niby przyszlosci, teraz pare miesiecy potem dalej sie spotykamy kazde z nas jest zabiegane wiec widujemy sie mniej wiecej raz w tygodniu i zawsze konczy sie to namietnym sexem bo ani ja ani on gdy jestesmy razem nie mozemy sie pochamowac, raz ja mu powiedzialam zr to koniec bo chce sprobowac z kims innym on tez mi powiedzial ze chce sprobowac ze swoja kolezanka, tydzien po tym chcial ze mna zerwac kontakt bo powiedzial ze nie jest w stanie byc moim przyjacielem, patzrec na mnie i nie moc mnie miec, zrezygnowal z tamtej dziewczyny ja z tamtego faceta, kupil now mieszkanie chce zebym z nim zamieszkala... zalezy mi na nim nie chce moze sie przznac ze go kocham? nie wiem co to za uczucie on tez nic takiego mi nie wyznal w sumie czasami zastanawiam sie czy po prostu jestesmy ze soba dla sexu...? ale gdyby on byl mlodszy albo ja starsza napewno bylibysmy razem jako para bo to by mialo sens i w sumie byc moze teraz jest to zwiazek tylko dla sexu ale chyba z ta roznica wieku nie mozemy sobie pozwolic na nic wiecej ale mimo wszstko z niego nie zrezygnuje i chce z nim byc na takich zasadach jak teraz... nie wiem chcialabym z nim zamieszkac ale boje sie co powie moja rodzina-kolejna przeszkoda bycia razem... ale jak on to powiedzial zawsze moge u niego pomieszkiwac... jak dla mnie dla takich chcwil warto zaryzykowac tylko nie do konca sie angazowac bo potem gdy nic z tego nie wyjdzie rozczarujesz sie i bedzie cie to bardzo bolalo... ale zycze powodzenia;*

Gość efdefde
a dlaczego kiedy to kobieta jest starsza to piszecie ,że jak najbardziej to się może udać, a jak facet to zaraz tylko seks ?

Gość Misia11111
Witam! Ja mam 17 lat kocham faceta który jest odemnie o 23 lata starszy. On ma żone z którą nie mieszka-są w separacji i ma syna który jest starszy odemnie- mieszka w szkocji. Na początku łączył nas tyko seks ale po jakimś czasie wyznałam mu że go kocham on powiedział mi to samo to było cudowne byłam wtedy szcześliwa bo bardzo bałam się że mnie wyśnieje że jestem dzieckiem i coś sobie ubzdurałam a on powioedział tylko że od poczatku czuł to samo tylko bał się mi to powiedziec. Oczywićsie nikt z mojego otoczenia nie wie że jesteśmy ze sobą... Nie wiem co bym zrobiła gdyby dowiedzieli się o wszystkim moi rodzice ale wiem jedno kocham go i on mnie terz przynajmniej tak mówi