Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkk99is

Dlaczego geje bardziej szokują ludzi niż lesbijki

Polecane posty

Gość a ja się zastanawiam
a terazpolicz sobie te gatunki na palcach jednej dłoni i zastanów się przez moment ile w ogóle jest gatunków zwierząt na świecie?? oblicz proporcję i podaj wynik tutaj ;););)

Gość Ju............................
Przede wszystkim z uwagi na powszechność obrazu dwu kobiet w niedwuznacznych sytuacjach. Ludzie są do tego już na tyle przyzwyczajeni, że nie szokuje. I tyle.:)

Do persymony - nie wiem jak, bo tak wgłębnie nie interesuję się biologią... A jeżeli ty tego nie wiesz, to współczuje inteligencji:0

jakie ma znaczenie ILE gatunków? ważne, że występuje w naturze poza homo sapiens, czyli argument, że jest sprzeczny z NATURĄ, jest po prostu z dupy :P

poza tym, jeśli chcesz liczyć : "Odnotowano je do tej pory u ponad 1500 żyjących na wolności gatunków, a zjawisko to dobrze udokumentowano u ponad pięciuset z nich" musisz być zaiste wielopalczasty/ta :P

Gość dzej zi
Jacy tu wszyscy tolerancyjni, ciekawe co by sie stalo z wasza tolerancja gdyby wasz syn okazal sie gejem:D Ja mam do gejow stosunek negatywny, bo chcieliby zmusic spoleczenstwo, aby ich lubiono tylko dlatego, ze sa gejami. Mozna nie lubic hetero, ale jak sie nie lubi geja, to jest sie homofobem! Nastepna hipokryzja jest zakaz mowienia w szkole o mamie i tacie w UK, trzeba mowic rodzice, bo dziecko wychowywane przez geja mogloby poczuc sie urazone:O Do tego chca miec prawo do wychowywania dzieci. Niech sobie robia w sypialnii co chca, ale na milosc boska niech nie wychowuja dzieci:O Dziecko ma miec mame i tate, a nie dwoch ojcow:O

Gość do dzej zi
Pomiedzy lubieniem a tolerowaniem kogos jest wielka roznica. Nikt cie nie zmusza ich lubic. Obrzydzenie na widok dwoch calujacych sie facetow tez jest normalne. To odruch, a nie nietolerancja. Jesli ktos jednak mowi, ze go to obrzydza i w zwiazku z tym maja mu schodzic z oczu, albo udawac hetero, to moze od razu poubierajmy sie w takie same mundurki, zeby nikt sie nie wyrozniaj. Mnie zniesmacza widok otylych 40stek, ktore opalaja sie bez bikini. I co? Mam wyglaszac cierpkie komentarze w ich obecnosci, albo zabronic im plazowania?

Gość wanesa
nie zgadzam sie z tym ze odruchem jest obrzydzenie na widak dwoch facetow calujacych sie, moze bys tak swoje odczucia opisal a nie mowisz za innych????????????????

Gość do dzej zi
A jak w takim razie hetero maja sie zmusic do innej reakcji?Niektorzy tak maja i tyle. Powtorze, ze to nie jest jednak powod do nietolerancji

A niech robią sobie co chcą - ich życie, ich sprawa. Nie rozumiem po co się tak bulwersują co niektórzy - wam do sypialni nikt nie zagląda. ;)

Gość gość
zabu92inka 2008.06.25 Brednie opowiadasz! W Polsce nie ma żadnego zacofania i wrednie wścibskości też nie!